Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

БГ на гражданите: Бюджетът на Ямбол ще повиши данъците ни

Четвъртък, 07 Февруари 2013г. 10:32ч.

bng-logoНе приемаме повишаването на местните данъци и такси, мотивирано с участие в проекти с неясни резултати. Това се каза в разпространеното становище на Общинското ръководство на Движение България на гражданите – Ямбол по повод подоготовката на новия бюджет на Община Ямбол за 2013 година. По време на общественото обсъждане, финансовата информация бе представена на обществеността в неясен подвеждащ вид, без задължителния отчет за изпълнението на бюджет 2012, се казва в становището на формацията.

Продължение...

 

Петър Димитров представя аргументи в подкрепа на АЕЦ

Сряда, 23 Януари 2013г. 10:02ч.

p-dimitrov-300Представителите на БСП, единствената политическа формация, която провежда реална кампания в навечерието на националния референдум, ще продължат активна работа и в последните дни преди допитването. В 14.00 часа в сряда в малката зала на Дома на науката и техниката в Ямбол е пресконференцията на ексминистъра на икономиката и енергетиката Петър Димитров, който е член на Националния инициативен комитет в подкрепа на изграждането на АЕЦ Белене. По-късно Димитров ще проведе срещи с граждани в общините Болярово и Елхово.

Продължение...

 
 

"България на гражданите" посочи общинско ръководство в община Тунджа

Вторник, 04 Декември 2012г. 14:40ч.

bng-logoНационалният съвет на "Движение България на гражданите" избра ветеринарния лекар д-р Нели Канева за общински председател на партията в община Тунджа, съобщиха от пресцентъра на формацията. В ръководството на общинската структура са още юристът Иван Славов и икономистът Жулия Геориева. По-късно във вторник ще бъдат одобрени областните координатори и общински председатели в Благоевград, Кюстендил, Ловеч и Монтана, а общински - в 65 града в областите Благоевград, Бургас, Велико Търново, Враца, Добрич, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Пловдив област, Перник, Разград, Русе, Смолян, Стара Загора, София област, Хасково и Ямбол. Това е третата вълна на избор на ръководства по места на „Движение България на гражданите“.
 
 

Ат. Мерджанов: Борисов замина на отчет във Вашингтон

Понеделник, 03 Декември 2012г. 14:42ч.

atanas-merdjanovЗагърбване на българската национална сигурност и външнополитическите приоритети на страната, тази кратка оценка на предстоящите разговори във Вашингтон между премиера Борисов и президента Обама постави народният предствител Атанас Мерджанов по време на брифинг с представители на медиите в клуба на БСП в Ямбол. Съставът на българската делегация е достатъчно показателен, каза Мерджанов. Министрите Цветанов, Ангелов и Младенов бягат от парламентарен контрол, заобикаляйки важните за държавата проблеми, свързани с националната сигурност,

Продължение...

 
 

Десантът на червените започва в два следобед

Петък, 23 Ноември 2012г. 09:12ч.

bsp-logoС пресконференция в клуба на БСП в Ямбол от 14.00 часа в петък започва двудневият десант на народни представители и членове на Националния съвет на социалистическата партия в града и региона. В ранния следобед за срещи с актива на БСП и симпатизанти на левицата пристигат Евгени Узунов, Пламен Орешарски, Емилия  Масларова, Светла Бъчварова, Асен Гагаузов, Атанас Мерджанов, Петър Кънев, Георги Тодоров, Боян Чуков и Боян Балев. В 17.30 в Голямата зала на НТС пред гражданите ще застанат Евгени Узунов и Пламен Орешарски. Преди това, в три следобед, в заседателната зала на Община Тунджа е срещата на Светла Бъчварова със земеделски производители от региона. В 15.30 в кметството във Веселиново ще бъдат Орешарски, Узунов и Ат. Мерджанов. По същото време е началото на срещата на Емилия Масларова с хората от село Войника, Асен Гагаузов ще разговаря с жителите на село Иречеково. Подобни срещи ще има и в общините Болярово и Елхово. Червеният десант в региона продължава и в събота.
 
 

Страница 51 от 60