Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Нов адрес на Центъра за обществена подкрепа в Стралджа

Петък, 07 Септември 2018г. 14:15ч.

deca-stralОт първи октомври Центърът за обществена подкрепа в Стралджа ще се настани в сградата на ул. “Хемус“ №67, в която общината реализира проект „С отговорност и грижа за децата от 0-7 години“. Това решиха общинските съветници на последното си заседание. С тази промяна общината гарантира изпълнение на стандартните изисквания по Методиката за условията и начина на предоставяне на социалните услуги. Решението осигурява провеждането на основните дейности, свързани с предоставяне на услугите.

Продължение...

 
 

За пълноценното хранене на децата

Петък, 07 Септември 2018г. 13:52ч.

CEDEGE00100С пълно мнозинство Общински съвет Стралджа гласува предложението на кмета на общината Атанас Киров дневният оклад в детските градини да нарасне от 2,00. на 2,50 лв. Промяната ще влезе в сила от 1 октомври 2018г. Желанието е малките деца да се хранят правилно и пълноценно без рискове за здравето, без излишно затлъстяване. Промяната е и в изпълнение на влезлите в сила нови правила за храненето в детските градини според които децата трябва да приемат повече плодове и зеленчуци, вместо сол, захар и мазнини.

Продължение...

 
 

"Чичовци" пристигат в Стралджа

Сряда, 05 Септември 2018г. 13:33ч.

z-chichowciПо повод 110 години от обявяване независимостта на България , по покана на общинското ръководство, в Стралджа ще гостува ДТ „Невена Коканова“ Ямбол със спектакъла “ЧИЧОВЦИ” по Иван Вазов. Драматизацията е на Борислав Чакринов, сценографията - на Александрина Игнатова. Участват Михаил Лазаров, Димитър Димитров, Волен Митев, Георги Ружичка, Вълчо Янев, Атанас Жеков, Николай Вълканов.

Продължение...

 
 

Пред професионалния празник на огнеборците

Сряда, 05 Септември 2018г. 13:26ч.

z-ugneborieВ периода от 10 до 16 септември предстои традиционнaта„Седмица на пожарната безопасност“ и честване професионалния празник на служителите от ГД ПБЗН – 14 септември. Мероприятията по повод „Седмица на пожарната безопасност“ са планирани и са пряко насочени към повишаване културата и информираността на населението в областта на ПБЗН, издигане престижа на професията и доверието на хората, популяризиране на всички дейности, осъществявани от ГД ПБЗН – МВР. В РС ПБЗН Стралджа през този период ще се проведат различни мероприятия -

Продължение...

 
 

В подготовка е поредният конкурс в памет на Станка Пенчева

Сряда, 05 Септември 2018г. 11:53ч.

straldja-liato-1Община Стралджа обяви статута на Четвъртия Национален литературен конкурс „Станка Пенчева” под надслов „Дървото на живота”. Конкурсът се организира от Община Стралджа под патронажа на Кмета на общината и е част от програмата на тържествата, посветени на празника на общината – 8 ноември и нейния покровител Свети Архангел Михаил.

Продължение...

 
 

Страница 4 от 320

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза