Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

БСП - Ямбол предлага решения за справяне с кризата

Сряда, 29 Април 2020г. 14:16ч.

BSP-savetniciПо инициатива на съветниците от БСП в Ямбол се проведе заседание на Председателския съвет на местния парламент. Идеята ни е, че местната власт трябва не само да се подготви за максимално добро справяне с извънредната ситуация, но най-вече за плавното и нормално излизане от тази тежка криза, заявяват социалистите. Убедени сме, че твърде много проблеми чакат своето решение.

Продължение...

 

Дарение за Спешно отделение от евродепутат Цв. Пенкова

Четвъртък, 16 Април 2020г. 12:52ч.

dar-bspНай-младият български евродепутат Цветелина Пенкова изпрати дарение за Спешно отделение на МБАЛ „Св. Пантелеймон“ – Ямбол. На 16 април общински съветници от БСП и сътрудникът на Делегацията на социалистите и демократите в Европейския парламент Божидара Божилова предодаха дарението на началника на „Спешно отделение“ д-р Недялка Влахова и на изпълнителния директор на болницата д-р Панайот Диманов.

Продължение...

 
 

Катя Георгиева настоява за конкретни мерки за справяне с кризата

Сряда, 15 Април 2020г. 16:19ч.

kg-sawetПредседателят на Общинската организация на социалистите в града Катя Георгиева предлага Общинския съвет да подготви предложения за подпомагане и преодоляване на кризата. Постоянните комисии към съвета да направят предложения какви мерки да предприеме общината за подпомагане на гражданите в извънредното положение и за подпомагане на засегнатата от кризата с коронавируса ямболска икономика, настоява председателят на групата съветници на БСП Катя Георгиева.

Продължение...

 
 

Помощ от БСП за самотни и хронично болни жители на града

Вторник, 24 Март 2020г. 17:34ч.

1 5Готови сме да ви помогнем! С този призив се обръщат към ямболските граждани, които имат нужда от подкрепа в ситуация на извънредно положение и социална изолация, доброволци от ямболската организация на БСП. Те вече доставят лекарства и храни на хронично болни и самотни членове и симпатизанти на левицата, но искат да бъдат полезни в тези тежки времена и на други.

Продължение...

 
 

Дарение от БСП - Ямбол за Областната болница

Понеделник, 23 Март 2020г. 18:17ч.

bolnica-yambol-4Ямболската организация на БСП дари сумата от 1 545 лв. на МБАЛ „Св. Пантелеймон“ за закупуване на тестове за бърза диагностика на коронавирус и на лични предпазни средства на лекарите, медицинските сестри и медицинските работници на лечебното заведение. В инициативата на БСП за събиране на средства са се включили зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от Ямболски избирателен район Кристиан Вигенин, общински съветници от „БСП за България“, основни партийни организации и партийни членове.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 60