Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Анастас Анастасов: Предизборната кампания започна с компромати

Сряда, 26 Януари 2011г. 12:17ч.

anastas-anastasovЗа ГЕРБ като политическа партия, като парламентарна група и лично за мен, няма никаква изненада, че продължават да се изкарват компромати в определени медии, доста услужливи, за мен, предизборната кампания започна с компромати, а не с идеи, заяви председателят на вътрешната комисия и депутат от ГЕРБ Анастас Анастасов.
Анастасов не позволи да му бъдат задавани въпроси по темата с новите записи, оповестени от в. "Галерия". Все пак, съм бивш съдия, работил съм 17 години в системата, вярвам на българските институции, декларира той. В частност, в момента има образувано досъдебно производство в прокуратурата, там се работи по въпроса със записите, добави той. Във вътрешната комисия днес има изслушване на директора на митниците Ваньо Танов, подкомисията за СРС-та на Нотев също продължава работа в тази връзка- каквито резултати има, ще бъдат показани на медиите и на обществото, припомни Анастасов. /БГНЕС
 

Мерджанов: Кабинетът избяга от най-важните въпроси

Понеделник, 24 Януари 2011г. 14:18ч.

Гласуваният вот на доверие към кабинета Борисов освен формалните резултати, доказа,че управляващите са в стресова ситуация, каза пред журналисти в Ямбол народният представител Атанас Мерджанов. Управляващите саботираха по време на дебата отговорите на важните въпроси - съществува ли или не полицейщина в държавата, има ли политически чадър над контрабандните канали, законни ли са или не подслушванията, посочи депутатът от Коалиция за България. Вместо отговори на най-важните въпроси залата получи някакви псевдоотчети със съмнителни резултати от министрите, тактика, която според БСП ще има ефект на бумеранг за правителството. Коалиция за България ще просължи да настоява за изслушването на вътрешния министър Цветанов и шефа на митниците Ваньо Танов.

 
 

БСП внася алтернативен бюджет преди второто четене

Понеделник, 22 Ноември 2010г. 17:17ч.

Няколко десетки предложения преди второто четене на проектобюджета за следващата година е внесла Парламентарната група на Коалиция за България, по същество представяме алтернативен бюджет, това каза пред журналисти в Ямбол народният предсавител Атанас Мерджанов.

Продължение...

 
 

Мерджанов за Бюджет`2011 и визитата на Путин

Неделя, 14 Ноември 2010г. 13:22ч.

Бюджет на социалното замръзване, това е оценката на БСП за гласувания на първо четене в парламента Бюджет 2011. Позицията на социалистите бе представена на брифинг пред ямболските медии в неделя от народния представител Атанас Мерджанов.

Продължение...

 
 

Ст. Личев ще бъде на учредяването, но като наблюдател

Вторник, 09 Ноември 2010г. 16:07ч.

Председателят на Земеделския народен съюз Стефан Личев потвърди за ZONAYAMBOL.COM,че ще бъде  в Зала 3 на НДК при учредяването на проекта Първанов, но в качеството на наблюдател.

Продължение...

 
 

Страница 56 от 56


Подробна 5-дневна прогноза