Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Проект "Твоят час" във Войника

Петък, 01 Юни 2018г. 11:09ч.

z-tvoa4astПример за събуждане на интерес към творчеството и доказване на талант за песни и танци е изпълнението на проекта „Твоят час“ в ОУ “Хр.Ботев“ Войника. Групата по интереси „Пеем и танцуваме“ с ръководител Милена Узунова нагледно доказа това. Учениците представиха специално подготвена програма, в която имаше изпълнение на танц, песен с модерно звучене и всичко съчетано като поздрав за седмокласниците, на които предстои приключване на учебната година.

Продължение...

 
 

Да празнуваме с нашето "утре"!

Петък, 01 Юни 2018г. 08:03ч.

z-juneДобре дошъл, Първи юни! Слънчев и прекрасен ден на детето! Ден на нашите надежди! Нека са здрави и весели, нека щастливи усмивки да греят на всяко детско лице! Нека сбъдват мечтите си! За радост и гордост на семействата, на учителите. И за сигурността на обществото, че утрешният ден ще бъде в ръцете на знаещи и можещи, на родолюбци, на хора, които ще градят.

Продължение...

 
 

Важни решения на Съвета в Стралджа

Четвъртък, 31 Май 2018г. 12:15ч.

z-sessia-str-18След внимателен и обстоен анализ на посещаемостта в ДЯ“Калинка“- Стралджа и мрежата от детски институции в общинския център, отчитайки предимствата на детска градина с яслена група за отглеждане, възпитание и обучение на деца от 10 месеца до постъпването им в първи клас, след коментари за плюсовете и минусите по самостоятелно поддържане на детска ясла, с 9 гласа „за“ общинските съветници приеха предложението на кмета Атанас Киров за разкриване на яслена група към ДГ“Здравец“ с мотивите: така ще се даде възможност за осъществяване на интегриран подход, осмислящ предучилищното възпитание и обучение и връзката му с училищното образование, детската градина с яслена група ще гарантира безпроблемното и плавно преминаване на детето, навършило 3 г. от яслата в детската градина.

Продължение...

 
 

Най-добрите в надпреварата "Млад огнеборец"

Вторник, 29 Май 2018г. 13:06ч.

OS 5На Градския стадион в Стралджа приключи ХIX-то областно състезание на младежките противопожарни отряди  “Млад огнеборец“. Инициативата  бе организирана от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Ямбол. В комплексното класиране на първо място се класира отборът на СУ „П.К.Яворов“ - Стралджа, с което получи и правото да представлява областта на републиканското  състезание.

Продължение...

 
 

Арест след опит за контрабанда на монети и артефакти

Понеделник, 28 Май 2018г. 14:29ч.

lesovo-1Окръжната прокуратура в Ямбол задържа за 72 часа турски гражданин, обвинен за контрабанда на над 11 хиляди старинни монети и артефакти. На 25 май през ГКПП „Лесово“ турският гражданин с лек автомобил „БМВ“, с белгийска регистрация, пренесъл през границата на страната от Турция предмети за търговски цели в големи размери – 11 037 броя старинни монети, 19 броя фигурки тип камъчета,

Продължение...

 
 

Страница 6 от 311

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза