Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Нова маркировка за републиканските пътища в Стралджанско

Вторник, 21 Юли 2020г. 16:46ч.

magistralata01200Агенция ”Пътна инфраструктура” започна работа по поставяне на нова маркировка на пътя Стралджа – Зимница. Полагане на маркировка ще се осъществи и по отсечките Стралджа – Първенец, Стралджа – Лозенец и Стралджа – пътен възел „Петолъчката“. Така Агенцията ще изпълни поетите към Община Стралджа обещания за по-добро качество на маркировка.

Продължение...

 
 

Местна инициатива за заетост в община Стралджа

Понеделник, 20 Юли 2020г. 13:00ч.

mig-strЧетиридесет души от община Стралджа, регистрирани като безработни в Бюрото по труда, започват обучение по проект„Местни инициативи за заетост за търсещите работа и неактивните лица“. Проектът е подготвен от „МИГ Стралджа 2016г”. Инициативата цели да се подобри достъпът до заетост, като се осигури интегриране на пазара на труда. Дейността на проекта е насочена към активирането на лица от целеви групи със завършено средно образование, както и включването им в професионална квалификация по професиите:

Продължение...

 
 

Допълнителен отпуск за педагозите от детските градини в Стралджа

Петък, 17 Юли 2020г. 19:57ч.

kirov-madzarovaЗа допълнителен отпуск от десет дни на педагогическия персонал в детските градини в община Стралджа се споразумяха кметът Атанас Киров и синдикалният общински лидер на КТ „Подкрепа“ Юлия Маджарова. Отпускът е във връзка с обявеното извънредно положение и налагащата се непредвидена почивка на педагозите в детските градини.

Продължение...

 
 

РДГ Сливен предупреждава за опасност от пожари

Сряда, 24 Юни 2020г. 16:18ч.

pojar-gorski-20Регионална дирекция по горите – Сливен предупреждава всички граждани - туристи, ловци, гъбари, секачи и горски работници на територията на областите Сливен и Ямбол за повишена опасност от възникване на пожари при провеждане на излети и дейности през летния период. Високите среднодневни температури през летните месеци и повишената опасност от пожари налагат особено внимание и стриктно спазване на правилата за противопожарна безопасност.

Продължение...

 
 

Тежка катастрофа на разклона за Кирилово

Петък, 01 Май 2020г. 14:02ч.

police-car-3Сигнал за тежка катастрофа, настъпила на път I-7 (между разклона за село Кирилово и Елхово), е получен в полицията в петък в 10.45 часа. По първоначална информация лек автомобил, движещ се в посока Ямбол, е навлязъл в насрещната лента за движение и се е ударил в товарен автомобил, движещ се към Елхово. Водачът на лекия автомобил е транспортиран към ямболската Областна болница, където малко по-късно е починал.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 352