Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Талантливите деца са гордостта на Стралджа

Сряда, 14 Ноември 2018г. 16:09ч.

z-talanttitiСамо дни след официалното награждаване в София на учениците от СУ “П.Яворов“ за отличените разработки в ХХVІ-тия Национален конкурс “Родолюбие“ под надслов „110 години независима България“, заместник-кметът на общината Гроздан Иванов лично поздрави талантливите млади хора и техния ръководител Боряна Георгиева.

Продължение...

 
 

Младежко самоуправление в Община Стралджа

Сряда, 31 Октомври 2018г. 14:26ч.

IMG 16971Младостта дава криле, младостта обнадеждава, младостта влива сили. Такива са чувствата, когато едно ново поколение дава заявка за участие в бъдещото управление на Община Стралджа. Спазвайки традицията, в навечерието на Празника на Стралджа общината организира Ден на младежкото самоуправление, информира Надя Жечева. Екип ученици от СУ “П.Яворов“ постъпи „на вахта“. Разпределени по кабинети и отдели бъдещи кмет и зам.кметове, инженери, финансисти, специалисти по образование и култура смело навлязоха в проблемите, задаваха въпроси, даваха предложения в името и за доброто на родния град и общината.

Продължение...

 
 

Литературна среща в Стралджа

Вторник, 30 Октомври 2018г. 11:09ч.

straldja-02В навечерието на Деня на народните будители и в изпълнение Програмата за Празника на Стралджа, любителите на поезията ще имат възможност да се срещнат с талантливата Ники Комедвенска. Тя пише поезия и проза, носител е на награда от Втория Национален литературен конкурс „Дървото на живота“. Срещата предхожда официалното обявяване на резултатите от ІV-то издание на Националния литературен конкурс на името на Станка Пенчева с поклон към творчеството й.

Продължение...

 
 

"Дълголетие" гостува на "Хале"

Петък, 26 Октомври 2018г. 16:34ч.

z-dalgoletieГостуването между приятели е нещо обичайно за пенсионерските клубове. Този път клуб „Дълголетие“ посети клуб “Хале“ в Ямбол. След задължителното посрещане с погача, дойде ред на поздравленията и размяна на подаръци. Председателите на двата клуба имаха възможност да обменят опит в дейността на организациите, да планират и други съвместни прояви. По-нататък дружеската атмосфера предизвика талантите за изява.

Продължение...

 
 

Есенни ремонти на уличната мрежа в селата

Четвъртък, 25 Октомври 2018г. 16:29ч.

drajevo0Очакваното асфалтиране на улици в Зимница вече е факт. Жителите на най-голямото село в община Стралджа вече имат повод да се радват. Улица “Ал.Стамболийски“ изглежда съвсем различно отпреди, идва ред и на ул. „Цар Борис“ (старото шосе за Ямбол). Според финансистите средствата в бюджета насочени за възстановяване на улици в Зимница са 230 хил.лв., което е 1/3 от капиталовите разходи на общината за годината.

Продължение...

 
 

Страница 5 от 327

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза