Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

До следващото лято!

Сряда, 12 Септември 2018г. 15:10ч.

z-soopПриключи Лятна академия 2018, организирана от Центъра за обществена подкрепа в Стралджа. През месеците юни, юли и август деца, жители и гости на града, се включиха в заниманията, организирани по график в дните понеделник, сряда и петък. Целта на Лятната Академия беше да даде на децата между 5 и 14 години незабравими летни дни и да ги ангажира в свободното от училище време по приятен, полезен и надграждащ начин, да се обогати общата култура на малките, те да се научат на добри взаимоотношения, да работят в група, да създадат нови приятелства, които ще останат и след края на формата.

Продължение...

 
 

Предстои Общо събрание на "МИГ - Стралджа"

Сряда, 12 Септември 2018г. 14:56ч.

straldja-liato-3Общо събрание предстои на Сдружението с нестопанска цел „Местна инициативна група – Стралджа 2016“.  Събранието трябва да вземе решения за промени във вече одобрената Стратегия  за Водено от общностите местно развитие на СНЦ. Управителният Съвет на Сдружение с нестопанска цел „Местна инициативна група – Стралджа 2016г.” на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ и чл.25 от Устава на Сдружението, свиква Общо събрание на Сдружението, което ще се проведе на 18.09.2018 г. от 14.00 часа в Стралджа, ул. Хемус №12 – заседателна зала на Общински съвет.

Продължение...

 
 

Великолепно представяне на мажоретните състави

Вторник, 11 Септември 2018г. 14:26ч.

z-majoretkiiВеликолепно представяне на мажоретните състави при СУ “П.Яворов“ – Стралджа. Такава е оценката на многобройната публика на ХV-я Национален фестивал на руската поезия, песен и танц „Пусть всегда будет солнце!“, който се проведе и тази година на язовир “Копринка“. Хиляди аплодираха децата на Стралджа, които ден преди това заслужено спечелиха първото място на едноименния конкурс в Казанлък.

Продължение...

 
 

В Елхово задържаха участник в схема за телефонни измами

Вторник, 11 Септември 2018г. 13:08ч.

police-car-1Районната прокуратура в Елхово задържа за 72 часа Йордан Й. Той е обвинен за това, че на осми септември в гр. Елхово, като съизвършител в съучастие с неизвестен извършител, с цел да набави за себе си и за другиго имотна облага, възбудил и поддържал в заблуждение мъж, като се представил за служител от Криминална полиция и му съобщил по телефона, че около дома му има измамници, които са отрязали пръстите на жена и следва да съдейства на полицията, като сложи спестяванията си в торба и да ги закачи на портата на имота си,

Продължение...

 
 

Арест за двойка от Гранитово след серия телефонни измами

Понеделник, 10 Септември 2018г. 11:21ч.

police-car-3Полицията в Елхово установи две лица, мъж и жена от село Гранитово, извършители на „телефонни измами“. През периода от април тази година до началото на септември двамата са извършили седем телефонни измами, като общата стойност на нанесената щета е за  около 58 300 лева. С цел да набавят за себе си имотна облага извършителите са  възбуждали и подържали заблуждение в пострадалите, че искат пари за операция на техен близък или помагат на полицията да се заловят телефонни измамници.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 327

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза