Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Наръчник за кариерно развитие на младите написа Илияна Йотова

Сряда, 20 Юни 2012г. 15:23ч.

iliana-300Депутатът от Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент и член на Комисията по заетостта и социалните въпроси Илияна Йотовa стартира своята най-нова инициатива – „Наръчник за кариерно развитие”, съобщи Пенка Илиева, сътрудник в ямболския информационен офис на Йотова. Изданието е част от кампанията на европейските социалисти за борба с младежката безработица и има за цел да послужи като пътеводител за всички млади хора, които са изправени пред предизвикателствата на съвременния пазар на труда и търсят своето място в него.

Продължение...

 

Минчо Спасов в надпреварата за лидерския пост в НДСВ

Неделя, 17 Юни 2012г. 06:59ч.

mincho-spasov-3Депутатът в 39-тото Народно събрание и бивш Областен управител на Ямболска област Минчо Спасов е един от тримата кандидати за председателския пост на НДСВ. VI-ят редовен конгрес на НДСВ ще се проведе в неделя в зала 3 на НДК в столицата. Отчет за дейността на централните органи на партията, промяна на устава, избор на централни органи и приемане на политическа визия за дейността на НДСВ, това са основните теми в дневния ред на форума. Издигнатите кандидатури за председател на партията са три – бившият социален министър и сегашен председател на партията Христина Христова,

Продължение...

 
 

Младите в БСП се върнаха след форум в София

Вторник, 15 Май 2012г. 14:26ч.

01mladi-bsp23-ма млади социалисти от Ямбол и региона взеха участие в проведената на 12 и 13 май в зала 6 в НДК първа отчетно-изборна конференция на Младежкото обединение на БСП. В конференцията взеха участие общо 745 делегати от страната. Конференцията разгледа отчет за дейността на Националния съвет на Младежкото обединение, бяха избрани и ръководни органи. За да подкрепят младите социалисти на отчетно-изборната конференция присъстваха и президентът на ПЕС и председател на БСП Сергей Станишев

Продължение...

 
 

Г. Първанов се срещна с актива на БСП в Ямбол

Неделя, 25 Март 2012г. 13:03ч.

georgi-parvanov-2Ще остана и ще работя за БСП, независимо какъв е резултатът от избора на председател на партията на предстоящия конгрес. Това каза президентът, 2002-2012, Георги Първанов, който днес  разговаря с активисти и симпатизанти на БСП в Ямбол в рамките на обиколката си в страната. Първанов очаква конкуренция на идеи и политики в партийния конгрес. В момента настроенията в БСП са за мобилизация и победа на предстоящите парламентарни избори, заяви Първанов и допълни, че партията е длъжник на своите кадри, когато е била в управление. Георги Първанов се спря и на управленските ходове на правителството.

Продължение...

 
 

Дамите от БСП отчитат дейността си

Четвъртък, 16 Февруари 2012г. 16:05ч.

Oтчетно-изборно събрание проведе Клубът за паритет и солидарност към Обединението на жените социалистки, на което активистките на БСП отчетоха своята дейност за периода 2008- 2011г. В доклада на Председателката на клуба Мария Чиповска бяха посочени както традиционни прояви свързани със жената като изложби и конкурси за кулинарни деликатеси, изработка на гоблени, така и провеждане на дискусии за мястото на жената в съвременното общество с евродепутати от България и чужбина. С гордост бе посочено засиленото участие на жените в последните Местни избори 2011г., когато кандидат на БСП за Кмет на община Ямбол бе Мариета Сивкова, както и избирането на пет дами в Общинския съвет от общо 8 съветници от БСП. В изказванията на участничките в събранието бяха очертани нови насоки за работа на Обединението на жените социалистки и бе подчертана необходимостта по- младото поколение да заеме водеща роля в дейността му. В ръководството на клуба бяха избрани Катя Георгиева, Мими Димитрова, Донка Пенева и Желязка Петрова, като за председател бе преизбрана Мария Чиповска. Избрани бяха делегати за общинската конференция на БСП и за Нациoналната конференция на ОЖСПС.


 
 

Страница 52 от 57


Подробна 5-дневна прогноза