Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Набират работници в социално предприятие

Понеделник, 03 Септември 2018г. 13:01ч.

straldja-liato-3Удължава се срокът за прием на документи за набиране на работници в „Общинско социално предприятие за озеленяване и благоустройство", съобщават от Община Стралджа. Община Стралджа, в качеството си на бенефициент по Договор за безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014– 2020 приоритетна ос 2 "Намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване",

Продължение...

 
 

Иде време за гроздобер в Лозенец

Петък, 31 Август 2018г. 12:30ч.

rozdober-300Някои твърдят, че тази година гроздето узря по-рано от обичайното. По-вярно е това, че заедно с него узряха и надеждите на стопаните за една добра година с много и качествен плод. В Лозенец, селото в общината, където дават пример за добро лозарство и винарство, собствениците на лозя вече се подготвят за началото на гроздобера. Най-големият производител на грозде и единствен лицензиран производител на вино в района, Христо Стойнов, който отглежда освен традиционните сортове и нови, модерни такива, през почивните дни започва прибирането на сорта „шардоне“. Според него захарността вече надхвърля 22 градуса, което е показателно.

Продължение...

 
 

В Джинот ухае на синджир сливовица

Петък, 31 Август 2018г. 12:17ч.

z-slivovicaВреме му е да се прибира реколтата от сини сливи и джинотци, които са почитатели на сливовицата, си планираха добре отпуските. Пък и отдавна следят развитието на плодовете. В градината на Гергана и Румен Ангелови се радват на добра реколта. Създадена преди 13 години тази градина на площ от 17 дка дава достатъчно плод, за да задоволи мераците на всички любители на плодовия елексир, разказва Надя Жечева.

Продължение...

 
 

Предстои XXXV-о заседание на Общински съвет Стралджа

Сряда, 29 Август 2018г. 12:10ч.

straldja-liato-3Съветниците в Стралджа ще обсъждат изпълнението на бюджета за първите шест месеца на годината в предстоящото заседание на Съвета. Според дневния ред, планиран от председателя на ОбС Живко Ангелов за 5 септември, на първо място предстои да бъде обсъдена информацията за изпълнението на бюджета за първото шестмесечие и сметките за средствата от Европейския съюз по пълна бюджетна класификация. Вносител на докладната записка е кметът Атанас Киров.

Продължение...

 
 

Атанас Киров: Чистотата е отговорност на всеки

Вторник, 28 Август 2018г. 11:48ч.

atanass-kirovКметът на Община Стралджа Атанас Киров отправи апел към жителите на общината, посветен на поддържането на чистотата и спазване на съответните общински разпоредби. „Чистотата в нашия град е едно от постиженията на общинското ръководство, с което имаме право да се гордеем“, се казва в обръщението на Киров. „Мнозина от жителите и гостите ни констатират това и се радват, че градът изглежда добре. Като кмет на общината ми е болно обаче, когато чувам неоснователни упреци за непочистени боклуци по улиците.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 324

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза