Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа Прессъобщения
Новини от Община "Тунджа"

Веселиново спечели лекоатлетическите игри в Общината

Понеделник, 19 Ноември 2018г. 15:55ч.

elkoatletiitiЛекоатлетическите отбори при момичетата и момчетата от основното училище в село Веселиново ще представят Община Тунджа в Областния кръг на ученическите игри в региона. Това стана ясно след проведения общински турнир по лека атлетика. В него взеха участие отбори от три средищни училища във възрастовата група за ученици V-VІІ клас. Времето даде възможност състезателите да покажат максимално своите възможности в шест дисциплини: бягане на 100 м, 400 м, и 800 м; скок на дължина, тласкане на гюле и щафета 4 Х 100 метра.

Продължение...

 
 

Определиха призьорите в турнира по футбол за ученици

Вторник, 13 Ноември 2018г. 15:57ч.

foutbalsiti1На девети ноември на стадиона в село Роза се проведе общинското ученическо първенство по футбол - състезание от първия етап на Националния спортен календар на МОН за ученици. Прекрасното време и отличната организация, създадена от домакините от Роза, дадоха възможност на футболистите да покажат максимално своите умения и способности в този спорт.

Продължение...

 
 

Най-малките от Ботево в Седмицата на четенето

Вторник, 30 Октомври 2018г. 15:40ч.

a-komiksitiПо повод Националната седмица на четенето и с цел насърчаване на четенето и повишаване на грамотността, Народно читалище „Хр. Ботев-1928”, село Ботево, организира с малките жители на селото рисуване на комикси по любима приказка, както и четене на любими приказки. Гости на читалището бяха учениците от първи до четвърти клас от ОУ „Христо Ботев”. Те разгледаха библиотеката и почерпиха вдъхновение от подредените в нея комикси и детски книжки.

Продължение...

 
 

С благодарност от екипа на БЧК Ямбол

Вторник, 30 Октомври 2018г. 10:23ч.

mitifilПо повод 140 години от основаването на Български червен кръст инж. Митко Филипов, Директор на Секретариата на ОС на БЧК Ямбол връчи благодарствена грамота на Георги Георгиев, кмет на община „Тунджа“. Инж. Филипов изказа своята благодарност към Община „Тунджа“, Общинската организация на БЧК и доброволците към нея за подкрепата, съпричастността и отзивчивостта.

Продължение...

 
 

90 години читалищна дейност в Скалица

Понеделник, 29 Октомври 2018г. 11:38ч.

skalica90С вълнуващ празник читалище „Светлина 1928“ в село Скалица отбеляза своята 90–та годишнина. От името на читалищното настоятелство Янка Мармарова, водещ на тържеството, поздрави присъстващите, сред които бяха Георги Георгиев, кмет на община „Тунджа“, заместник-кметовете Ели Василева и Станчо Ставрев, секретари на читалища от общината, много жители и гости на село Скалица.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 32