Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Прессъобщения
Новини от Община "Тунджа"

"Твоят час" с педагогическа конференция

Сряда, 10 Октомври 2018г. 11:54ч.

z-tviochassВ Община Тунджа се проведе заключителна проява – педагогическа конференция по проект „Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфичните знания, умения и компетентности“ (Твоят час).  Събитието се осъществи в партньорство между Регионален инспекторат по образованието гр. Ямбол, Община „Тунджа“ и общинските училища на територията на община „Тунджа“.

Продължение...

 
 

Домът за стари хора в Болярско на 10 години

Четвъртък, 04 Октомври 2018г. 11:01ч.

dim-boliarskoДом за стари хора „Христо  Ботев” в село Болярско тържествено отпразнува 10 години от създаването си. На празника присъстваха Георги Георгиев, кмет на община „Тунджа“, заместник-кметовете Станчо Ставрев, Ели Василева и Георги Чалъков, секретарят нс общината Андон Кръстев, Георги Петров Георгиев, председател на ОбС „Тунджа“, Милена Янъкова, директор на РДСП Ямбол, Пепа Иванова, кмет на Болярско, ръководители на социални услуги от община „Тунджа“, общински съветници, служители на Дома и потребители на услугите.

Продължение...

 
 

Детско Полицейско управление в село Роза

Понеделник, 01 Октомври 2018г. 18:58ч.

det-polic„Детско полицейско управление“ беше открито тържествено в OУ „Св. Паисий Хилендарски“ в село Роза. Учениците от V клас ще участват в различни занятия и извънкласни форми, свързани с превенция и опазване здравето и живота на децата, справяне с трудни ситуации в дома, на училище и на улицата. Занятията ще се ръководят от класния ръководител, инспектори от Детска педагогическа стая, полицейски служители и представители на партньорски организации.

Продължение...

 
 

Хаджидимитрово празнува

Вторник, 25 Септември 2018г. 15:29ч.

z-hadziDimВ Хаджидимитрово се проведе традиционният събор на селото. Организатори на събитието бяха Народно читалище „Васил Левски-1950“, Клуб на пенсионера „Райна Княгиня“ и кметството. По случай празника беше организирана програма, в която участваха местните самодейци и Фолклорен ансамбъл „Тунджа“. Гости на празника бяха кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев и заместник-кметът на общината Станчо Ставрев. Кметът на село Хаджидимитрово Тошо Тодоров приветства гостите на празника.

Продължение...

 
 

Певиците от Межда с първа награда в Бузовград

Сряда, 29 Август 2018г. 15:06ч.

z-mevdenciНов успех завоюваха самодейците от Община Тунджа. Певческата група при Народно читалище "Зора - 1928" от село Межда взе участие в 4-тия Традиционен Фолклорен Фестивал „Бузовград – 2018“. За прекрасното си изпълнение групата беше отличена от компетентното жури с първа награда. Информацията е на читалищния секретар Ваня Атанасова.
 
 

Страница 1 от 28