Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

В Елхово задържаха участник в схема за телефонни измами

Вторник, 11 Септември 2018г. 13:08ч.

police-car-1Районната прокуратура в Елхово задържа за 72 часа Йордан Й. Той е обвинен за това, че на осми септември в гр. Елхово, като съизвършител в съучастие с неизвестен извършител, с цел да набави за себе си и за другиго имотна облага, възбудил и поддържал в заблуждение мъж, като се представил за служител от Криминална полиция и му съобщил по телефона, че около дома му има измамници, които са отрязали пръстите на жена и следва да съдейства на полицията, като сложи спестяванията си в торба и да ги закачи на портата на имота си,

Продължение...

 
 

Арест за двойка от Гранитово след серия телефонни измами

Понеделник, 10 Септември 2018г. 11:21ч.

police-car-3Полицията в Елхово установи две лица, мъж и жена от село Гранитово, извършители на „телефонни измами“. През периода от април тази година до началото на септември двамата са извършили седем телефонни измами, като общата стойност на нанесената щета е за  около 58 300 лева. С цел да набавят за себе си имотна облага извършителите са  възбуждали и подържали заблуждение в пострадалите, че искат пари за операция на техен близък или помагат на полицията да се заловят телефонни измамници.

Продължение...

 
 

Нов успех за млад талант

Събота, 08 Септември 2018г. 14:19ч.

z-gaidarcheПореден успех завоюва един от най-младите ни таланти във фолклора. Община Приморско удостои с диплом, плакет с медал за участие и високо художествено изпълнение талантливия 15-годишен изпълнител на гайда от стралджанското село Маленово Стоян Росенов Иванов. На конкурса „Виртуози на народни инструменти“ по време на Националните фолклорни празници „Приморска перла“ момчето показа таланта си и впечатли всички.


 
 

Нов адрес на Центъра за обществена подкрепа в Стралджа

Петък, 07 Септември 2018г. 14:15ч.

deca-stralОт първи октомври Центърът за обществена подкрепа в Стралджа ще се настани в сградата на ул. “Хемус“ №67, в която общината реализира проект „С отговорност и грижа за децата от 0-7 години“. Това решиха общинските съветници на последното си заседание. С тази промяна общината гарантира изпълнение на стандартните изисквания по Методиката за условията и начина на предоставяне на социалните услуги. Решението осигурява провеждането на основните дейности, свързани с предоставяне на услугите.

Продължение...

 
 

За пълноценното хранене на децата

Петък, 07 Септември 2018г. 13:52ч.

CEDEGE00100С пълно мнозинство Общински съвет Стралджа гласува предложението на кмета на общината Атанас Киров дневният оклад в детските градини да нарасне от 2,00. на 2,50 лв. Промяната ще влезе в сила от 1 октомври 2018г. Желанието е малките деца да се хранят правилно и пълноценно без рискове за здравето, без излишно затлъстяване. Промяната е и в изпълнение на влезлите в сила нови правила за храненето в детските градини според които децата трябва да приемат повече плодове и зеленчуци, вместо сол, захар и мазнини.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 324

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза