Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Ще довърши ли държавата Новата болница, питат депутатите от БСП

Петък, 31 Януари 2020г. 19:47ч.

nova-bolnica-2Ще довърши ли държавата болничния комплекс в Ямбол, попитаха по време на парламентарния контрол в последния ден на януари ямболските народни представители от БСП Кристиан Вигенин и Николай Пенев. Допълнителните им въпроси бяха свързани със сроковете и необходимите финансови средства. Министър Кирил Ананиев потвърди ангажимента на правителството за довършване на болничния комплекс в Ямбол.

Продължение...

 

Катя Георгиева за най-важния финансов документ на Общината

Четвъртък, 30 Януари 2020г. 17:30ч.

katya 1Общинският съвет на БСП разпространи позицията на председателя на на групата съветници на левицата в местния парламент катя Георгиева по повод гласувания бюджет на Община Ямбол за 2020 година. Поместваме пълния текст на изказването на Георгиева по време на дебатите в съвета. 

Продължение...

 
 

ГЕРБ подкрепя приемствеността в новия бюджет на града

Сряда, 29 Януари 2020г. 16:19ч.

gerb-s-ciОбщинските съветници от ПП ГЕРБ подкрепят приемствеността в политиките за развитието на града. Оценяваме факта, че в проекто-бюджета на Община Ямбол за 2020 година, предложен от общинската администрация, са намерили място проекти и идеи в интерес на града и неговите жители, присъствали в програмата и на предходното градско управление. Това посочи на брифинг в централата на партията председателят на групата съветници от ГЕРБ Александър Стойков. Той определи проекто-бюджета, който предстои да бъде гласуван на заседание на съвета на 30 януари, като балансиран, умерен и донякъде консервативен.

Продължение...

 
 

ПП ГЕРБ: Държавата не се отказва от довършване на Новата болница

Понеделник, 30 Декември 2019г. 12:13ч.

nova-bolnica-3ПП ГЕРБ Ямбол категорично се противопоставя на манипулативните и неверни твърдения, че правителството се отказва от изграждането на Болница в Ямбол и няма да осигури предвидените средства за нейното изграждане. Някой прочетоха решението на Министерски съвет, както на тях им се иска… А решението е за поетапно увеличение капитала на ямболската болница и гласи: „Изменя ПМС №266 от 2019г. за даване на съгласие за извършване на парична вноска в капитала на Многопрофилна болница за активно лечение „Св. Пантелеймон“ - Ямбол АД, гр. Ямбол.

Продължение...

 
 

БСП с въпроси за Бежанския център в Елхово

Понеделник, 16 Декември 2019г. 18:37ч.

trimadrugariНародните представители от БСП Кристиан Вигенин и Николай Пенев внасят питане до министъра на вътрешните работи във връзка с възобновената обществена поръчка за кризисен център на територията на Гранична полиция Елхово, обявиха те на пресконференция в Ямбол. Въпросите им ще бъдат каква е целта на изграждането на този център и за какво ще бъде използван. Те припомниха, че през март обществената поръчка беше обявена първоначално за три кризисни центъра – в Елхово, Любимец и Малко Търново, след което предизборно беше прекратена, а сега след изборите е възобновена за два центъра – в Елхово и Любимец.

Продължение...

 
 

Страница 4 от 60