Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

10 години Фен-клуб "Армейци - Страдлжа"

Понеделник, 17 Юни 2019г. 08:05ч.

armeici-straal„Само ЦСКА” и „Червено-бяла любов”. Това бяха най-споменаваните рефрени в град Стралджа в топлия съботен следобед на 15 юни. Стотици жители на града посетиха организирания от местния фен-клуб турнир по футбол с благотворителна цел, който се проведе на градския стадион. По решение на ръководството на фен-клуба, всички събрани средства от турнира ще бъдат преведени по сметката на дете от Стралджа, страдащо от детска церебрална парализа.

Продължение...

 
 

Млади таланти от Стралджа с нови отличия в престижни конкурси

Петък, 14 Юни 2019г. 13:52ч.

talanti-strrВълко Стоянов, Ивайло Йорданов и Ивелин Стоянов, ученици от VІІІ клас при СУ “Яворов“ Стралджа, се класираха на второ място в Националния конкурс „Детство мое – реално и вълшебно“, организиран от Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс гр. Ловеч. Момчетата успяха да се преборят с над 80 участници, а в своята възрастова група VІІІ-ХІІ клас дори са сред най-малките.

Продължение...

 
 

БЧК обучава служители на Горското стопанство в Елхово

Четвъртък, 13 Юни 2019г. 09:35ч.

gorski-b4kОбучение по първа долекарска помощ проведоха от БЧК със служители на Държавно Горско стопанство Елхово. Основната цел бе придобиването на конкретни знания и практически умения за прилагането на подходящи животоспасяващи и животоподдържащи действия на пострадал на мястото на инцидентa или в близост до него до идването на екип от Спешна медицинска помощ. Поставен бе акцент върху рисковете от ухапване от насекоми, бозайници и влечуги и мерките за оказване на първа помощ.

Продължение...

 
 

Малък празник на водата с БЧК

Понеделник, 03 Юни 2019г. 10:57ч.

zimnica-vodaБЧК организира „Малък праник на водата“ за децата от ОУ „Св.св. Кирил и Методий” в село Зимница. Инициативата беше заключителен етап от въведената в учебния план на училището програма за превенция на водния травматизъм сред деца „Приятели с водата” на БЧК. Празникът бе посветен на  Международния ден на детето – 1 юни и е своеобразен старт на дейностите на Червения кръст в Ямбол по повод Седмицата на водното спасяване, която тази година се провежда в първата седмица на месец юни.

Продължение...

 
 

Община Стралджа поддържа добро финансово състояние

Четвъртък, 30 Май 2019г. 14:36ч.

straldja-liato-2Според анализа за изпълнение на бюджета през 2018г. Община Стралджа е поддържала добро финансово състояние. Общинският съвет одобри Годишния отчет за изпълнението на бюджета, представен от кмета на общината. През отчетния период в общинския бюджет са постъпили приходи в размер на 11 079 857 лв., което е 87.3% изпълнение на уточнения годишен бюджет.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 338

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза