Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Стралджа започва два инфраструктурни проекта

Понеделник, 01 Април 2019г. 14:10ч.

sou-strДва проекта на обща стойност 1 072 841 лв. спечели община Стралджа по Програмата за развитие на селските райони.  Проектът „Реконструкция и ремонт на Средно училище „П.К.Яворов“ има за цел устойчиво подобряване и модернизация на инфраструктурата, осигуряваща по-добро качество за живот и развитие на интелектуалното ниво и физическо възпитание на подрастващото поколение.

Продължение...

 
 

Контрабандно злато за 50 хиляди лева задържаха на Лесово

Сряда, 27 Март 2019г. 15:20ч.

lesovo-3Близо килограм златни накити в найлонови торбички, пришити по ръбовете на туристически сак, откриха митнически служители от Главна дирекция Митническо разузнаване и разследване при проверка на лек автомобил на Митнически пункт Лесово. Колата с марка „Мерцедес“ е пристигнала на българския митнически пункт от Турция късно вечерта на 25 март. В автомобила е пътувало семейство - мъж и жена, румънски граждани, които не декларирали нищо пред митническите служители.

Продължение...

 
 

Обсъждат кандидатстване по инфраструктурни проекти

Четвъртък, 21 Март 2019г. 08:11ч.

straldja-01На предстоящото редовно заседание на Общински съвет Стралджа, което ще се проведе на 28 март, ще се обсъждат четири докладни записки на кмета на общината Атанас Киров, относно кандидатстване на общината по подмярка „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от Стратегията за ВОМР на МИГ Стралджа.

Продължение...

 
 

Стралджа: "Нека бъде все до века земя българска..."

Неделя, 03 Март 2019г. 13:53ч.

03.03.19-strВълнуващо тържество с посвещение на Трети март, Националния празник на България, събра стралджанци на площада в неделя. С поклон пред героите, паднали за свободата на родината, цветя пред паметниците положиха кметът на общината Атанас Киров, неговите заместници Гроздан Иванов и Иван Иванов, секретарят на общината Роска Стойкова, общински съветници.

Продължение...

 
 

Февруарската сесия на съвета в Стралджа е след седмица

Сряда, 20 Февруари 2019г. 14:16ч.

straldja-01Председателят на Общински съвет Стралджа инж. Живко Ангелов свиква поредното редовно заседание на съвета на 27 февруари. В началото на сесията ще бъде поискано съгласието на съветниците за кандидатстване на общината по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания – компонент 2“ с проектно предложение „Патронажна грижа за нуждаещите се лица в община Стралджа и община Болярово“.

Продължение...

 
 

Страница 7 от 334