Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Честит празник, лекари!

Петък, 19 Октомври 2018г. 15:23ч.

sarcetoКметът на Община Стралджа Атанас Киров приветства медиците от региона в свое обръщение, което поместваме: "В Деня на българския лекар, 19 октомври, за мен е чест и удоволствие да Ви поздравя сърдечно, уважаеми лекари от нашата община! С благодарност за усилията, всеотдайността и професионализма, с които отстоявате благородната професия в едно трудно време с много изпитания.

Продължение...

 
 

Стралджа е в готовност за посрещане на зимата

Четвъртък, 18 Октомври 2018г. 13:10ч.

straldja-01До края на октомври в Община Стралджа планират да бъде сключен договор с фирма за снегопочистване, пръскане с луга и опесъчаване на основните пътища и улици и принадлежащата ІV-класна пътна мрежа. Със своя заповед кметът е разпоредил стартиране на процедурата за избор на изпълнител на дейност „Зимно поддържане“, което е част от подготовката за посрещане на зимния сезон.

Продължение...

 
 

Над 130 творби в конкурса "Дървото на живота"

Сряда, 17 Октомври 2018г. 12:44ч.

z-stanka-penchewaНяколко дни преди крайния срок за изпращане на творби за участие в Националния литературен конкурс на името на Станка Пенчева под надслов „Дървото на живота“, компетентно жури с председател Христо Карастоянов и членове Димитър Бечев и Станка Парушева вече проверява получените близо 80 стихотворения и още над 50 произведения в проза, пристигнали от всички краища на страната с подписите на млади, прохождащи автори и вече доказали се творци. Крайният срок за участие е 20 октомври.

Продължение...

 
 

Време за подготовка и недопускане на пожари

Вторник, 16 Октомври 2018г. 15:05ч.

z-pojarobezopasnoВъв връзка с осигуряване пожарна безопасност при експлоатация на различните видове отоплителни и електронагревателни прибори и инсталации в обектите и населените места на територията на община Стралджа по време на есенно-зимния сезон, кметът на общината Атанас Киров издаде заповед, с която нарежда да се проведат инструктивни съвещания с кметове и кметските наместници.

Продължение...

 
 

41 нарушения на пътя в рамките на три часа край Елхово

Четвъртък, 11 Октомври 2018г. 15:09ч.

kat-300Специализирана полицейска операция за осъществяване контрол и превантивна дейност по безопасността на движение, разпоредена от директора на ОДМВР Ямбол, е реализирана  на територията на РУ Елхово за времето от 09.00 до 12.00 часа на 10 октомври. При проверките е акцентирано върху спазване на правилата за движение, шофиране след употреба на алкохол или упойващи вещества, правоспособност на водачите, ползване на обезопасителни колани и системи от водачи и пътници, притежание на задължителна застраховка „Гражданска отговорност” и задължителни винетни стикери, както и за наличие на невръчени електронни фишове и неплатени глоби по ЗДвП.

Продължение...

 
 

Страница 7 от 327

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза