Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Този път ще гласувам!

Четвъртък, 11 Април 2019г. 15:05ч.

z-ytpppЯТПП представи в Стралджа своя нов европейски проект „Вашият глас за Европа – Your EU Vote”. Одобрен и финансиран от Европейския парламент, той има за цел да насърчи и мотивира гражданите активно да участват в предстоящите европейски избори, като им осигури разнопосочна и фактическа информация за процесите, които протичат в ЕС.

Продължение...

 
 

Нов облик на улица "Хемус" в Стралджа

Четвъртък, 11 Април 2019г. 09:02ч.

znamena-straНационални флагове и знамена на община Стралджа украсиха стълбовете с фотоволтаично осветление по главната улица „Хемус“ в Стралджа от подлеза към централното кръстовище. Новият облик, който е по идея на общинското ръководство, не само ще зарадва гости и жители на града, той създава празнично настроение и самочувствие.

Продължение...

 
 

За предотвратяване на водни инциденти

Сряда, 10 Април 2019г. 15:01ч.

z-vodoemiСъс своя заповед кметът на общината забранява използването на откритите канали, изкопите, реките, езерата, язовирите и микроязовирите и други водни площи за къпане, плуване, гребане и други водни спортове, както и използването на плавателни съдове и съоръжения с развлекателна цел на територията на община Стралджа.

Продължение...

 
 

Мило тържество по повод Осми април

Вторник, 09 Април 2019г. 14:55ч.

z-romchitaМило тържество организираха заетите по проект „С отговорност и грижа за децата от община Стралджа от 0-7г. – 2“ за учениците от ОУ “Св.Св.Кирил и Методий“ в града по повод 8 април, Международен ден на ромите. След поздравлението на Наташа Трифонова, ръководител на услугите, в присъствието на директора на училището Нели Парушева,

Продължение...

 
 

Среща с един забележителен алпинист и разказвач

Вторник, 09 Април 2019г. 14:49ч.

z-sandioТуристическо дружество „Кале“ организира на хижа „Люляк“ среща на активните туристи, участвали в изкачването на връх „Голяма Махиада“ в турската част на странджа, с големия български алпинист Сандю Бешев. Поводът беше излязлата от печат негова книга „България на крачка от Хималайската корона“, като допълнение към 20-те други книги, посветени на българския алпинизъм.

Продължение...

 
 

Страница 5 от 334