Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Нинова: Местните структури решават за номинациите

Вторник, 25 Юни 2019г. 18:06ч.

Curnella-and-CoПървото изнесено заседание на Изпълнителното бюро в Ямбол е символно, защото искаме да поздравим всички, които работиха така усърдно на европейските избори и имаме този прекрасен резултат в Ямболска  област, каза на пресконференция в Ямбол председателят на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова след проведеното заседание. Тя уточни, че желанието им е до септември да посетят всички области и да обсъдят с всички общински организации проблемите на всяка община и да начертаят възможните решения и разясни, че на срещите се правят т. нар. „паспорти” на всяка община с проблемите и решенията, защото местните избори са специфични, всяка община има конкретни проблеми, които трябва да се решават на място.

Продължение...

 

Венци и цветя пред Братската могила

Неделя, 02 Юни 2019г. 17:45ч.

bratska-mogila-19Социалисти и антифашисти почетоха Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата на България пред Братската могила в центъра на Ямбол. С цвете в ръце се бяха събрали хората с памет – от децата, доведени от своите родители, до 90-годишния полк. Петър Търкаланов. Сред тях бяха и народните представители от БСП Кристиан Вигенин и Николай Пенев, както и областният лидер на БСП Митко Андонов. Думи на почит и признателност отправи председателят на ямболската организация на БСП Катя Георгиева.

Продължение...

 
 

БСП се опитва да бъде изразител на мнението на гражданите

Четвъртък, 30 Май 2019г. 14:13ч.

KGПредседателят на Общинския съвет на БСП в Ямбол Катя Георгиева коментира пред регионалните медии резултатите от приключилите избори за български представители в Европейския парламент. Вече са оповестени официалните резултати от вота. "На тези избори в Ямбол гласуваха 18 291 граждани от общо 67 429 в избирателните списъци, а това е 27,12 % избирателна активност.

Продължение...

 
 

Волен Сидеров изпълни ангажимента си за Новата болница

Четвъртък, 23 Май 2019г. 08:53ч.

novata-bolnicaЛидерът на ПП АТАКА Волен Сидеров, който бе в Ямбол заедно с водача в листата на партията за предстоящите избори за Европейски парламент Георги Димов, припомни направеното за много важния проект по довършването на Новата болница. "Лобирах за този проект и благодаря на премиера, на министъра на финансите, на здравния министър, че откликнаха на моето лобиране. Не беше лесно, имаше много сериозен натиск, но накрая проектът е готов", посочи Сидеров.

Продължение...

 
 

АТАКА изпраща ямболски математици на Олимпиада в Япония

Понеделник, 20 Май 2019г. 08:46ч.

ataka-siderov-mgПартия АТАКА помогна на ученици от Природо-математическата гимназия в Ямбол да заминат на олимпиада в Япония. Младите таланти ще представят страната ни на състезанието по математика от 15 до 19 юли в град Фукуока. Помощта за гимназистите беше връчена на директора на ямболското училище Евгений Иванов от лидера на партията Волен Сидеров и водача на евролистата д-р Георги Димов.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 45