Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Срещи на Елена Йончева в Ямбол

Понеделник, 22 Април 2019г. 15:00ч.

el.yonchevaВодачът в листата с кандидати на БСП за български представители в Европейския парламент Елена Йончева ще бъде в Ямбол във вторник. От 15.00 съвместно с групата съветници на БСП в Общински съвет Ямбол Йончева ще се включи в открита приемна с граждани. Шатрата на социалистите ще бъде разположена в пространството срещу сградата на Централната поща. В 16.15 в камерната зала на хотел „Тунджа“ е началото на дискусията с представители на неправителствения сектор, посветена на проблемните европейски проекти в града.

Продължение...

 

Патриотите предлагат решения за демографската криза

Петък, 19 Април 2019г. 19:01ч.

priemnaVS3Представители на областните структури на ПП Атака, НФСБ и ВМРО в Ямбол проведоха консултации за подготовката на Правилник за отпускане на еднократна финансова помощ за новородени деца в Община Ямбол. Срещата се проведе в постоянната приемна на лидера на ПП Атака и народен представител от Ямболски район Волен Сидеров. Обединените патриоти в града бяха единодушни в намерението си, след допълнителни консултации с партньорите в управляващата коалиция, проектът за Правилник да бъде внесен за разглеждане и приемане в Общинските съвети в Ямболска област.

Продължение...

 
 

П.Витанов: Правителството изкривява образа на ЕС в България

Петък, 19 Април 2019г. 12:38ч.

patrikДвама от младите в листата за европейски избори на БСП гостуваха в Ямбол. Номинираният  на второ място Петър Витанов, който на 18 април навърши 37 години, и 12-ят в листата - Тодор Стоилов, на 31 години, се срещнаха с клуб „Левите интелектуалци”, с младежи и общински съветници от БСП  в Ямбол. „В глобален мащаб наблюдавам едно подивяване на капитала, каквото имахме след индустриалната революция, което води до глобална криза на капитализма, която намира проявление и в ЕС  с характерните си дефицити.

Продължение...

 
 

Катя Георгиева: Пропаганда на ГЕРБ със средства на гражданите

Вторник, 16 Април 2019г. 15:11ч.

katya-georgievaНедопустимо е с общински средства община Ямбол да води партийна пропаганда на ГЕРБ и да се „отстрелва” неудобния опонент, заяви председателят на Общинската организация на БСП в града Катя Георгиева. В общинския бюлетин, за който плащат с данъците си всички граждани, община Ямбол отново е предприела кампания срещу БСП във връзка с предложението за местен референдум. Използвани са обидни и манипулативни квалификации, които целят най-вече да принизят искането за референдум и да умаловажат надигащата се енергия на гражданите да изразяват пряко и свободно своето мнение.

Продължение...

 
 

Вигенин: Сега е моментът да изчистим държавата от корупцията

Петък, 12 Април 2019г. 16:34ч.

bsp-III-19Сега е моментът при тази силна нетърпимост на гражданите към подобни практики да започне истинското изчистване на държавата от корупцията, коментира на пресконференция в Ямбол народният представител Кристиан Вигенин темата за „Апартаментгейт”. На пресконференцията присъстваха и народният представител Николай Пенев и областният председател Митко Андонов. Той изрази позиция, че малко по малко тази схема, която беше създадена от ГЕРБ през последните 10 г., ще започне да се разпада с още по-голяма скорост.

Продължение...

 
 

Страница 3 от 45