Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

В Елхово задържаха участник в схема за телефонни измами

Вторник, 11 Септември 2018г. 13:08ч.

police-car-1Районната прокуратура в Елхово задържа за 72 часа Йордан Й. Той е обвинен за това, че на осми септември в гр. Елхово, като съизвършител в съучастие с неизвестен извършител, с цел да набави за себе си и за другиго имотна облага, възбудил и поддържал в заблуждение мъж, като се представил за служител от Криминална полиция и му съобщил по телефона, че около дома му има измамници, които са отрязали пръстите на жена и следва да съдейства на полицията, като сложи спестяванията си в торба и да ги закачи на портата на имота си,

Продължение...

 
 

Арест за двойка от Гранитово след серия телефонни измами

Понеделник, 10 Септември 2018г. 11:21ч.

police-car-3Полицията в Елхово установи две лица, мъж и жена от село Гранитово, извършители на „телефонни измами“. През периода от април тази година до началото на септември двамата са извършили седем телефонни измами, като общата стойност на нанесената щета е за  около 58 300 лева. С цел да набавят за себе си имотна облага извършителите са  възбуждали и подържали заблуждение в пострадалите, че искат пари за операция на техен близък или помагат на полицията да се заловят телефонни измамници.

Продължение...

 
 

Нов адрес на Центъра за обществена подкрепа в Стралджа

Петък, 07 Септември 2018г. 14:15ч.

deca-stralОт първи октомври Центърът за обществена подкрепа в Стралджа ще се настани в сградата на ул. “Хемус“ №67, в която общината реализира проект „С отговорност и грижа за децата от 0-7 години“. Това решиха общинските съветници на последното си заседание. С тази промяна общината гарантира изпълнение на стандартните изисквания по Методиката за условията и начина на предоставяне на социалните услуги. Решението осигурява провеждането на основните дейности, свързани с предоставяне на услугите.

Продължение...

 
 

В подготовка е поредният конкурс в памет на Станка Пенчева

Сряда, 05 Септември 2018г. 11:53ч.

straldja-liato-1Община Стралджа обяви статута на Четвъртия Национален литературен конкурс „Станка Пенчева” под надслов „Дървото на живота”. Конкурсът се организира от Община Стралджа под патронажа на Кмета на общината и е част от програмата на тържествата, посветени на празника на общината – 8 ноември и нейния покровител Свети Архангел Михаил.

Продължение...

 
 

Иде време за гроздобер в Лозенец

Петък, 31 Август 2018г. 12:30ч.

rozdober-300Някои твърдят, че тази година гроздето узря по-рано от обичайното. По-вярно е това, че заедно с него узряха и надеждите на стопаните за една добра година с много и качествен плод. В Лозенец, селото в общината, където дават пример за добро лозарство и винарство, собствениците на лозя вече се подготвят за началото на гроздобера. Най-големият производител на грозде и единствен лицензиран производител на вино в района, Христо Стойнов, който отглежда освен традиционните сортове и нови, модерни такива, през почивните дни започва прибирането на сорта „шардоне“. Според него захарността вече надхвърля 22 градуса, което е показателно.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 316

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза