Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Предстоящи срещи на открито на кандидатите от ГЕРБ

Понеделник, 14 Октомври 2019г. 10:11ч.

gerb-sreshtiСрещите на открито на кандидата за кмет на Ямбол от ПП ГЕРБ Димитър Иванов и кандидатите за общински съветници продължават. В понеделник от 10.00 до 19.00 часа откритата приемна на ГЕРБ  е на шатра пред Профсъюзния дом, във вторник през целия ден може да разговаряте с кандидатите на партията в комплекс „Бенковски“ до кварталната поща, а в сряда представители на листата на ГЕРБ са в „Златен рог“ до бензиностанция „Геомекс“. 

Продължение...

 

Покана от БСП за предизборна среща с Корнелия Нинова в понеделник

Неделя, 13 Октомври 2019г. 16:31ч.

DSC09304Областният съвет на БСП Ямбол кани членовете и симпатизантите на социалистите, както и жителите на Ямболска област, на предизборна среща с председателя на БСП Корнелия Нинова и с кандидатите за кметове на общините Ямбол, „Тунджа“, Елхово, Стралджа и Болярово.

Продължение...

 
 

Заплатата на кмета - за младите таланти или в помощ на нуждаещи се!

Събота, 12 Октомври 2019г. 17:29ч.

Revanski"Местното самоуправление е неизменно свързано с голяма отговорност и отдаденост. Със силно изразена воля и желание за работа в полза на града и неговите граждани!", заяви кандидатът за кмет на Ямбол Валентин Ревански по повод 12 октомври – Деня на българската община. "Днес в една община трябва да има активни граждани, които, обединени, могат да постигнат много!

Продължение...

 
 

Борисов: ГЕРБ в Ямбол е един, кандидатът ни за кмет е само един - Димитър Иванов!

Събота, 12 Октомври 2019г. 12:27ч.

gerb13Мощна подкрепа за Ямбол и хората на града, за кандидата за кмет на ПП ГЕРБ Димитър Иванов, за кандидатите за общински съветници оказа лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов. При посещението си Борисов се срещна с ръководството, членовете на ГЕРБ в Ямбол, симпатизанти и поддръжници на политическата сила.

Продължение...

 
 

Валентин Ревански: Време е да върнем града на хората!

Петък, 11 Октомври 2019г. 22:28ч.

21-revПоредицата от открити срещи с жителите на Ямбол на кандидата за кмет на града Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от неговата листа продължава. В комплекс „Възраждане“ от 35 години не е монтирана дори една нова скамейка, нито една нова люлка. Голяма част от улиците тук са просто черен път. Това споделиха жители на квартала на среща с кандидата за кмет Валентин Ревански и неговия екип.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 56


Подробна 5-дневна прогноза