Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

"Захари Стоянови четения" в Медвен

Понеделник, 12 Август 2019г. 10:41ч.

medvenПредставителна група от наскоро учредения литературен клуб в Стралджа взе участие в организираните за първи път „Захари Стоянови четения" в село Медвен. Проведени под надслов „От медвенските поля до Народното събрание“ и посветени на родения в Медвен летописец на Априлското въстание, както и във връзка със 130 годишнината от неговата кончина, четенията събраха множество гости.

Продължение...

 
 

Поредна престижна награда за ансамбъл "Въжички"

Понеделник, 12 Август 2019г. 10:22ч.

vazhicnkiЧестита поредна награда на Фолклорен ансамбъл „Въжички“ при Народно читалище “Стралджа 2016“! Участието на прекрасните ни танцьорки на празника в Свищов „Фолклорен извор“ се увенча с успех. Журито удостои стралджанки с една от най-големите и престижни награди, тази на Съюза на българските музикални и танцови дейци.

Продължение...

 
 

Лятна академия в Центъра за обществена подкрепа

Неделя, 11 Август 2019г. 10:36ч.

02decaboiadjikИнтересни, забавни, пълни с настроение са летните дни за децата от Стралджа. Всеки ден в Центъра за обществена подкрепа желаещите могат да се събират, където заедно със специалистите, участват в разнообразни занимания, разказва Надя Жечева. Дали ще рисуват или пеят, дали ще моделират, ще четат заедно книги, ще се забавляват, всичко зависи от желанието на малките.

Продължение...

 
 

Ефектен надпис посреща жители и гости на Стралджа

Събота, 10 Август 2019г. 10:29ч.

nadpis-straljaВсички, които пристигат в Стралджа от южния вход на града, през подлеза, отдалече забелязват новопоставения и изключително ефектен надпис „Стралджа“. Нощем той е светещ и приятно ориентира пътуващите, създава и самочувствие на хората от Стралджа.

Продължение...

 
 

Призив за прекратяване на блокадата в Крушаре

Вторник, 06 Август 2019г. 12:34ч.

oblastnauprava-slivenОбластният управител на Сливен Чавдар Божурски призова протестиращите при село Крушаре да прекратят блокадата на пътя и да изпълнят препоръките на ветеринарните власти за ограничаване разпространението на африканската чума по свинете. Обръщението си към тях той направи на извънреден брифинг в Областната управа. „Не мога да се съглася с протеста на 20 човека срещу правото на свободно, нормално придвижване на хиляди други граждани“, коментира Божурски.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 350


Подробна 5-дневна прогноза