Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Обсъждат развитието на социалната политика

Събота, 21 Април 2018г. 14:03ч.

straldja-01По време на 31-то си заседание, което ще се проведе на 30 април, съветниците от Стралджа ще обърнат сериозно внимание на социалните услуги в общината. Три от общо 19 точки в дневния ред са посветени на тази тема. Кметът Атанас Киров е вносител на отчет по изпълнение на Годишния план за развитие на социалните услуги на общината, като веднага след това ще предложи приемане на новия Годишен план за 2018 и за 2019г.

Продължение...

 
 

Какво е България за всеки от нас

Петък, 20 Април 2018г. 13:59ч.

z-dibatАко попиташ сърцето, отговорите ще те залеят като буйна река. И ще ти бъде супер лесно да разкажеш всичко, което чувстваш към родината. С този подход участниците в Първия младежки ораторски форум, организиран от читалище „Зора“ Ямбол в навечерието на годишнината от избухването на Априлското въстание, доказаха таланта си на оратори и бъдещи лидери.

Продължение...

 
 

Сътворяват чудеса от ... изхвърлени неща

Четвъртък, 19 Април 2018г. 13:48ч.

z-nepotrebniДенят на Земята предизвика и вдъхнови учениците от СУ „П.К.Яворов“, които организираха изложба под мотото „Сътворяваме чудеса от изхвърлени неща“. Представените предмети са изработени от ненужни отпадъчни материали. Под ръководството на учителите Д. Георгиева и Ж. Георгиева те са дело на учениците от V до Х клас и техните родители, които с въображение и креативност им придават нов живот.

Продължение...

 
 

Ехо от Клуб "Дълголетие"

Понеделник, 16 Април 2018г. 13:43ч.

z-ehoo„С право стралджанци твърдят, че в нашия клуб изявите никога не свършват. Всяка седмица се събираме в точно определен ден и час. И имаме идеи как да се повеселим, да създадем настроение, да предизвикаме спомени. Така изпълваме със съдържание обикновения ден, превръщаме го в незабравим, осмисляме нашия живот!“, разказва Донка Атанасова. Поредният повод за веселба се оказва отбелязване рождените дни на седмина от членовете на клуба.

Продължение...

 
 

Група мигранти от Сирия спрени край Мамарчево

Вторник, 10 Април 2018г. 14:55ч.

01granitsa-300Апелативната прокуратур в Бургас съобщи, че Районна прокуратура Елхово е задържала 35-годишен мъж за трафик на мигранти в края на миналата седмица. 35-годишният Лилян Г. е привлечен като обвиняем за това, че на шести април в района на разклона за село Мамарчево, на пътя Елхово - Средец, с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага противозаконно подпомогнал група от 18 граждани на Сирия,

Продължение...

 
 

Страница 9 от 307

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза