Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Време за подготовка и недопускане на пожари

Вторник, 16 Октомври 2018г. 15:05ч.

z-pojarobezopasnoВъв връзка с осигуряване пожарна безопасност при експлоатация на различните видове отоплителни и електронагревателни прибори и инсталации в обектите и населените места на територията на община Стралджа по време на есенно-зимния сезон, кметът на общината Атанас Киров издаде заповед, с която нарежда да се проведат инструктивни съвещания с кметове и кметските наместници.

Продължение...

 
 

41 нарушения на пътя в рамките на три часа край Елхово

Четвъртък, 11 Октомври 2018г. 15:09ч.

kat-300Специализирана полицейска операция за осъществяване контрол и превантивна дейност по безопасността на движение, разпоредена от директора на ОДМВР Ямбол, е реализирана  на територията на РУ Елхово за времето от 09.00 до 12.00 часа на 10 октомври. При проверките е акцентирано върху спазване на правилата за движение, шофиране след употреба на алкохол или упойващи вещества, правоспособност на водачите, ползване на обезопасителни колани и системи от водачи и пътници, притежание на задължителна застраховка „Гражданска отговорност” и задължителни винетни стикери, както и за наличие на невръчени електронни фишове и неплатени глоби по ЗДвП.

Продължение...

 
 

Награда от Узунджово

Четвъртък, 11 Октомври 2018г. 14:56ч.

z-palauzovoФолклорната група при НЧ “Пеньо Енчев 1928“ от село Палаузово обогати своята колекция от награди. С представяне на обичая „Седянка“ на Националния фолклорен фестивал в Узунджово, самодейците спечелиха бронзов медал в направление „Автентичен обичай“. Журито оцени високо уменията на жените да покажат как се събира седянката, какво е общуването, какви шеги и гатанки си разменят.

Продължение...

 
 

Изключително признание за Стралджа

Понеделник, 08 Октомври 2018г. 11:13ч.

straldzha001Град Стралджа и кметът на Община Стралджа Атанас Киров са сред финалистите за Наградите „Иновации в политиката“, организирани от Институт за иновации в политиката в Австрия. Номинацията е за проекта „Оползотворяване на местния потенциал от хидротермална енергия в отоплителни инсталации на училища, ОДЗ и ЦДГ в град Стралджа“, реализиран с финансовата помощ по Програма “Енергийна ефективност и възобновяема енергия“ към Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014г. Стралджа е с най-високи резултати в категория „Екология“, състезавайки се с над 600 други проекти, журирани от 1054 независими европейски граждани.

Продължение...

 
 

Гостува "адмиралът на думите"

Петък, 05 Октомври 2018г. 14:49ч.

z-hristo-stoianovВъзхваляван и анатемосван, чешит и романтик, бохем и ценител на живописта, скандалният писател Христо Стоянов гостува в Стралджа. При срещата си с Гроздан Иванов, зам.-кмет на общината, той подари книги с автограф. С адмирации за предстоящото четърто издание на Националния литературен конкурс „Дървото на живота“ обеща отново да посети града с участие в творческа среща. Христо Стоянов е роден през 1956г. в Габрово. През последните 20 години той е един от най-нашумелите у нас писатели.

Продължение...

 
 

Страница 5 от 324

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза