Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Св. Тончев: Бюджет` 2013 e балансиран, социален и реално изпълним

Петък, 09 Ноември 2012г. 16:37ч.

svetoslav-tonchevВ четвъртък в парламента приехме на първо четене държавния бюджет на държавата, пише в изявление до медиите народният представител Светослав Тончев. През периода 2009-2010г., в момент на задълбочена световна икономическа криза, нашите усилия и тези на правителството бяха насочени най-вече към постигане на финансова стабилност. През 2011-2012г. направихме всичко зависещо от нас, да запазим финансовата стабилност на държавата и да не се търкулнем по надолнището на финансовите кризи, сполетели други държави от ЕС.

Продължение...

 

ГЕРБ Ямбол решава в четвъртък кой ще замести А. Анастасов в парламента

Сряда, 07 Ноември 2012г. 12:28ч.

narodno-subranie-zalaНароднoто събрание гласува оставката на Димитър Иванов като народен представител.  Иванов продължава да изпълнява задълженията си като областен управител. Той бе следващият в предизборната листа на ПП ГЕРБ в последните парламентарни избори, който трябваше да заеме мястото на новоизбрания конституционен съдия Анастас Анастасов. Иванов категорично отрече върху него да е оказван натиск да не заема поста на народен представител и определи решението като политическа преценка.

Продължение...

 
 

Войводите осъдиха отмяната на решението за арменския геноцид

Петък, 02 Ноември 2012г. 18:21ч.

sesia-12-2011-08Дълбоко сме възмутени и категорично осъждаме решението на Общински съвет-Ямбол за отмяна на декларацията за арменския геноцид, се посочва в разпространената декларация на ВМРО-БНД в Ямбол. Това е отричане на един исторически факт, който не пречи никому, освен на ония, които са готови да потъпчат за единия келепир всяка човешка сълза, личност и история. Избиването на стотици хиляди арменци през 1915г. бе признато през 1985г. за геноцид от ООН.

Продължение...

 
 

ГОРД избра общинско ръководство в Ямбол

Сряда, 31 Октомври 2012г. 12:24ч.

gord-logo40-годишният предприемач Станимир Димитров беше избран за председател на общинското ръководство на Гражданското обединение за реална демокрация в Ямбол. В учредителната сбирка на ГОРД в Ямбол късно във вторник се включиха над 60 души, специални гости бяха членовете на националния политическия съвет на формацията Иван Кочев и Иван Палчев. Събранието избра за заместник-преседател адвокат Гочо Димов, а за организационен секретар застрахователния брокер Кета Атанасова. Живка Господинова, Радост Пехливанова, Станимир Господинов и Светла Петкова са останалите в седемчленното общинско ръководство. До края на ноември предстои учредяване на структури на ГОРД в Елхово, Стралджа и Болярово.
 
 

ГОРД избира общинско ръководство в Ямбол

Вторник, 30 Октомври 2012г. 11:15ч.

g-georgiev-veterinarГражданското обединение за реална демокрация на Слави Бинев избира във вторник вечер общинско ръководство в Ямбол. Това съобщи за zonayambol.com регионалният координатор на формацията д-р Георги Георгиев. Преди седмица д-р Георгиев стана член на Националния съвет на партията, той ще бъде регионален кординатор и за областите Сливен, Стара Загора и Бургас. ГОРД вече има своя структура в Община Тунджа, учредителната сбирка там бе в средата на септември. До 15 ноември предстои избор на общинско ръководство в Елхово, до месец ще бъдат учредени структури и в другите общини от Ямболска област. Едва след това партията ще излъчи ръководни органи и на областно ниво.
 
 

Страница 52 от 60