Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Честват през септември 45 години от обявяването на Болярово за град

Петък, 26 Юли 2019г. 15:01ч.

bolearovoБолярово ще отбележи в началото на септември 45-тата годишнина от обявяването на селището за град с празнична програма, която ще обхване няколко дни. На четвърти септември е организиран детски футболен турнир, посветен на празника. На пети септември предстои ученически велопоход, както и откриване на фото-изложба, посветена на арехеологическите разкопки, в които участват през последните години студенти от УниБИТ София.

Продължение...

 
 

Досъдебно производство срещу четирима хулигани в Елхово

Сряда, 24 Юли 2019г. 12:11ч.

cars-4Четирима мъже на възраст от 20 до 40 години са задържани в Районно управление Елхово за хулиганство, информира Областната дирекция на МВР. Разследването започнало през нощта срещу 22 юли по сигнал, че група мъже при посещение в туристическа хижа на територията на община Болярово са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, след което тръгнали в неизвестна посока.

Продължение...

 
 

Ползотворно юнско заседание в Стралджа

Петък, 28 Юни 2019г. 08:00ч.

straldja-liato-1Кандидатстване чрез подбор на три проектни предложения по процедура „МИГ- Стралджа 2019“ утвърдиха съветниците в общинския център. Те подкрепиха предложението на кмета Атанас Киров общината да осигури финансиране на проекти с важно значение. „Местни инициативи за заетост за търсещите работа и неактивните лица“ е първият, с близо 20 000 лв. минимален размер на безвъзмездната финансова помощ и 300 000 лв. максимален, който има за цел подобряване достъпа до заетост чрез различни форми за лица от всички възрастови групи.

Продължение...

 
 

Успехът и признанието

Четвъртък, 27 Юни 2019г. 19:53ч.

z-nagaradataС усмивка, с гордост и с пожелание за нови успехи кметът на Стралджа Атанас Киров връчи поредната награда на Ивайло Йорданов, ученик от СУ “П.Яворов“, класирал се на второ място в Националния конкурс „Мила, Родино“ под надслов „Минало и настояще – баба, дядо и аз“, раздел „Мултимедийни презентации“. „Браво, момче, продължавай да ни радваш и да предизвикваш заслужена гордост!

Продължение...

 
 

Литературен клуб в Стралджа събира творци и ценители

Вторник, 25 Юни 2019г. 16:22ч.

grozdan-litПовече от 40 са учредителите на новия Литературен клуб в Стралджа, който стартира своята дейност преди дни по идея на общинското ръководство. „В селище като нашето, с богата история, с хора, дали своя принос, доказали своето отношение към литературата и изкуството, днес живеят достойни продължители на тяхното дело. Нека заедно да сложим началото на един активен творчески клуб“. Така заместник-кметът Гроздан Иванов отправи покана към любители на художественото слово, автори на книги, краеведи, активни читатели от Стралджа и от селата на общината, посвещавайки събитието на 50-годишнината от обявяването на Стралджа за град.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 350


Подробна 5-дневна прогноза