Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Обявиха резултатите от конкурса "Възкресение Христово"

Сряда, 04 Април 2018г. 08:38ч.

z-gramottiИ тази година в Конкурса на община Стралджа за най-красиво великденско рисувано яйце и великденски козунак се включиха десетки деца и ученици от общината. Така организаторите постигнаха целта на надпреварата за приобщаване на подрастващите към християнските ценности, запазване и обогатяване на традициите. След преглед и анализ на предложените експонати журито определи и победителите.

Продължение...

 
 

Бивши митничари на Лесово застават пред съда

Вторник, 03 Април 2018г. 15:26ч.

lesovo-1Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу осем бивши служители на Митнически пункт „Лесово“ за участие в организирана престъпна група за искане и получаване на подкупи от преминаващи български и чужди граждани, съобщава държавното обвинение. В края на септември 2015г., пише обвинението, началниците на три от четирите митнически смени се събират в с. Лесово и решават да продължат „традицията“ за незаконно събиране на пари, господствала до идването на новия началник на пункта.

Продължение...

 
 

Голямото кино се връща в малкия град

Вторник, 03 Април 2018г. 13:50ч.

straldja-03В изпълнение на поети ангажименти пред жителите на града и общината, ръководството на Община Стралджа, съвместно със СУ "П.Яворов" и ОУ "Св.Св.Кирил и Методий", организира прожекция на хитовия български филм "Нокаут"на шести април от 17.30 часа в салона на читалището. С тази прожекция се дава възможност на  почитателите на седмото изкуство да се насладят на едно развлечение, което се „връща“ в града след пауза от над 30 години. Цената на билетите е символична - само три лева.

Продължение...

 
 

Дарителски жест за възрастни хора от Стралджа

Вторник, 03 Април 2018г. 13:33ч.

straldja-liato-1Всички възрастни хора от Община Стралджа, които са потребители на услугата „Домашен социален патронаж“ ще получат като подарък козунаци за Великден. Дарението е лично от заместник-кмета на общината Гроздан Иванов. С пожелание за светъл празник и добра надежда, да бъдат щастливи на светлия християнски празник.

Продължение...

 
 

Задържаха група мигранти край река Тунджа

Неделя, 01 Април 2018г. 11:35ч.

wa0001В хода на специализирана полицейска операция служители на Главна дирекция "Гранична полиция" заловиха седем мигранти, опитали да влязат нелегално в страната. В действията, проведени в зоната на отговорност на РДГП - Елхово, е участвал и хеликоптер от Специализирания отряд за въздушно наблюдение.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 301

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза