Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

"Лесовъд за един ден" в началото на Седмицата на гората

Понеделник, 03 Април 2017г. 12:45ч.

gorataНад 60 ученици от Сливен се включиха в националната инициатива „Лесовъд за един ден”, която се проведе на територията на Природен парк „Сините камъни” в местността „Моллова кория“. Събитието даде начало на седмицата на гората, която ще премине под мотото „Гората е живот”. Най-голямото събитие в горския сектор започва официално на 3 април. Децата, присъстващи на празника, имаха възможност чрез интерактивни игри, разходки и беседи да научат повече за лесовъдската професия и горските екосистеми.

Продължение...

 
 

Рокада на върха в РДГП Елхово

Петък, 24 Март 2017г. 12:03ч.

01granitsa-300Със заповед на служебния министър на вътрешните работи Пламен Узунов комисар Деян Моллов поема ръководството на Регионална дирекция "Гранична полиция" - Елхово, съобщи пресцентърът на ведомството. Целта е подобряване на организацията и контрола на граничната дирекция, изпълняваща отговорната задача за сигурността на българско-турската граница, посочват от ведомството. Кадровата смяна представлява ротация на ръководството на двете структури в Елхово и Смолян.

Продължение...

 
 

Памет за Станка Пенчева във Воденичане

Четвъртък, 16 Март 2017г. 12:01ч.

st.pen4evaКметството във Воденичане и будни местни жители се обединиха около идеята за изграждане на паметна плоча на голямата българска поетеса Станка Пенчева, родена в селото. На 13 март се проведе заседание, на което беше избран Инициативен комитет за събиране на средства по изграждане на плочата. В него влизат кметът на селото Милен Ангелов, Тодор Атанасов, Живка Йорданова и Силвия Йорданова.

Продължение...

 
 

Велосипедист пострада в пътен инцидент в Елхово

Понеделник, 13 Март 2017г. 12:38ч.

lineika-300Велосипедист пострада в пътен инцидент в неделя в Елхово, съобщи Областната дирекция на МВР. На 12 март около 17.00 на кръстовището на улиците „Ангел Вълев” и „Момчил Войвода” в Елхово е настъпило пътно-транспортно произшествие с пострадал колоездач. Лек автомобил „Опел Астра”, управляван от 24-годишен жител на града, е блъснал 18-годишен велосипедист, който излязъл внезапно на платното от пешеходна алея.

Продължение...

 
 

Осъдиха фермер от Болярово, декларирал неверни данни

Четвъртък, 09 Март 2017г. 13:58ч.

ZEMQ-10Наказание 10 месеца лишаване от свобода, отложено за изпитателен срок от три години, получи земеделският прозводител Венцислав Илиев от грaд Болярово, предоставил неверни сведения за обработвани земеделски парцели, с цел получаване на евросубсидии. С решението си Апелативен съд Бургас потвърди присъдата на Окръжния съд в Ямбол. В качеството си на едноличен търговец през 2013г. Илиев е представил пред Общинска служба „Земеделие” - Елхово и ОД на ДФ „Земеделие” Ямбол неверни данни за неизползвани 58,05 хектара земеделски парцели, за да получи средства, предоставени от Европейски фонд за гарантиране в земеделието и от Европейски земеделски фонд за развитие на селските райони в размер на общо 19 476 лв.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 288


Подробна 5-дневна прогноза