Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Св. Стоев: Бързи решения за благоустройствените проблеми

Четвъртък, 24 Октомври 2019г. 14:45ч.

sv.stoevСериозен проблем на Ямбол е и благоустрояването на кварталите. В листата с кандидати за общински съветници на „БСП за България“ има специалисти, които могат да помогнат за решаването му. Сред тях е и строителният инженер Светослав Стоев, когото ви представяме.

Продължение...

 

Ревански: Неуспешно е управление, което не се съобразява с хората!

Четвъртък, 24 Октомври 2019г. 14:03ч.

rev-end"Нито едно управление не може да бъде успешно, ако не се съобразяваш с хората. На всеки човешки проблем кметът и неговата администрация трябва да отговарят с човещина. Какъвто е кметът, такава е и неговата администрация“, заяви Валентин Ревански снощи, когато пред близо 200 души в к-с „Диана“ представи отчет на неговия екип за поетите пред гражданите ангажименти и изпълненото по време на предизборната кампания.

Продължение...

 
 

Спортният министър декларира, че Градският стадион ще бъде реновиран

Четвъртък, 24 Октомври 2019г. 13:35ч.

kralev-stadionJPGПо време на посещението си в Ямбол министърът на младежта и спорта Красен Кралев заедно с кандидата за кмет на ГЕРБ Димитър Иванов проведе дискусия със спортни деятели и треньори на градския стадион, като се запозна и със състоянието на спортната инфраструктура и с проблемите на местните спортни клубове. Красен Кралев пое конкретни ангажименти. Министерството на младежта и спорта ще осигури средствата, необходими за обновяване на залата за волейбол на стадиона, както и за закупуване на настилки и тепих за двете зали за борба в комплекса. “Ще помогнем на боксовия клуб, както и на всички ямболски клубове, които възпитават децата на дисциплина и любов към спорта.

Продължение...

 
 

Кралев: Новата спортна зала - с 2000 места и топла връзка със старата

Четвъртък, 24 Октомври 2019г. 13:21ч.

kralev-zalaПри посещението си в Ямбол министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна и разговаря с кандидата за кмет на ПП ГЕРБ Димитър Иванов. Кралев препотвърди с конкретика поетият от Бойко Борисов ангажимент Ямбол да има нова спортна зала. Тя ще е с капацитет до 2000 души, която ще има топла връзка със старата зала. “Разбира се, за да се случи това, първо трябва да получим проект, в рамките на 6 милиона лева, от страна на новото ръководство на Общината и новият кмет, който да отговаря на реалните нужди на Ямбол”, коментира Красен Кралев.

Продължение...

 
 

Обещано и изпълнено за по-малко от 30 дни: Отчет на Валентин Ревански

Сряда, 23 Октомври 2019г. 11:57ч.

2 3За първи път в историята, поне на Ямбол, кандидат за кмет и кандидати за общински съветници правят отчет за поетите пред гражданите и изпълнени ангажименти по време на предизборна кампания. Валентин Ревански и неговият екип доказаха, че са хора не на обещанията, а на действията.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 56


Подробна 5-дневна прогноза