Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Актуализация на бюджета и в Стралджа

Сряда, 02 Август 2017г. 11:52ч.

straldja-liato-3Общинският съвет в Стралджа ще обсъжда актуализация на бюджета на общината в насроченото за трети август заседание на местния парламент. По предложение на кмета Атанас Киров съветниците ще гласуват временен безлихвен заем на Местната инициативна група в Стралджа. Очаква се дебат по разрешението за функциониране на паралелките първи - седми клас в Основното училище в Зимница и 9 - 12 клас в СУ "П.Яворов" за новата учебна година под минималния брой на учениците.

Продължение...

 
 

Инцидент с пострадал на строителен обект в Стралджа

Понеделник, 31 Юли 2017г. 10:37ч.

lineika-shevrolet28-годишен мъж е пострадал при строително-монтажни дейности в Стралджа, съобщи Областната дирекция на МВР. Сигналът за инцидента е постъпил в Районното полицейско управление в 18.50 в неделя. Мъжът е транспортиран в МБАЛ – Ямбол с фрактура на ребрата, без опасност за живота, отказал е хоспитализация. Установено е, че пострадалият е стъпил върху покривна конструкция от гипсокартон и е пропаднал на терасата под нея.

Продължение...

 
 

Стефан Караджово отново е домакин на "СТЕКСПО"

Сряда, 26 Юли 2017г. 15:36ч.

LOGO-STEKSPOВ средата на септември, за втора поредна година, „Асоциация за развъждане на месодайните породи говеда в България“ планира да събере на едно място представители на всички участници във веригата на производството и реализацията на качествено телешко и говеждо месо у нас. Фермери и предприемачи от цялата страна, заети в сектора на месодайното говедовъдство, или такива, които имат намерение да инвестират в него, ще имат възможност на 12 и 13 септември да се запознаят отблизо и на практика с основните технологии на развъждане и отглеждане, с ветеринарно-медицинските дейности, качественото хранене и маркетинга на готовата продукция.

Продължение...

 
 

Иззеха 35 стека контрабандни цигари в Елхово

Петък, 07 Юли 2017г. 10:39ч.

elhovo-liato-1Контрабандни цигари иззеха служители от Районно управление Елхово от 45-годишен шофьор от Ямбол. Късно вечерта на 4 юли в град Елхово, в хода на полицейска операция, е спрян за проверка лек автомобил „Опел Зафира“, управляван от 45-годишен мъж от областния град. В колата пътували и двама мъже и една жена от Ямбол.

Продължение...

 
 

Граничар с условна присъда за превоз на мигранти

Петък, 16 Юни 2017г. 08:18ч.

lesovo-punktГраничен полицай от Елхово получи една година условно за превоз на нелегални мигранти. Присъдата бе произнесена от районния съд в Елхово. Водачът на служебно куче Георги Иванов (37 г.) извършил престъплението на 23 май 2015г. Привечер той и съпругата му се връщали от Турция с колата им “Ауди”. Малко преди границата с България в автомобила им се качили мъж и жена от Ирак.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 288


Подробна 5-дневна прогноза