Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Сливен
Сливен

Пасхално (Великденско) послание на Митрополит Йоаникий

Събота, 27 Април 2019г. 09:23ч.

ded-joanikiiИ тази година тържествен камбанен звън възвести празника на преславното Христово Възкресение. И тази година се поздравихме със Спасителния поздрав: Христос Воскресе! - Воистину Воскресе! И тази година в храмовете е светло от благодатния огън, който слезе върху гроба Господен в светия град Йерусалим. Ето, "сега всичко се изпълни със светлина: небето и земята, и адът; цялото творение да празнува Христовото Възкресение, чрез което се утвърждава." /Канон на Пасха, 3 песен, първи стих/

Продължение...

 

Великденска изложба на сливенски художници

Четвъртък, 25 Април 2019г. 12:07ч.

kartini-straaaВ навечерието на празника Възкресение Христово Сливенски художници представиха в Стралджа изложба „Великден“. В Ритуалната зала на града са изложени платна на Атанас Белев, Борис Дамянов, Веселин Дамянов, Галина Янкова, Христо Тотев, Бурхан Капсъзов, Петър Янков. Свое място намериха и представители на изкуството от Стралджа - Йордан Дамянов с интарзия, Снежана Илиева с гоблени и творби на Денка Иванова.

Продължение...

 
 

Тежка катастрофа затвори пътя Сливен - Петолъчката

Петък, 19 Април 2019г. 13:34ч.

PTP-10-40059-годишен шофьор загина, други двама са ранени в тежка катастрофа с три автомобила на пътя Сливен – Бургас близо до пътен възел Петолъчката. Инцидентът стана малко преди девет часа тази сутрин. Сигналът за катастрофата в отсечката между сливенските села Трапоклово и Горно Александрово е подаден в полицията в 08.50.

Продължение...

 
 

Протести затвориха Петолъчката в неделя по обед

Неделя, 25 Ноември 2018г. 14:35ч.

11-25-protestБлизо 200 човека от Сливен и Ямбол блокираха за около час по обед в неделя трафика през пътен възел Петолъчката към Бургас, Котел и Гранични пункт Лесово. Движението по тези направления се осъществяваше по обходни маршрути. Протестът издигна призиви срещу корупцията и за смяна на системата, чуваха се и възгласи за оставка на правителството. Протестът протече сравнително спокойно, без напрежение между събралото се множество и силите на реда.

Продължение...

 
 

Бойци от осем държави в "Platinum Lion" на полигон Ново село

Четвъртък, 26 Юли 2018г. 10:01ч.

novo-selo-helikopterМинистерският съвет на Република България прие решение, с което разреши преминаването през и пребиваването на територията на Република България с невоенен характер на съюзнически и чужди въоръжени сили във връзка с провеждането на Съвместната българо-американска подготовка „Black Sea Rotational forces – 18.1 – Platinum Lion 18”. Учението ще се проведе в периода от 30 юли до 10 август в района на учебен полигон „Ново село“, съобщиха от пресцентъра на правителството.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 45