Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Политика
Политика

П.Витанов: Правителството изкривява образа на ЕС в България

Петък, 19 Април 2019г. 12:38ч.

patrikДвама от младите в листата за европейски избори на БСП гостуваха в Ямбол. Номинираният  на второ място Петър Витанов, който на 18 април навърши 37 години, и 12-ят в листата - Тодор Стоилов, на 31 години, се срещнаха с клуб „Левите интелектуалци”, с младежи и общински съветници от БСП  в Ямбол. „В глобален мащаб наблюдавам едно подивяване на капитала, каквото имахме след индустриалната революция, което води до глобална криза на капитализма, която намира проявление и в ЕС  с характерните си дефицити.

Продължение...

 

Катя Георгиева: Пропаганда на ГЕРБ със средства на гражданите

Вторник, 16 Април 2019г. 15:11ч.

katya-georgievaНедопустимо е с общински средства община Ямбол да води партийна пропаганда на ГЕРБ и да се „отстрелва” неудобния опонент, заяви председателят на Общинската организация на БСП в града Катя Георгиева. В общинския бюлетин, за който плащат с данъците си всички граждани, община Ямбол отново е предприела кампания срещу БСП във връзка с предложението за местен референдум. Използвани са обидни и манипулативни квалификации, които целят най-вече да принизят искането за референдум и да умаловажат надигащата се енергия на гражданите да изразяват пряко и свободно своето мнение.

Продължение...

 
 

Вигенин: Сега е моментът да изчистим държавата от корупцията

Петък, 12 Април 2019г. 16:34ч.

bsp-III-19Сега е моментът при тази силна нетърпимост на гражданите към подобни практики да започне истинското изчистване на държавата от корупцията, коментира на пресконференция в Ямбол народният представител Кристиан Вигенин темата за „Апартаментгейт”. На пресконференцията присъстваха и народният представител Николай Пенев и областният председател Митко Андонов. Той изрази позиция, че малко по малко тази схема, която беше създадена от ГЕРБ през последните 10 г., ще започне да се разпада с още по-голяма скорост.

Продължение...

 
 

Катя Георгиева: ГЕРБ призна БСП като единствена алтернатива

Петък, 12 Април 2019г. 10:13ч.

katya-georgievaПоследната сесия на Общински съвет Ямбол се превърна не в дебат за провеждане на местен референдум за дълга от 9 милиона евро, а в опит за дискредитиране на БСП в Ямбол и на мен лично като общински председател на партията. Кметът на ГЕРБ и неговите общински съветници положиха усилия да омаловажат внесената от Инициативен комитет подписка за провеждане на местен референдум, която беше подкрепена легитимно от 6456 граждани, твърдейки че била партийна инициатива.

Продължение...

 
 

"Аз обичам Ямбол" - БСП анкетира граждани

Четвъртък, 21 Март 2019г. 09:55ч.

bsp-shatr-YАнкета с граждани във всички квартали на Ямбол започна общинската организация на БСП в областния град. Тя се осъществява в рамките на проекта „Аз обичам Ямбол”, който се финансира от Фонд „Политически инициативи” на Националния съвет на БСП. В продължение на 43 дни на специално подготвени по проекта шатри общински съветници от БСП и доброволци от Младежкото обединение на левицата в Ямбол ще се срещат с граждани по квартали и ще им предоставят възможност в анонимна анкета да споделят проблемите на техния квартал и какво биха искали да се промени, за да се подобри средата им на живот.

Продължение...

 
 

Страница 4 от 45