Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Спорт

Спорт

Най-престижното ветроходно отличие идва в Ямбол

Понеделник, 14 Декември 2015г. 14:44ч.

01-anka1 QVgaРодената в Ямбол Кристина Баракова и нейният син Александър Албу са тазгодишните носители на преходната награда „Златен глобус Кор Кароли“ за най-добро българско ветроходно постижение през годината. Призът на ко-шкипера на яхтата „Анка1“ Кристина Баракова е заради продължилото близо пет месеца успешно плаване от остров Кюрасао до бреговете на Австралия, през това време яхтата е прекосила Карибско море и Тихия океан, изминавайки над 9500 морски мили. 34-годишната Кристина Баракова, нейният съпруг Адриан Албу (според регламента, шкиперът на „Анка1“ не получава наградата, защото е чуждестранен гражданин) и десетгодишния им син Александър от няколко години живеят в Бризбейн.

Продължение...

 
 

Бонев-Джелебова спечелиха силния турнир на "Спартак" Москва

Понеделник, 14 Декември 2015г. 12:33ч.

01-tanciiteЯмболската танцова двойка Мирослав Бонев и Емилия Джелебова спечели XX-ия юбилеен международен турнир по спортни танци „Купа Спартак“ в Москва, съобщи треньорът на клуба Георги Найденов. Това е първата българска двойка, която печели престижен турнир в руската столица в категория юноши старша възраст. Танцовата двойка от клуб по спортни танци "Тандем" Ямбол се състезаваше с над 40 танцови двойки.

Продължение...

 
 

Младите стрелци се връщат с шампионски титли от Сърбия

Понеделник, 30 Ноември 2015г. 09:20ч.

11-30-strelciМладите състезатели на Стрелкови клуб “Диана” се върнаха в Ямбол от силен международен турнир в Сърбия с два златни медала и купата за второ място в отборното класиране в стрелбата 60 изстрела с пневматичен пистолет. Близо 200 участници от България, Босна и Херцеговина, Хърватска, Словения, Черна гора и Сърбия се включиха в края на миналата седмица в „Grand Prix Smederevo Walther Youth Cup“, който се проведе в Смедерево по егидата на оръжейния гигант  Walther.

Продължение...

 
 

Злато за Ямбол в турнира по спортна стрелба на ЦСКА

Събота, 24 Октомври 2015г. 09:13ч.

01-strelbaАтанас Чакалов от Стрелкови клуб „Диана“ Ямбол спечели златен медал в турнира по стрелба в столицата, организиран от ЦСКА. Чакалов завърши с 556 точки и 194,2 във финала на дисциплината 10 метра с пневматичен пистолет за юноши. Нашето момче изпревари Даниел Димитров от "Локомотив" София и Кирил Киров от "Тракия" Пловдив. Отборът на Ямбол, воден от треньора Георги Стоянов, има още двама финалисти в тази дисциплина – Иван Панев завърши на шесто място, а Димитър Драголов остана със седмо постижение.

Продължение...

 
 

Лекоатлетките от ОУ "Любен Каравелов" втори отборно в силен турнир

Петък, 16 Октомври 2015г. 11:54ч.

042 QVgaЛекоатлетките от Основно училище „Любен Каравелов“ - Ямбол се върнаха след успешно участие в силен турнир, проведен в град Правец. В конкуренцията на отбори от Ботевград, Самоков и Правец, нашите момичета спечелиха второ място в отборното класиране. В индивидуалната надпревара най-добре се представи Катя Димитрова от VIIг клас, тя е първа на гюле.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 59

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза