Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Ученическо самоуправление в СУ "Яворов"

Петък, 27 Април 2018г. 10:06ч.

z-su-toНяма формули за това как най-правилно да избереш бъдещата си професия, няма формули и за това как да откриеш до къде са възможностите ти. Нужно е предизвикателство, събуждане на интерес, нужна е ситуация, в която да се провериш, да си повярваш. И да тръгнеш смело по пътя. В СУ “П.Яворов“ Стралджа всяка година подлагат на изпитание своите ученици. Доброволно, с огромно желание и любопитство те се включват в ученическото самоуправление, за да докажат на себе си и на останалите какво могат, как и защо го правят.

Продължение...

 
 

Турнир за проверка, турнир за забавление

Четвъртък, 26 Април 2018г. 14:32ч.

z-futbaleritiПървият турнир за Купата на Асоциацията на българските футболисти, проведен в рамките на Националната програма „Децата и футболът“, съорганизиран от БФС, Министерство на младежта и спорта, под патронажа на областния управител приключи, но обсъждането продължава. Защото след едно такова състезание винаги има какво да се коментира, да се направи равносметка, да се потърсят още резерви, да се провокират още умения. Сред общо осемте участници Община Стралджа се представи с три отбора – на ОФК “Стралджа“, ФК “Балкан“ Лозенец и ФК “Бенковски“Зимница.

Продължение...

 
 

Самодейците от Войника с престижно участие

Четвъртък, 26 Април 2018г. 14:26ч.

z-sladunФолклорна група „Латинка“ и групата за народни обичаи при читалище “Възраждане 1928“ – Войника взеха участие в VІІІ Национален фолклорен фестивал „С песните на Кичка Савова“ в село Сладун община Свиленград. Самодейците, сред които беше и Мария Георгиева, кмет на Войника, направиха показ на красивите народни носии от родното село, а с песните „Заженил ми се млад Стоян“ и „Руска тъче жълто було“ доказаха, че са горещи пазители на местния фолклор. Много добре прозвуча и песента от репертоара на Кичка Савова „Радо, Радо бяло Раде“.

Продължение...

 
 

Повод за размисъл и активна дейност

Понеделник, 23 Април 2018г. 14:17ч.

z-polusaВ Община Стралджа се проведе обществено обсъждане на предварителния проект на Общия устройствен план /ОУП/ заедно с Доклада за екологична оценка с всички приложения вкл. Доклад за ОСВ върху защитени зони от „Натура 2000“ и оценка на съвместимост към разработките на плана и доклада. Проектът, разработен от колектив на „СТОАРХ“ЕООД с ръководител арх. Стоян Цветков, бе представен пред обществеността на града и общината. В обсъждането взеха участие Иван Иванов, зам.кмет, Роска Стойкова, секретар на общината, главния архитект на общината Евгени Чобанов, кметове и км.наместници, ръководители на отдели, граждани.

Продължение...

 
 

Възползвайте се навреме!

Понеделник, 23 Април 2018г. 14:12ч.

z-vazpolzwaneСамо 5 работни дни остават до крайния срок – 30 април, в който собствениците на недвижими имоти и моторни превозни средства могат да платят годишните си данъци с 5% отстъпка, ако цялата сума се внесе наведнъж, напомнят от Община Стралджа. Всеки, който добре си прави сметката знае, че спазването на този срок осигурява икономии в семейния бюджет. Възползвайте се навреме от предложението!

Продължение...

 
 

Страница 8 от 307

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза