Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Арестуваха молдовец за контрабанда на парфюми

Петък, 05 Май 2017г. 12:43ч.

lesovo-punktОкръжният съд в Ямбол определи мярка за неотклонение задържане под стража на молдовски гражданин за извършена контрабанда на стоки за търговски цели в големи размери. На втори май е започнало досъдебно производство от Митница Бургас под наблюдението на Окръжна прокуратура Ямбол, за това че около 03.00 след полунощ на същата дата молдовският гражданин Георги К. е пренесъл с микробус през ГКПП Лесово контрабандно близо 4500 парфюма от различни марки. Това е престъпление по чл.242,ал.1,б.„д“ от НК.

Продължение...

 
 

Разкрити са извършителите на кражби в Бояново и Стралджа

Петък, 05 Май 2017г. 10:35ч.

police-3За броени часове полицията в Елхово разкри кражба на селскостопански животни от частен имот в село Бояново. В четвъртък около 14.00 часа в полицията е постъпил сигнал, че от имота на възрастен мъж е извършена кражба на едно агне и едно яре. В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят – 27-годишен жител на село Мамарчево. Животните, обект на кражбата са върнати на собственика по надлежен ред. Работата по случая продължава. В същото време стралджанските полицаи разкриха домова кражба в града.

Продължение...

 
 

35 мигранти преминали оградата край Воден, каналджията задържан

Вторник, 02 Май 2017г. 15:52ч.

ograda-granica-1Районна прокуратура Елхово повдигна обвинение и задържа за 72 часа 53-годишен мъж от София за това, че е превел незаконно през границата ни с Турция 35 чужди граждани. На 28 април полицията в Елхово е започнала досъдебно производство по случая. Групата от 35 сирийски граждани, половината от тях на възраст под 16 години, е преминала в района на гранична пирамида 192 в землището на село Воден, водена от 53-годишния Георги К. от столицата.

Продължение...

 
 

Книга за достойните личности на Поляна

Петък, 28 Април 2017г. 13:26ч.

01-selopolianaИсторията е доказала - едно селище е живо до тогава, докато има хора, които да разказват за него, за живота и хората, за събитията. И сeло Поляна не прави изключение, разказва Надя Жечева. Нищо, че демографската и икономическа криза слагат своя тежък отпечатък върху населението, което все повече остарява и оредява. Нищо, че младите отдавна са преселени в големи градове на страната или в чужбина. Все още има достойни жители, които не забравят миналото, умеят увлекателно да разказват за него и да предизвикват възхищение. Независимо, че е нa преклонна възраст, 94-годишният Жеко Дойчев се заема с нелеката задача да разкаже за Поляна, да опише едно отдавна отминало време, да разкаже за хората, живели тогава, всеки с конкретен принос за развитието на родното място.

Продължение...

 
 

Признание за медиците в Община Стралджа

Петък, 07 Април 2017г. 12:06ч.

01-s-lek„Към вас, лекари, стоматолози, фармацевти, медицински сестри, акушерки, лаборанти, санитари, поднасяме горещата си благодарност за грижите и старанието, за професионализма и отговорността, за търпението и умението да пазите здравето и живота ни“. Tези пожелания прозвучаха в Деня на здравния работник в Стралджа към близо стоте медицински работници, заети в здравеопазването на общината.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 288


Подробна 5-дневна прогноза