Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Предстои XXXV-о заседание на Общински съвет Стралджа

Сряда, 29 Август 2018г. 12:10ч.

straldja-liato-3Съветниците в Стралджа ще обсъждат изпълнението на бюджета за първите шест месеца на годината в предстоящото заседание на Съвета. Според дневния ред, планиран от председателя на ОбС Живко Ангелов за 5 септември, на първо място предстои да бъде обсъдена информацията за изпълнението на бюджета за първото шестмесечие и сметките за средствата от Европейския съюз по пълна бюджетна класификация. Вносител на докладната записка е кметът Атанас Киров.

Продължение...

 
 

Атанас Киров: Чистотата е отговорност на всеки

Вторник, 28 Август 2018г. 11:48ч.

atanass-kirovКметът на Община Стралджа Атанас Киров отправи апел към жителите на общината, посветен на поддържането на чистотата и спазване на съответните общински разпоредби. „Чистотата в нашия град е едно от постиженията на общинското ръководство, с което имаме право да се гордеем“, се казва в обръщението на Киров. „Мнозина от жителите и гостите ни констатират това и се радват, че градът изглежда добре. Като кмет на общината ми е болно обаче, когато чувам неоснователни упреци за непочистени боклуци по улиците.

Продължение...

 
 

"Диана експрес" гостува в Стралджа

Петък, 24 Август 2018г. 11:00ч.

mitko-sterevПо покана на общинското ръководство на първи септември от 19.30 на откритата сцена в Стралджа популярната рок група „Диана Експрес“ ще изнесе концерт, който е с посвещение на 6 септември, Ден на Съединението. За жителите и гостите на града талантливите музиканти ще представят някои от най-обичаните си песни като „Душа“, „Блус за двама“, „Молитва за дъжд“, „Северина“, „Наследство“, „Синева“ и др.

Продължение...

 
 

Във Войника се готвят за празник

Петък, 24 Август 2018г. 10:51ч.

z-vvuinikaОще неотшумели емоциите по отбелязване празника на църквата „Успение Богородично“, в село Войника се готвят отново да посрещат гости. На 25 август читалище “Възраждане 1928“ и кметството организират отбелязването на традиционния селски събор. За любителите на спорта в съботния ден е футболният мач между отборите на Стралджа и Войника.

Продължение...

 
 

Нови 20 работни места по програмата за развитие на човешките ресурси

Сряда, 22 Август 2018г. 09:35ч.

straldja-liato-1Община Стралджа обяви конкурс за наемане на работници по озеленяването и благоустройството в общината. Конкурсът е част от реализацията на проект „Общинско социално предприятие за озеленяване и благоустройство, Община Стралджа-с нови сили напред”, който се финансира по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” по процедурата „Развитие на социалното предприемачество.“ Обявени са 20 вакантни работни места.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 320

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза