Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Канабис и в частен имот в Денница

Четвъртък, 19 Октомври 2017г. 12:10ч.

01kanabizСлужители от Районното управление на полицията в Елхово иззеха растения от рода на конопа от частен имот в село Денница. Полицейската операция е проведена на 18 октомври. В хода на процесуално-следствени действия, проведени под ръководството на Елховската районна прокуратура са иззети осем растения с височина около 185 см. Съдържанието на наркотично вещество е потвърдено от направения наркотест.

Продължение...

 
 

Оградата край границата вече е стратегически обект

Сряда, 18 Октомври 2017г. 12:14ч.

ograda QVgaМинистерският съвет включи в списъка на стратегическите обекти от значение за националната сигурност временното възпрепятстващо съоръжение по българо-турската граница. Решението, гласувано на заседанието на правителството на 18 октомври, ще допринесе за опазване неприкосновеността на държавната граница и недопускане на случаи на изтичане на информация за способите и методите на опазване, както и оперативните възможности за охрана на границата,

Продължение...

 
 

В Европейския ден за борба с трафика на хора

Сряда, 18 Октомври 2017г. 11:39ч.

P1010296Какво представлява трафикът на хора и как да се предпазим, защо се разрастват този вид престъпления, как да ограничим посегателството върху волята си, по какви схеми работят трафикантите, кои са вай-честите им жертви. Отговор на всички тези въпроси получиха децата от Центъра за обществена подкрепа в Стралджа, които участваха в среща  по темата за трафика на хора. Предложената от психолога Марияна Пенева презентация осигури максимална информация  на подрастващите, събуди любопитството им и прерасна в оживена дискусия.

Продължение...

 
 

Гражданите в Сливен искат намаляване на местните данъци

Четвъртък, 12 Октомври 2017г. 15:34ч.

sliven-1Близо четири хиляди граждани на Сливен се подписаха под искането на Обединените патриоти за намаляване на данъка върху недвижимите имоти от 3.2 на 2.2 на хиляда върху данъчната оценка. В подписката участваха двойно повече граждани, съобщават организаторите на подписката, но подписите без ЕГН или поне рождена дата не бяха внесени в Общинския съвет, заради недостатъчна идентификация.

Продължение...

 
 

Гроздоберът край Стралджа - от 30 септември

Понеделник, 18 Септември 2017г. 15:30ч.

GROZDE000200Община Стралджа определи брането на гроздето в лозовите масиви в землището на града да започне от 30 септември. Изборът на датата е въз основа на проведените  неколкократни проверки от специалисти и консултации с местните земеделски кооперации. Констатациите на традиционните винопроизводители са, че на този етап мискетът все още не е напълно узрял, гроздето няма необходимата захарност. Общината продължава поддържането на охраната в района на лозята и няма да се допуска безконтролно влизане или предварително бране на гроздето.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 292

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза