Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Да започнем на чисто!

Вторник, 22 Октомври 2019г. 07:46ч.

bsp-ekoАкция „Да започнем на чисто“ организираха кандидати за общински съветници от „БСП за България“. Те са убедени, че за да живеем на чисто, трябва да премахнем натрупаните нечистотии и бурени и да започнем отначало. Затова те насочиха вниманието си към входно-изходните артерии на Ямбол към Сливен и магистрала „Тракия“. Кандидатите за общински съветници от "БСП за България" почистиха района около надписа на Ямбол с постамента на откраднатата богиня Диана, защото е важно входът на града да не е потънал в бурени, все едно Ямбол е изоставен.

Продължение...

 

Изпитанието: С бебешка количка по ямболските улици

Понеделник, 21 Октомври 2019г. 16:33ч.

katia-maikiМайки с малки деца предизвикаха кандидата за кмет на Ямбол Катя Георгиева да се разходи с тях и да пробва как се бута бебешка количка по разбитите ямболски тротоари, за да разбере какъв е проблемът им, с който са принудени са се сблъскват ежедневно. Те твърдят, че всеки ден практикуват тротоарен фитнес, защото си е истинско изпитание да прекараш бебешката количка през тротоарите и през препятствията по тях, които не са само неравности, но и дървета, стълбове, контейнери и много дупки.

Продължение...

 
 

Обещано и изпълнено: Изоставен училищен двор се превърна в спортна площадка

Понеделник, 21 Октомври 2019г. 15:34ч.

rev-303В комплекс „Златен рог“ в Ямбол вече има нова спортна площадка – за баскетбол, футбол и други забавления за децата. Това стана с общите усилия на кандидата за кмет Валентин Ревански, кандидатите за общински съветници от П „Пряка демокрация“ и жители на квартала. В събота те почистиха от самоизраслите дървета и бурени двора на бившия техникум по автотранспорт, за който в продължение на 11 години, както държавната, така и общинската администрация не положиха никакви грижи.

Продължение...

 
 

Евродепутатът Иво Христов: Шерше ла фам!

Събота, 19 Октомври 2019г. 18:50ч.

katia-ivo.hКатя Георгиева е рядко достоен кандидат за кмет на Ямбол, защото вече е  печелила важни битки за своя град, заяви на среща в Ямбол евродепутатът Иво Христов. Той припомни, че като председател на групата съветници на БСП, заедно с колегите си, тя е предотвратила община Ямбол да задлъжнее с над 17 млн. лв. - заемът, който щеше да загроби бъдещето на Ямбол за 10 години напред, да сложи кръст на всякакви социални проекти и да обрече града на обезлюдяване.

Продължение...

 
 

Да премахнем административните пречки пред местния бизнес!

Петък, 18 Октомври 2019г. 16:23ч.

bsp-stroiteli-1Общината трябва да се възползва от експертния потенциал на ямболските специалисти, заяви при среща с представители на камарите на архитектите, на инженерите в инвестиционното проектиране и на строителите кандидатът за кмет на Ямбол Катя Георгиева. Пред нея те поставиха проблемите си, създавани от местната власт, породени от прекратения диалог с досегашното ръководство на община Ямбол.

Продължение...

 
 

Страница 3 от 56


Подробна 5-дневна прогноза