Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Прессъобщения
Новини от Община "Тунджа"

Дневният център в Скалица на четири години

Събота, 21 Април 2018г. 07:50ч.

horcetoДневният център за стари хора в Скалица, община отбеляза своя четвърти рожден ден. Тържеството премина под надслов „От малки до големи“, като представи приемствеността между поколенията и беше част от празничните прояви по повод Деня на община „Тунджа“ – 22 април. Празникът споделиха заместник-кметът на община „Тунджа“ Станчо Ставрев, общинският съветник от ОбС „Тунджа“ Костадин Костов и кметът на селото Митко Петков.

Продължение...

 
 

"Сила Тунджа" с първи трофей

Сряда, 07 Март 2018г. 09:21ч.

silovciНа пресконференция в община „Тунджа” кметът Георги Георгиев сърдечно приветства представители от спортния клуб по силов трибой „Сила Тунджа“ от с. Чарган - Господин Ангелов, Васил Василев и Антоан Стратиев. Те представиха първото отличие на новосформирания клуб. На провелия се в края на февруари в Пловдив национален шампионат Антоан Стратиев е спечелил първото място.

Продължение...

 
 

Ден на розовата фланелка във Веселиново

Четвъртък, 01 Март 2018г. 14:46ч.

rozavoС поредица от инициативи, които изразяват отношение към проблемите и взаимоотношенията между децата в училище и извън него, Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий”, с. Веселиново, отбеляза 28 февруари - Деня на розовата фланелка и Световен ден за борба с тормоза в училище. И тази година бяхме заедно с нашите приятели от Дневен център за възрастни хора с увреждания „Св. Франциск”, разказва екипът в училището.

Продължение...

 
 

Престижни награди от "Кукерландия '2018"

Понеделник, 26 Февруари 2018г. 11:30ч.

kabile-kabileОтшумя ехото от многогласните чанове, хлопки и шумът на ритмичните стъпки от магическите танци на кукерите. „Кукерландия 2018” отмина. Фестивалът тази година се проведе от 22 до 25 февруари. В тазгодишното му издание участваха 77 състава. Наред с гостуващите състави, участие взеха и 10 групи от селата на община „Тунджа“ - Калчево, Хаджидимитрово, Чарган, Челник, Могила, Веселиново, Маломир, Победа, Търнава и Кабиле.

Продължение...

 
 

Злато за Боян Асенов от боксовия турнир "Странджа"

Неделя, 25 Февруари 2018г. 11:40ч.

boyan-asenov18-годишният тунджански боксьор Боян Асенов, най-малкият от тримата братя Асенови, завоюва златен медал от 69-то издание на международния боксов турнир „Странджата“, който се проведе в спортна зала „София“. Златото на Боян, с което той записа името си в историята на най-стария боксов турнир на континента, стана убедително доказателство за забележителните традиции в  тунджанския клуб „Априлец“ и ярък пример за младите спортисти.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 25