Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Сливен
Сливен

РДГ Сливен състави 57 акта за нарушения в Градец

Сряда, 09 Декември 2020г. 17:11ч.

dereva57 акта за установени нарушения и 40 кубика задържана широколистна дървесина, това е резултатът от проведената  съвместна акция на горските инспектори от Регионална дирекция по горите - Сливен, Държавно горско стопанство - Котел и служители от сектор „Специализирани тактически действия” при ОД МВР Сливен. Операцията ее проведе в село Градец, община Котел.

Продължение...

 

Служители на РДГ - Сливен предотвратиха бракониерски лов

Понеделник, 24 Август 2020г. 11:41ч.

avciСлужители на Регионална дирекция по горите - Сливен задържаха лек автомобил, ловна карабина с термален прицел и боеприпаси. Нарушението е констатирано на 22 август вечерта. При обход в землището на сeло Стара река, в района на местността "Табелите" в Сливенския Балкан горските служители спрели за проверка лек автомобил. При извършения оглед, на задната седалка на автомобила, инспекторите открили извадена от калъфа ловна карабина, оборудвана с термален прицел.

Продължение...

 
 

РУГ - Сливен предупреждава за опасности от пожари

Вторник, 04 Август 2020г. 08:02ч.

pojar-gorski-40Регионална дирекция по горите – Сливен предупреждава всички ловци на територията на областите Сливен и Ямбол за повишена опасност от възникване на пожари при провеждане на ловни излети през предстоящия ловен сезон на прелетен дивеч, който започва от осми август, събота. Високите среднодневни температури през този месец и повишената опасност от пожари налагат особено внимание и стриктно спазване на правилата за противопожарна безопасност.

Продължение...

 
 

РДГ Сливен предупреждава за опасност от пожари

Сряда, 24 Юни 2020г. 15:18ч.

pojar-gorski-20Регионална дирекция по горите – Сливен предупреждава всички граждани - туристи, ловци, гъбари, секачи и горски работници на територията на областите Сливен и Ямбол за повишена опасност от възникване на пожари при провеждане на излети и дейности през летния период. Високите среднодневни температури през летните месеци и повишената опасност от пожари налагат особено внимание и стриктно спазване на правилата за противопожарна безопасност.

Продължение...

 
 

Важно от РДГ Сливен за транспортирането на дървесина и дърва за огрев

Сряда, 22 Януари 2020г. 15:36ч.

darvata01200Регионалната дирекция по горите в Сливен информира всички заинтересовани страни, че от 13.02.2020г. влизат в сила измененията на разпоредбата на чл.14б, ал.3 от НКОГТ, обнародвана в Държавен вестник, бр. 89 от 12.11.2019г., в съответствие с която"Собствениците/ползвателите на товарни превозни средства и мобилни обекти по чл.206 от ЗГ са длъжни да осигуряват непрекъснато функциониране на GPS устройството и да предоставят в съответната РДГ копие от регистрационните талони на съответните превозни средства, снабдени с GPS устройства; заверено копие от документ, удостоверяващ монтирането и функционирането на GPS устройството;

Продължение...

 
 

Страница 1 от 46