Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Трите номинации на БСП - Ямбол за Евроизборите

Събота, 09 Март 2019г. 19:37ч.

bsp-conferenceОбщинската конференция на ямболската организация на БСП номинира Кристиан Вигенин, Елена Йончева и Сергей Станишев за кандидати за членове на Европейския парламент и ще ги предложи на Областния съвет на БСП. Само те, от общо 20 кандидатури, събраха необходимите 50% плюс един гласа от делегатите. Основните партийни организации бяха предложили общо 21 кандидати, но Атанас Мерджанов си направи самоотвод.

Продължение...

 

ПП Атака с позиция по повод скандала с порно-брошурите

Четвъртък, 28 Февруари 2019г. 10:22ч.

ataka logo-1Ръководството на ПП Атака в Ямбол разпространи позиция на формацията по повод скандалните брошури на Здравното министерство, достигнали до някои училища в града. Поместваме пълния текст на документа: „Като родители, граждани и политици, имаме поредна нишка за разплитане на чорапа на „петата колона“ на НПО-сектора в България. Петата колона си прави нова държава – те работят успоредно с механизмите на държавата, като че ли работят и вътре в механизмите на държавата, за да осъществяват свои доходоносни проекти, засягащи обаче в различна степен и форма обществените интереси, обществените отношения, обществените ценности.

Продължение...

 
 

Кр. Вигенин: Натискът срещу БСП се усилва

Понеделник, 25 Февруари 2019г. 17:10ч.

bSp-3Натискът срещу БСП на различни равнища започва да се усилва, тъй като ГЕРБ се чувства все по-несигурна за резултата от европейските избори, коментира на пресконференция в Ямбол народният представител Кристиан Вигенин след среща с членове на партията в Бояново и Раздел, където са му се оплакали, че основният оператор на телевизионни услуги по селата не излъчва Българска свободна телевизия, защото не иска да сключи договор, вероятно под политически натиск.

Продължение...

 
 

Председателят на БСП Ямбол е в Мадрид за Конгреса на ПЕС

Петък, 22 Февруари 2019г. 09:43ч.

katya-georgievaПредседателят на Общински съвет на БСП – Ямбол Катя Георгиева участва в националната делегация на БСП за конгреса на Партията на европейските социалисти, който се провежда на 22 и 23 февруари в испанската столица. Конгресът трябва да приеме предизборния манифест на ПЕС за европейските избори. Партията на европейските социалисти ще представи амбициозен манифест за изборите, който излага нов път за Европа, с предложенията и към европейските гласоподаватели за справедлива, свободна и устойчива Европа.

Продължение...

 
 

Вигенин: Няма да допуснем връщане назад в демократичния процес

Понеделник, 18 Февруари 2019г. 17:32ч.

vig-pen-andНяма да допуснем България да се върне назад в демократичния процес, коментира народният представител Кристиан  Вигенин в Ямбол решението на Националния съвет на БСП парламентарната група да напусне пленарните заседания в знак на протест срещу приетите промени в Изборния кодекс. Той припомни условията, които постави левицата, за да се върнат народните й представители в Народното събрание – започване на процедура за избор на нова ЦИК, защото мандатът на сегашната изтича в края на март и отмяна на промените в изборното законодателство, свързани с преференциалното гласуване, с обжалването на решения и резултати от изборите и с мнозинството, с което ще се взимат решения в секционните избирателни комисии.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 45