Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Дарителски жест за възрастни хора от Стралджа

Вторник, 03 Април 2018г. 13:33ч.

straldja-liato-1Всички възрастни хора от Община Стралджа, които са потребители на услугата „Домашен социален патронаж“ ще получат като подарък козунаци за Великден. Дарението е лично от заместник-кмета на общината Гроздан Иванов. С пожелание за светъл празник и добра надежда, да бъдат щастливи на светлия християнски празник.

Продължение...

 
 

Задържаха група мигранти край река Тунджа

Неделя, 01 Април 2018г. 11:35ч.

wa0001В хода на специализирана полицейска операция служители на Главна дирекция "Гранична полиция" заловиха седем мигранти, опитали да влязат нелегално в страната. В действията, проведени в зоната на отговорност на РДГП - Елхово, е участвал и хеликоптер от Специализирания отряд за въздушно наблюдение.

Продължение...

 
 

За безопасността на децата в училище

Неделя, 01 Април 2018г. 08:19ч.

teroraКогато става дума за безопасността на децата, вниманието е задължително. С тази идея в ОУ “Св.Св.Кирил и Методий“ в Зимница бе организирано учебно занятие. Предварително проведените разговори по темата дадоха ясна представа, че в днешно време заплахата наистина е реална. И човек трябва да бъде готов да реагира адекватно. В тази връзка второто за тази учебна година занятие по Гражданска защита в училището изигра своята роля.

Продължение...

 
 

Нови проблеми с оградата по границата

Петък, 30 Март 2018г. 15:14ч.

ograda QVgaВисоките води на пограничните реки са нанесли повреди по оградата на границата с Турция. От Гранична полиция потвърдиха, че в района между реките Фишера и Тунджа в Хасковско част от съоръжението е съборено. Уведомени са областните управители, за да се предприемат мерки по възстановяването й. На местата, където има проблеми, дежурят денонощно патрули и няма опасност някой да мине необезпокоявано, уточниха от Гранична полиция.

Продължение...

 
 

Общото събрание на РАО "Тракия" ще заседава в Елхово

Четвъртък, 29 Март 2018г. 09:21ч.

elhovo-obshtina-zima-1Кметът на община “Тунджа” Георги Георгиев ще вземе участие в предстоящото заседание на Управителния и Контролния съвет на Регионалната асоциация на общините “Тракия”, което ще се проведе в Елхово на 30 март. Веднага след това предстои и сесия на Общото събрание на асоциацията. Дневният ред на Общото събрание включва отчети на ръководните органи на Асоциацията за миналата година, приемане на бюджет и работен план за 2018 г.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 292

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза