Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Слънчева Добруджа аплодира палаузовки

Сряда, 01 Август 2018г. 11:44ч.

z-palausovkiМного радост донесе поредната фолклорна изява на самодейците от читалището в село Палаузово. В добричкото село Дебрене се проведе фолклорният фестивал „Песни и танци от слънчева Добруджа", в който участваха над 2700 изпълнители от България, Украйна и Румъния. Това бе 50-то поредно, юбилейно издание на фестивала, който е част от Националния културен календар на България.

Продължение...

 
 

Бойци от осем държави в "Platinum Lion" на полигон Ново село

Четвъртък, 26 Юли 2018г. 10:01ч.

novo-selo-helikopterМинистерският съвет на Република България прие решение, с което разреши преминаването през и пребиваването на територията на Република България с невоенен характер на съюзнически и чужди въоръжени сили във връзка с провеждането на Съвместната българо-американска подготовка „Black Sea Rotational forces – 18.1 – Platinum Lion 18”. Учението ще се проведе в периода от 30 юли до 10 август в района на учебен полигон „Ново село“, съобщиха от пресцентъра на правителството.

Продължение...

 
 

Изплащат компенсации на стопаните в Шарково

Понеделник, 23 Юли 2018г. 06:45ч.

shap-burgaskoИзплащането на обезщетения на стопаните след евтаназията овце и кози край границата продължава. В понеделник парите си ще получат фермерите от Шарково. Обезщетенията ще се изплащат по банков пък или в кметството. В неделя бяха унищожени последните животни в селото в три животновъдни обекта, сред тях и стадото на Тодорка Сакелиева. Тримата стопани ще получат компенсaции до седмица.

Продължение...

 
 

Стрийт-фитнес край булевард "Хемус"

Петък, 20 Юли 2018г. 12:15ч.

z-streetПлощадка за стрийт фитнес беше официално открита в град Стралджа. Това е първата по рода си площадка за спортуване от този вид, като идеята на общинското ръководство е на нея да спортуват не само млади хора, но и такива в по-зряла възраст. Уредите за фитнес са поставени в новоизградената зелена зона в непосредствена близост до наскоро преасфалтирания булевард „Хемус”, като по този начин промяната в изгледа на град Стралджа е още по-осезаема.

Продължение...

 
 

Координационен щаб ще следи ситуацията със заразата край границата

Петък, 20 Юли 2018г. 10:03ч.

shhtapСъс заповед на областния управител на област Ямбол Димитър Иванов бе сформиран Областен координационен щаб, който да координира и организира изпълнението на мерките за предотвратяване разпространението, ограничаване и ликвидиране на болестите инфлуенца по птиците и чума по дребните преживни животни в област Ямбол и усложнената епизоотична обстановка по отношение на болестта Африканска чума по свинете на територията на съседни държави - членки и трети страни.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 319

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза