Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Спорт

Спорт

Внимание към детско-юношеския футбол

Неделя, 04 Октомври 2015г. 08:27ч.

01-futРазвитието на детско-юношеския футбол, ангажиране вниманието на колкото може повече подрастващи и техните родители към спорта, изграждане на отношение към любимата игра – това са целите на ОФК ”Стралджа”, които припомни Митко Андонов, президент на клуба, пред родители и деца от града. Той съобщи, че е в ход подготовката на един изключително интересен детски есенен турнир. Вниманието е към децата до пети клас от Стралджа, които на 10 октомври ще имат възможност да играят със свои връстници от такива престижни и авторитетни клубове като ”Литекс” Ловеч, ”Черноморец” Бургас и ”Ботев” Пловдив.

Продължение...

 
 

Бонев и Джелебова вицешампиони в Белград

Понеделник, 28 Септември 2015г. 16:15ч.

bonev-jelebovaЯмболският дует от Клуба по спортни танци „Тандем“ Мирослав Бонев – Емилия Джелебова се върна с вицешампионска титла от силен международен турнир в Сърбия, съобщи клубният треньор Георги Найденов. Мирослав и Емилия са спечелили престижното отличие в Белград в конкуренцията на общо 30 танцови двойки от десет европейски държави, отстъпвайки първото място на дует от Италия.

Продължение...

 
 

Бонев и Джелебова спечелиха турнира в Бургас

Понеделник, 14 Септември 2015г. 09:26ч.

WP tandem QVgaТанцовите двойки от ямболския клуб "Тандем" се върнаха с нови титли и медали от XXX-ия юбилеен Международен турнир по спортни танци „Бургас Къп”, който се проведе в зала Младост на 5 - 6 септември. В категория юноши старша възраст Мирослав Бонев и Емилия Джелебова спечелиха единодушно първото място, второто място остана за силна танцовата двойка от Италия.

Продължение...

 
 

Отличен за ямболските национали на Балканиадата в Банско

Понеделник, 31 Август 2015г. 15:02ч.

banskoЯмболските представители в националните ни отбори по спортно ориентиране се връщат със златни медали и призови класирания от Балканиадата в Банско. Ния Георгиева, Валентин Нейков, Пламен Георгиев и Димитър Желязков, които се състезават за националният отбор на България в международни състезания, се класираха на призови позиции в различните дисциплини и на щафетата, провела се в последния ден. В спринта Ния Георгиева зае трето място при 16-годишните, а Димитър Желязков стана трети при М20. На дългата дистанция – труден и техничен район до Баня, Валентин Нейков взе сребро, Ния се подреди четвърта, както и Димитър Желязков при 20-годишните. На средната дистанция в подножието на Пирин обаче Ния Георгиева и Димитър Желязков бяха безапелационни победители и завоюваха златните медали в групите си, така както и Валентин Нейков.

Продължение...

 
 

Асенов от Кукорево покори европейския връх

Събота, 15 Август 2015г. 20:05ч.

Daniel-Evroshampion-16.11.2013 QVgaДаниел Асенов спечели европейската титла за мъже в кат. до 52 кг от 41-вото първенство на Стария континет в Самоков. Известният като Тайсъна 18-годишен боксьор разби на финала британеца с култовото име Мохамад Али, като не остави съмнение и у съдиите – 3:0 (29:28, 30:27, 29:28).

Продължение...

 
 

Страница 10 от 59


Подробна 5-дневна прогноза