Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Успехът и признанието

Четвъртък, 27 Юни 2019г. 19:53ч.

z-nagaradataС усмивка, с гордост и с пожелание за нови успехи кметът на Стралджа Атанас Киров връчи поредната награда на Ивайло Йорданов, ученик от СУ “П.Яворов“, класирал се на второ място в Националния конкурс „Мила, Родино“ под надслов „Минало и настояще – баба, дядо и аз“, раздел „Мултимедийни презентации“. „Браво, момче, продължавай да ни радваш и да предизвикваш заслужена гордост!

Продължение...

 
 

Литературен клуб в Стралджа събира творци и ценители

Вторник, 25 Юни 2019г. 16:22ч.

grozdan-litПовече от 40 са учредителите на новия Литературен клуб в Стралджа, който стартира своята дейност преди дни по идея на общинското ръководство. „В селище като нашето, с богата история, с хора, дали своя принос, доказали своето отношение към литературата и изкуството, днес живеят достойни продължители на тяхното дело. Нека заедно да сложим началото на един активен творчески клуб“. Така заместник-кметът Гроздан Иванов отправи покана към любители на художественото слово, автори на книги, краеведи, активни читатели от Стралджа и от селата на общината, посвещавайки събитието на 50-годишнината от обявяването на Стралджа за град.

Продължение...

 
 

Децата от ансамбъл "Въжички" с Диплом за вярност към традицията

Петък, 21 Юни 2019г. 10:56ч.

vazhichkiДетската формация на Фоклорен ансамбъл “Въжички“ се върна от успешно участие в организирания за първа година в Стара Загора Детско-юношески фолклорен танцов фестивал „С настроение под липите“. Децата от Стралджа се представиха с програма от три подгрупи: „Тропнете, да тропнем“, „Пеперуда“ и „Цветница“.

Продължение...

 
 

Юнско заседание на Общински съвет Стралджа

Четвъртък, 20 Юни 2019г. 14:43ч.

straldja-liato-3Общински съвет Стралджа ще проведе 45-то си заседание на 27 юни. Вносител на първите няколко докладни записки е кметът на общината Атанас Киров, като те са свързани с кандидатстване чрез подбор на проектни предложения по процедура „МИГ Стралджа 2016“: „Местни инициативи за заетост за търсещите работа и неактивните лица“, „Интегрирани услуги за социално-икономическата интеграция на маргинализирани общности като ромите“, „Осигуряване на достъп до услуги за социално включване и здравеопазване за хора с увреждания и хора над 65 години в невъзможност за самообслужване“.

Продължение...

 
 

ВСС решава за закриване на Районната прокуратура в Елхово

Четвъртък, 20 Юни 2019г. 11:21ч.

elhovo-rayonen-sadРайонната прокуратура в Елхово ще бъде закрита от началото на 2020 година. С решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет се закриват още 27 районни прокуратури в страната. Те са в градовете Малко Търново, Несебър, Поморие, Средец, Царево, Котел, Нова Загора, Велики Преслав, Нови пазар, Исперих, Кубрат, Омуртаг, Попово, Радомир, Елена, Кнежа, Червен бряг, Левски, Никопол, Провадия, Девня, Бяла, Дулово, Тутракан, Първомай, Гълъбово и Раднево.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 350


Подробна 5-дневна прогноза