Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Сливен
Сливен

Протести затвориха Петолъчката в неделя по обед

Неделя, 25 Ноември 2018г. 14:35ч.

11-25-protestБлизо 200 човека от Сливен и Ямбол блокираха за около час по обед в неделя трафика през пътен възел Петолъчката към Бургас, Котел и Гранични пункт Лесово. Движението по тези направления се осъществяваше по обходни маршрути. Протестът издигна призиви срещу корупцията и за смяна на системата, чуваха се и възгласи за оставка на правителството. Протестът протече сравнително спокойно, без напрежение между събралото се множество и силите на реда.

Продължение...

 

Бойци от осем държави в "Platinum Lion" на полигон Ново село

Четвъртък, 26 Юли 2018г. 10:01ч.

novo-selo-helikopterМинистерският съвет на Република България прие решение, с което разреши преминаването през и пребиваването на територията на Република България с невоенен характер на съюзнически и чужди въоръжени сили във връзка с провеждането на Съвместната българо-американска подготовка „Black Sea Rotational forces – 18.1 – Platinum Lion 18”. Учението ще се проведе в периода от 30 юли до 10 август в района на учебен полигон „Ново село“, съобщиха от пресцентъра на правителството.

Продължение...

 
 

Пасхално послание на Сливенския митрополит

Неделя, 08 Април 2018г. 09:39ч.

yoanikiiДо боголюбивите пастири, всечестните монаси и монахини и до всички православни християни от Сливенска епархия:
Христос Воскресе!
Много векове изминаха от Христовото Възкресение. Много промени се извършиха в света. Много събития записа историята. Едни от тях бяха забравени, а други възвеличавани. Чудото на Христовото Възкресение не бе забравено, защото е ново чудо от всички древни чудеса. Това чудо имаше многобройни свидетели. Много църковни песнописци възпяха това свято събитие.

Продължение...

 
 

РДГ Сливен в акция срещу незаконната сеч

Петък, 09 Март 2018г. 14:10ч.

karucarСлужители на Регионалната дирекция по горите - Сливен задържаха нарушител в момент на нерегламентирано транспортиране на дървесина. Нарушението е констатирано на осми март на територията на ТП „Държавно горско стопанство Сливен“. Проверката е направена в местността „Бармук баир“, след продължително наблюдение от получени сигнали на граждани за нарушения. Извършителят фигурира в горските регистри и е познат като системен нарушител.

Продължение...

 
 

Наши автори представят годишната продукция на сливенски творци

Понеделник, 29 Януари 2018г. 11:24ч.

tvorci-slivenНовите творчески постижения на сливенските автори през изминалата година беше представена в Регионалната библиотека „Сава Доброплодни“. Представянето на сливенските автори е традиция, която се провежда за двадесети пореден път, през последните години това е ангажимент на председателя на Дружеството на писателите в Ямбол – поетът Тенко Тенев и литературния критик Димитър Бечев, директор на ямболската библиотека „Георги Раковски“. В обзора на книжната продукция този път бяха включени петдесет и пет книги на автори от Сливен и региона, издадени през 2017 година.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 44