Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Протести затвориха Петолъчката в неделя по обед

Неделя, 25 Ноември 2018г. 14:35ч.

11-25-protestБлизо 200 човека от Сливен и Ямбол блокираха за около час по обед в неделя трафика през пътен възел Петолъчката към Бургас, Котел и Гранични пункт Лесово. Движението по тези направления се осъществяваше по обходни маршрути. Протестът издигна призиви срещу корупцията и за смяна на системата, чуваха се и възгласи за оставка на правителството. Протестът протече сравнително спокойно, без напрежение между събралото се множество и силите на реда.

Продължение...

 
 

Съветът в Стралджа се събира на 29 ноември

Четвъртък, 22 Ноември 2018г. 15:42ч.

straldja-01Общински съвет Стралджа ще обсъжда актуализация на бюджета в поредното си заседание, съветниците се събират на 29 ноември. Председателят Живко Ангелов е включил 16 точки в дневния ред. На първо място съветниците ще разгледат предложението за актуализация на бюджета. Поправката е последна за годината. Докладната записка на зам.-кмета Гроздан Иванов дава яснота за промените и необходимостта от тях. Съветът ще гласува и предложение за поемане на дългосрочен дълг на общината за закупуване на два високопроходими автомобили чрез лизинг, за нуждите на общинската охрана.

Продължение...

 
 

Талантливите деца са гордостта на Стралджа

Сряда, 14 Ноември 2018г. 16:09ч.

z-talanttitiСамо дни след официалното награждаване в София на учениците от СУ “П.Яворов“ за отличените разработки в ХХVІ-тия Национален конкурс “Родолюбие“ под надслов „110 години независима България“, заместник-кметът на общината Гроздан Иванов лично поздрави талантливите млади хора и техния ръководител Боряна Георгиева.

Продължение...

 
 

Младежко самоуправление в Община Стралджа

Сряда, 31 Октомври 2018г. 14:26ч.

IMG 16971Младостта дава криле, младостта обнадеждава, младостта влива сили. Такива са чувствата, когато едно ново поколение дава заявка за участие в бъдещото управление на Община Стралджа. Спазвайки традицията, в навечерието на Празника на Стралджа общината организира Ден на младежкото самоуправление, информира Надя Жечева. Екип ученици от СУ “П.Яворов“ постъпи „на вахта“. Разпределени по кабинети и отдели бъдещи кмет и зам.кметове, инженери, финансисти, специалисти по образование и култура смело навлязоха в проблемите, задаваха въпроси, даваха предложения в името и за доброто на родния град и общината.

Продължение...

 
 

Литературна среща в Стралджа

Вторник, 30 Октомври 2018г. 11:09ч.

straldja-02В навечерието на Деня на народните будители и в изпълнение Програмата за Празника на Стралджа, любителите на поезията ще имат възможност да се срещнат с талантливата Ники Комедвенска. Тя пише поезия и проза, носител е на награда от Втория Национален литературен конкурс „Дървото на живота“. Срещата предхожда официалното обявяване на резултатите от ІV-то издание на Националния литературен конкурс на името на Станка Пенчева с поклон към творчеството й.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 324

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза