Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

Обещано и изпълнено: Изоставен училищен двор се превърна в спортна площадка

Понеделник, 21 Октомври 2019г. 15:34ч.

rev-303В комплекс „Златен рог“ в Ямбол вече има нова спортна площадка – за баскетбол, футбол и други забавления за децата. Това стана с общите усилия на кандидата за кмет Валентин Ревански, кандидатите за общински съветници от П „Пряка демокрация“ и жители на квартала. В събота те почистиха от самоизраслите дървета и бурени двора на бившия техникум по автотранспорт, за който в продължение на 11 години, както държавната, така и общинската администрация не положиха никакви грижи.

Продължение...

 

Евродепутатът Иво Христов: Шерше ла фам!

Събота, 19 Октомври 2019г. 18:50ч.

katia-ivo.hКатя Георгиева е рядко достоен кандидат за кмет на Ямбол, защото вече е  печелила важни битки за своя град, заяви на среща в Ямбол евродепутатът Иво Христов. Той припомни, че като председател на групата съветници на БСП, заедно с колегите си, тя е предотвратила община Ямбол да задлъжнее с над 17 млн. лв. - заемът, който щеше да загроби бъдещето на Ямбол за 10 години напред, да сложи кръст на всякакви социални проекти и да обрече града на обезлюдяване.

Продължение...

 
 

Да премахнем административните пречки пред местния бизнес!

Петък, 18 Октомври 2019г. 16:23ч.

bsp-stroiteli-1Общината трябва да се възползва от експертния потенциал на ямболските специалисти, заяви при среща с представители на камарите на архитектите, на инженерите в инвестиционното проектиране и на строителите кандидатът за кмет на Ямбол Катя Георгиева. Пред нея те поставиха проблемите си, създавани от местната власт, породени от прекратения диалог с досегашното ръководство на община Ямбол.

Продължение...

 
 

Катя Георгиева проведе среща в "Ретроуют", нейното първо работно място

Четвъртък, 17 Октомври 2019г. 17:05ч.

1-retroutКандидатът за кмет на Ямбол Катя Георгиева проведе среща в „Ретроуют Аксага“ – първото й работно място в Ямбол. Собственичката на фирмата Соня Георгиева я посрещна и я представи на работниците, а старите й колеги се зарадваха, че е сред тях и я поздравиха. Катя Георгиева сподели, че изпитва изключителен сантимент към фирмата и към нейния собственик, защото в „Ретроуют Аксага“ е научила много неща, даден й е бил шанс да се развива, да си поставя цели и да гони резултати и благодари лично на Соня Георгиева.

Продължение...

 
 

Екоакция на Валентин Ревански и екипа му в събота

Четвъртък, 17 Октомври 2019г. 16:37ч.

0123Екипът на Валентин Ревански отново доказва, че когато има желание, има и начин! След поредицата от срещи с ямболлии и споделените от тях проблеми, предстои поредна инициатива в полза на гражданите. В свое обръщение към жителите на квартал „Златен рог“ Ревански и неговият екип призовават: "Приятели, при една от нашите срещи с вас в "Златен рог", споделихте проблем, който от години тормози живеещите в квартала.

Продължение...

 
 

Страница 4 от 56


Подробна 5-дневна прогноза