Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Сливен
Сливен

Гражданите в Сливен искат намаляване на местните данъци

Четвъртък, 12 Октомври 2017г. 15:34ч.

sliven-1Близо четири хиляди граждани на Сливен се подписаха под искането на Обединените патриоти за намаляване на данъка върху недвижимите имоти от 3.2 на 2.2 на хиляда върху данъчната оценка. В подписката участваха двойно повече граждани, съобщават организаторите на подписката, но подписите без ЕГН или поне рождена дата не бяха внесени в Общинския съвет, заради недостатъчна идентификация.

Продължение...

 

"Лесовъд за един ден" в началото на Седмицата на гората

Понеделник, 03 Април 2017г. 12:45ч.

gorataНад 60 ученици от Сливен се включиха в националната инициатива „Лесовъд за един ден”, която се проведе на територията на Природен парк „Сините камъни” в местността „Моллова кория“. Събитието даде начало на седмицата на гората, която ще премине под мотото „Гората е живот”. Най-голямото събитие в горския сектор започва официално на 3 април. Децата, присъстващи на празника, имаха възможност чрез интерактивни игри, разходки и беседи да научат повече за лесовъдската професия и горските екосистеми.

Продължение...

 
 

Литературни срещи в Сливен

Понеделник, 30 Януари 2017г. 18:50ч.

1004Над 45 книги на автори от Сливен и региона, издадени през миналата година, бяха представени в Регионална библиотека „Сава Доброплодни“ в рамките на първия за годината петъчен Литературен салон. Целта на превърналото се в традиция литературно събитие, седемнадесето по ред, е да се акцентира върху творческите постижения на на литературните творци от Сливен.

Продължение...

 
 

Ураганен вятър прекъсна електропроводи в Сливенско

Събота, 31 Декември 2016г. 07:45ч.

evnНяколко селища от Община Сливен и части от областния град са без електричество. Причина за това са прекъснати от ураганния вятър проводници, пулсациите на вятъра на моменти надхвърлят 125 км/ч. Стотици домакинства са и без парно, а там където водоснабдяването се захранва с помпени станции – без вода, информира БТА.

Продължение...

 
 

"Купи жива елха, помогни на дете"

Понеделник, 05 Декември 2016г. 15:27ч.

gall584554a999144 1Деца от Сливен дадоха старт на благотворителна кампания, организирана от Югоизточното държавно предприятие, за продажба на живи елхички. Кампанията на Министерство на земеделието и храните под надслов „Купи жива елхичка, помогни на дете“ се организира за втора поредна година. Пет лева от продажбата на всяко живо дърво ще отиде за подпомагане на лечението на дете с тежко онкологично заболяване. В сградата на ПП „Сините камъни“ Сливен деца от две сливенски училища украсиха предварително осигурени живи коледни дръвчета.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 43


Подробна 5-дневна прогноза