Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Да премахнем административните пречки пред местния бизнес!

Петък, 18 Октомври 2019г. 17:23ч.

bsp-stroiteli-1Общината трябва да се възползва от експертния потенциал на ямболските специалисти, заяви при среща с представители на камарите на архитектите, на инженерите в инвестиционното проектиране и на строителите кандидатът за кмет на Ямбол Катя Георгиева. Пред нея те поставиха проблемите си, създавани от местната власт, породени от прекратения диалог с досегашното ръководство на община Ямбол.

Продължение...

 

Катя Георгиева проведе среща в "Ретроуют", нейното първо работно място

Четвъртък, 17 Октомври 2019г. 18:05ч.

1-retroutКандидатът за кмет на Ямбол Катя Георгиева проведе среща в „Ретроуют Аксага“ – първото й работно място в Ямбол. Собственичката на фирмата Соня Георгиева я посрещна и я представи на работниците, а старите й колеги се зарадваха, че е сред тях и я поздравиха. Катя Георгиева сподели, че изпитва изключителен сантимент към фирмата и към нейния собственик, защото в „Ретроуют Аксага“ е научила много неща, даден й е бил шанс да се развива, да си поставя цели и да гони резултати и благодари лично на Соня Георгиева.

Продължение...

 
 

Екоакция на Валентин Ревански и екипа му в събота

Четвъртък, 17 Октомври 2019г. 17:37ч.

0123Екипът на Валентин Ревански отново доказва, че когато има желание, има и начин! След поредицата от срещи с ямболлии и споделените от тях проблеми, предстои поредна инициатива в полза на гражданите. В свое обръщение към жителите на квартал „Златен рог“ Ревански и неговият екип призовават: "Приятели, при една от нашите срещи с вас в "Златен рог", споделихте проблем, който от години тормози живеещите в квартала.

Продължение...

 
 

Васил Найденов подкрепя с концерт в Ямбол Валентин Ревански и екипа му

Четвъртък, 17 Октомври 2019г. 16:46ч.

vasikokecaЛегендата на българската поп музика Васил Найденов ще представи грандиозен концерт в Ямбол навръх 50-годишнината от старта на творческата си кариера и 40-та годишнина от първата голяма награда от „Златния орфей“. Неподражаемият и обичан от редица поколения певец пристига в града на 25-ти октомври, за да подкрепи кандидата за кмет Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от Партия „Пряка демокрация“.

Продължение...

 
 

Катя Георгиева е от смелите и модерни лидери, милеещи за своя град

Четвъртък, 17 Октомври 2019г. 11:59ч.

dorayamkovaКатя Георгиева е от смелите и модерни лидери на лявата политика, които милеят за града си и са готови да работят активно за неговото развитие, каза народният представител Дора Янкова, която е била дългогодишен кмет на Смолян, на дискусията за предизвикателствата пред местното самоуправление и за споделяне на добри практики в Ямбол. Срещата събра на едно място – в залата на хотел „Диана палас“, кандидатът за кмет на община Ямбол Катя Георгиева, кандидати за общински съветници от „БСП за България“, кметът на Ямбол от 1995 – 2003г. Николина Хаджигеоргиева, бивши общински съветници от БСП и от коалициите, в които е участвала през годините и общественици с леви убеждения.

Продължение...

 
 

Страница 4 от 56


Подробна 5-дневна прогноза