Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион

Ефектен надпис посреща жители и гости на Стралджа

Събота, 10 Август 2019г. 10:29ч.

nadpis-straljaВсички, които пристигат в Стралджа от южния вход на града, през подлеза, отдалече забелязват новопоставения и изключително ефектен надпис „Стралджа“. Нощем той е светещ и приятно ориентира пътуващите, създава и самочувствие на хората от Стралджа.

Продължение...

 
 

Призив за прекратяване на блокадата в Крушаре

Вторник, 06 Август 2019г. 12:34ч.

oblastnauprava-slivenОбластният управител на Сливен Чавдар Божурски призова протестиращите при село Крушаре да прекратят блокадата на пътя и да изпълнят препоръките на ветеринарните власти за ограничаване разпространението на африканската чума по свинете. Обръщението си към тях той направи на извънреден брифинг в Областната управа. „Не мога да се съглася с протеста на 20 човека срещу правото на свободно, нормално придвижване на хиляди други граждани“, коментира Божурски.

Продължение...

 
 

Честват през септември 45 години от обявяването на Болярово за град

Петък, 26 Юли 2019г. 15:01ч.

bolearovoБолярово ще отбележи в началото на септември 45-тата годишнина от обявяването на селището за град с празнична програма, която ще обхване няколко дни. На четвърти септември е организиран детски футболен турнир, посветен на празника. На пети септември предстои ученически велопоход, както и откриване на фото-изложба, посветена на арехеологическите разкопки, в които участват през последните години студенти от УниБИТ София.

Продължение...

 
 

Досъдебно производство срещу четирима хулигани в Елхово

Сряда, 24 Юли 2019г. 12:11ч.

cars-4Четирима мъже на възраст от 20 до 40 години са задържани в Районно управление Елхово за хулиганство, информира Областната дирекция на МВР. Разследването започнало през нощта срещу 22 юли по сигнал, че група мъже при посещение в туристическа хижа на територията на община Болярово са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, след което тръгнали в неизвестна посока.

Продължение...

 
 

Ползотворно юнско заседание в Стралджа

Петък, 28 Юни 2019г. 08:00ч.

straldja-liato-1Кандидатстване чрез подбор на три проектни предложения по процедура „МИГ- Стралджа 2019“ утвърдиха съветниците в общинския център. Те подкрепиха предложението на кмета Атанас Киров общината да осигури финансиране на проекти с важно значение. „Местни инициативи за заетост за търсещите работа и неактивните лица“ е първият, с близо 20 000 лв. минимален размер на безвъзмездната финансова помощ и 300 000 лв. максимален, който има за цел подобряване достъпа до заетост чрез различни форми за лица от всички възрастови групи.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 350


Подробна 5-дневна прогноза