Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Димитър Иванов: Поемаме ангажимент само за нещата, които знаем, че можем да изпълним

Четвъртък, 10 Октомври 2019г. 10:20ч.

gerb-11Много динамична и активна среща в един от най-старите квартали на Ямбол – Каргон, проведоха кандидатът за кмет на Ямбол от ПП ГЕРБ Димитър Иванов, водачът на листата за общински съветници д-р Димитър Рунков и кандидатите за съветници от политическа партия ГЕРБ. „В Каргона ГЕРБ винаги е била първа политическа сила и е печелила вашето доверие. Разчитам на вас да направите отново разумен избор”, призова събралите се каргонци кандидатът за кмет.

Продължение...

 

Активен спорт за всеки с кандидатите на "Пряка демокрация"

Четвъртък, 10 Октомври 2019г. 09:27ч.

Sport za vsekiЕнчо Керязов, Станислав Говедаров и Евгени Иванов, кандидати за общински съветници от Партия "Пряка демокрация", канят ямболци на спортен празник “Активен спорт за  всеки” по повод Световния ден за борба със затлъстяването. Празникът ще бъде с любителски характер и ще се проведе на 13 октомври (неделя) от 11.00 часа в Градския парк, около детския кът. Неговата цел е да ни подбуди да бъдем по-активни, по-енергични и по-усмихнати!

Продължение...

 
 

Хората от "Бенковски" и "Златен рог" в открит диалог с Димитър Иванов

Сряда, 09 Октомври 2019г. 18:26ч.

gerb-0910„Първото, което гарантирам е откритост, диалог и отношение към гражданите на Ямбол. „Благодаря ви за изразените мнения. Благодаря, че сте активни и помагате да бъда успешен кмет и да развивам Ямбол, с много работа”, това бяха първите думи на кандидата за кмет на Ямбол Димитър Иванов при срещите си с гражданите в кварталите „Бенковски”, „Златен рог“. „Първото, което хората искат от мен хората е приемен ден, да не забравям срещите си с тях. Това им го гарантирам“, каза Димитър Иванов.

Продължение...

 
 

За усмихнат Ямбол!

Вторник, 08 Октомври 2019г. 10:04ч.

smile-2„Да усмихнeм Ямбол“, това бе мотото на проведената акция от „БСП за България“ по повод Световния ден на усмивката. За един по-ведър и усмихнат град се обединиха хората, които получиха жълто емотиконче с усмивка. Знаем, че делниците ни са забързани и напрегнати. Забравяме, че един малък жест като усмивката не само ще подобри настроението, но ще направи Ямбол и неговите хора по-слънчеви.

Продължение...

 
 

Валентин Ревански: Когато сме заедно, можем да постигнем много!

Понеделник, 07 Октомври 2019г. 17:27ч.

12-revВисоките данъци, лошата инфраструктура, липсата на детски площадки бяха сред проблемите, които гражданите на Ямбол споделиха в разговорите си с кандидата за кмет на Ямбол Валентин Ревански и екипа му. През изминалата седмица те се срещнаха с жителите на кварталите „Диана“, „Златен рог“, „Аврен“, „Граф Игнатиев“, „Г. Бенковски“, „Каргон“ и ул. „Стара планина“.

Продължение...

 
 

Страница 7 от 56


Подробна 5-дневна прогноза