Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Литературна среща в Стралджа

Вторник, 30 Октомври 2018г. 11:09ч.

straldja-02В навечерието на Деня на народните будители и в изпълнение Програмата за Празника на Стралджа, любителите на поезията ще имат възможност да се срещнат с талантливата Ники Комедвенска. Тя пише поезия и проза, носител е на награда от Втория Национален литературен конкурс „Дървото на живота“. Срещата предхожда официалното обявяване на резултатите от ІV-то издание на Националния литературен конкурс на името на Станка Пенчева с поклон към творчеството й.

Продължение...

 
 

"Дълголетие" гостува на "Хале"

Петък, 26 Октомври 2018г. 16:34ч.

z-dalgoletieГостуването между приятели е нещо обичайно за пенсионерските клубове. Този път клуб „Дълголетие“ посети клуб “Хале“ в Ямбол. След задължителното посрещане с погача, дойде ред на поздравленията и размяна на подаръци. Председателите на двата клуба имаха възможност да обменят опит в дейността на организациите, да планират и други съвместни прояви. По-нататък дружеската атмосфера предизвика талантите за изява.

Продължение...

 
 

Есенни ремонти на уличната мрежа в селата

Четвъртък, 25 Октомври 2018г. 16:29ч.

drajevo0Очакваното асфалтиране на улици в Зимница вече е факт. Жителите на най-голямото село в община Стралджа вече имат повод да се радват. Улица “Ал.Стамболийски“ изглежда съвсем различно отпреди, идва ред и на ул. „Цар Борис“ (старото шосе за Ямбол). Според финансистите средствата в бюджета насочени за възстановяване на улици в Зимница са 230 хил.лв., което е 1/3 от капиталовите разходи на общината за годината.

Продължение...

 
 

Необичаен гост в кризисна ситуация

Сряда, 24 Октомври 2018г. 16:21ч.

z-sledovotokucheУчениците от СУ „П.К.Яворов“ Стралджа демонстрираха отлична готовност за реакция при кризисна ситуация. Предварително утвърдения сценарий бе задействан на 23 октомври в 10.15 с подаване на сигнал, че в коридор на учебното заведение е намерен съмнителен предмет – чанта. Предприети са незабавни действия от ръководството на училището. Само за три минути над 400 ученици и преподаватели организирано напускат сградата и спазвайки указанията на служителите на реда са изведени на безопасно място.

Продължение...

 
 

За празника на Зимница

Сряда, 24 Октомври 2018г. 16:15ч.

zimnica-kmetstvoДесетгодишнината от създаването на ансамбъл „Златен клас“ и певческа група „Зорница“ в Зимница ще се превърне в повод за организацията на един богат концерт. Той ще бъде подаръкът за зимничани по повод празника на селото Димитровден. С песни и танци зимничани ще покажат богатството на съхранения фолклор, ще докажат голямата си любов към народното творчество и желанието да го съхранят в автентичен вид за следващите поколения.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 327

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза