Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Талантливите деца са гордостта на Стралджа

Сряда, 14 Ноември 2018г. 16:09ч.

z-talanttitiСамо дни след официалното награждаване в София на учениците от СУ “П.Яворов“ за отличените разработки в ХХVІ-тия Национален конкурс “Родолюбие“ под надслов „110 години независима България“, заместник-кметът на общината Гроздан Иванов лично поздрави талантливите млади хора и техния ръководител Боряна Георгиева.

Продължение...

 
 

Младежко самоуправление в Община Стралджа

Сряда, 31 Октомври 2018г. 14:26ч.

IMG 16971Младостта дава криле, младостта обнадеждава, младостта влива сили. Такива са чувствата, когато едно ново поколение дава заявка за участие в бъдещото управление на Община Стралджа. Спазвайки традицията, в навечерието на Празника на Стралджа общината организира Ден на младежкото самоуправление, информира Надя Жечева. Екип ученици от СУ “П.Яворов“ постъпи „на вахта“. Разпределени по кабинети и отдели бъдещи кмет и зам.кметове, инженери, финансисти, специалисти по образование и култура смело навлязоха в проблемите, задаваха въпроси, даваха предложения в името и за доброто на родния град и общината.

Продължение...

 
 

Литературна среща в Стралджа

Вторник, 30 Октомври 2018г. 11:09ч.

straldja-02В навечерието на Деня на народните будители и в изпълнение Програмата за Празника на Стралджа, любителите на поезията ще имат възможност да се срещнат с талантливата Ники Комедвенска. Тя пише поезия и проза, носител е на награда от Втория Национален литературен конкурс „Дървото на живота“. Срещата предхожда официалното обявяване на резултатите от ІV-то издание на Националния литературен конкурс на името на Станка Пенчева с поклон към творчеството й.

Продължение...

 
 

Стралджа е в готовност за посрещане на зимата

Четвъртък, 18 Октомври 2018г. 13:10ч.

straldja-01До края на октомври в Община Стралджа планират да бъде сключен договор с фирма за снегопочистване, пръскане с луга и опесъчаване на основните пътища и улици и принадлежащата ІV-класна пътна мрежа. Със своя заповед кметът е разпоредил стартиране на процедурата за избор на изпълнител на дейност „Зимно поддържане“, което е част от подготовката за посрещане на зимния сезон.

Продължение...

 
 

Над 130 творби в конкурса "Дървото на живота"

Сряда, 17 Октомври 2018г. 12:44ч.

z-stanka-penchewaНяколко дни преди крайния срок за изпращане на творби за участие в Националния литературен конкурс на името на Станка Пенчева под надслов „Дървото на живота“, компетентно жури с председател Христо Карастоянов и членове Димитър Бечев и Станка Парушева вече проверява получените близо 80 стихотворения и още над 50 произведения в проза, пристигнали от всички краища на страната с подписите на млади, прохождащи автори и вече доказали се творци. Крайният срок за участие е 20 октомври.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 320

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза