Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Турция пренасочва тежкотоварния трафик през Хамзабейли - Лесово

Вторник, 18 Декември 2018г. 12:36ч.

lesovo-tirove-13-01От 18 декември Турция въвежда промени при преминаването на тежкотоварни автомобили през ГКПП "Капъкуле" (Капитан Андреево от българска страна) и ГКПП "Хамзабейли" (Лесово от българска страна). С такава информация разполагат в нашето министерство на външните работи. Промените са свързани със задължителното пренасочване на тежкотоварните автомобили, превозващи стоки за износ от/през Турция с крайна дестинация България от ГКПП "Капъкуле" към ГКПП "Хамзабейли".

Продължение...

 
 

Кратко предпразнично заседание на Съвета в Стралджа

Понеделник, 17 Декември 2018г. 13:18ч.

straldja-01На 21 декември от 10.00 часа в Стралджа ще се проведе 38-то редовно заседание на Общинския Съвет. По предложение на кмета Атанас Киров съветниците ще обсъдят План-сметката за дейност „Чистота“ за 2019г. Киров е вносител и на докладна записка относно компенсирани промени между показатели на капиталови разходи, както и между отделни обекти, финансирани със средства от целевата субсидия, определена със Закон за държавния бюджет.

Продължение...

 
 

Акция срещу разпространението на наркотици

Понеделник, 17 Декември 2018г. 11:54ч.

police-car-4Операция по противодействие на наркоразпространението е осъществена през изминалите два дни от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР-Ямбол и колегите им от РУ Елхово. Действията са проведени под наблюдението на прокуратурата. В хода на операцията са установени шестима мъже, съпричастни към престъпления, свързани с наркотици. При извършените процесуално следствени действия на два адреса в община Болярово,

Продължение...

 
 

Вечер на успеха в Стралджа

Вторник, 11 Декември 2018г. 12:13ч.

z-talantiОптимизъм, увереност, сила, сигурност, надежда – такива са чувствата, които обземат човек, когато е сред млади, талантливи хора със знания и умения, заявка за сериозно бъдещо развитие. За първи път общината, съвместно с ОУ “П.Яворов“, организираха Вечер на успеха, в която пред обществеността на града бяха представени учениците - носители на награди от национални конкурси. Сред добрите думи, които прозвучаха, най-често повтаряната беше „успех“, защото тъкмо тази дума най-добре приляга и на „виновниците“ за вечерта на талантите от СУ“П.Яворов“.

Продължение...

 
 

Четирима пострадаха в катастрофа край Елхово

Понеделник, 10 Декември 2018г. 11:57ч.

police-car-4Четирима са ранени в катастрофа на пътя Ямбол – Елхово в неделя следобед, съобщи Областната дирекция на МВР. На 9 декември в 14.40 в РУ Елхово е получен сигнал, че на път I–7, е възнало пътно-транспортно произшествие с пострадали. Отзовалите се на сигнала полицейски служители са установили, че лек автомобил „Опел Зафира“, управляван от 55-годишен мъж, движещ се към град Елхово, при завой на дясно е излязъл от пътното платно и се е ударил в крайпътна канавка вляво в посоката си на движение.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 334