Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Борисов: ГЕРБ в Ямбол е един, кандидатът ни за кмет е само един - Димитър Иванов!

Събота, 12 Октомври 2019г. 11:27ч.

gerb13Мощна подкрепа за Ямбол и хората на града, за кандидата за кмет на ПП ГЕРБ Димитър Иванов, за кандидатите за общински съветници оказа лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов. При посещението си Борисов се срещна с ръководството, членовете на ГЕРБ в Ямбол, симпатизанти и поддръжници на политическата сила.

Продължение...

 

Валентин Ревански: Време е да върнем града на хората!

Петък, 11 Октомври 2019г. 21:28ч.

21-revПоредицата от открити срещи с жителите на Ямбол на кандидата за кмет на града Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от неговата листа продължава. В комплекс „Възраждане“ от 35 години не е монтирана дори една нова скамейка, нито една нова люлка. Голяма част от улиците тук са просто черен път. Това споделиха жители на квартала на среща с кандидата за кмет Валентин Ревански и неговия екип.

Продължение...

 
 

Димитър Иванов: Поемаме ангажимент само за нещата, които знаем, че можем да изпълним

Четвъртък, 10 Октомври 2019г. 09:20ч.

gerb-11Много динамична и активна среща в един от най-старите квартали на Ямбол – Каргон, проведоха кандидатът за кмет на Ямбол от ПП ГЕРБ Димитър Иванов, водачът на листата за общински съветници д-р Димитър Рунков и кандидатите за съветници от политическа партия ГЕРБ. „В Каргона ГЕРБ винаги е била първа политическа сила и е печелила вашето доверие. Разчитам на вас да направите отново разумен избор”, призова събралите се каргонци кандидатът за кмет.

Продължение...

 
 

Активен спорт за всеки с кандидатите на "Пряка демокрация"

Четвъртък, 10 Октомври 2019г. 08:27ч.

Sport za vsekiЕнчо Керязов, Станислав Говедаров и Евгени Иванов, кандидати за общински съветници от Партия "Пряка демокрация", канят ямболци на спортен празник “Активен спорт за  всеки” по повод Световния ден за борба със затлъстяването. Празникът ще бъде с любителски характер и ще се проведе на 13 октомври (неделя) от 11.00 часа в Градския парк, около детския кът. Неговата цел е да ни подбуди да бъдем по-активни, по-енергични и по-усмихнати!

Продължение...

 
 

Хората от "Бенковски" и "Златен рог" в открит диалог с Димитър Иванов

Сряда, 09 Октомври 2019г. 17:26ч.

gerb-0910„Първото, което гарантирам е откритост, диалог и отношение към гражданите на Ямбол. „Благодаря ви за изразените мнения. Благодаря, че сте активни и помагате да бъда успешен кмет и да развивам Ямбол, с много работа”, това бяха първите думи на кандидата за кмет на Ямбол Димитър Иванов при срещите си с гражданите в кварталите „Бенковски”, „Златен рог“. „Първото, което хората искат от мен хората е приемен ден, да не забравям срещите си с тях. Това им го гарантирам“, каза Димитър Иванов.

Продължение...

 
 

Страница 7 от 56


Подробна 5-дневна прогноза