Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Стралджа
Стралджа

В петък е последното заседание на Общински съвет Стралджа

Четвъртък, 26 Септември 2019г. 13:06ч.

straljja-300На 27 септември от 10.00 в Клуб на пенсионера – Стралджа ще се проведе 48-то заседание на ОбС – Стралджа. Иван Иванов, за кмет на община Стралджа, ще внесе докладна записка относно компенсирани промени между показатели на капиталови разходи между отделни обекти, финансирани със средства от целевата субсидия, определена със Закона за държавния бюджет 2019г., обекти, финансирани със собствени средства и компенсирани промени в разходите за местни дейности.

Продължение...

 

Обявиха статута на конкурса "С музиката на Матьо Добрев"

Четвъртък, 19 Септември 2019г. 15:34ч.

matio-dobrevОбщина Стралджа обяви Статута на предстоящия Първи конкурс за изпълнители на кавал от цялата страна „С музиката на Матьо Добрев“. Конкурсът има няколко цели - отдаване на заслужена почит и признателност към кавалджията на народа от град Стралджа Матьо Добрев, популяризиране на музикалното наследство на виртуозния инструменталист, така че неговата музика да живее и вдъхновява; предоставяне възможност за изява на изпълнители на кавал от цялата страна и представяне на най-добра интерпретация на музиката на Матьо Добрев, откриване и стимулиране на млади дарования.

Продължение...

 
 

Воден пее и танцува с певиците от Тамарино и Саранско

Сряда, 18 Септември 2019г. 16:09ч.

tamaRinoМногобройните почитатели на българското народно творчество, които аплодираха участниците в тазгодишния фолклорен празник „Воден пее и танцува“ отдадоха заслужено внимание и на фолклорната певческа група от Тамарино и Саранско. С много желание и ентусиазъм самодейците в този смесен родолюбив колектив изучават местни народни песни, за да ги представят на различни събори и фестивали като доказателство, че пазят и обичат всичко наследено от дедите. Особено интересни са народните носии, с които излизат на сцената.

Продължение...

 
 

Съветът в Стралджа ще заседава на 19 септември

Четвъртък, 12 Септември 2019г. 15:53ч.

straldja-liato-1Редовно заседание на Общински съвет Стралджа е насрочено за 19 септември. Според дневния ред Атанас Киров, кмет на общината, ще внесе докладна записка относно компенсирани промени в частта за местни дейности и дофинансиране на държавни дейности със собствени приходи от една дейност в друга, без да изменя общия размер на разходите. На вниманието на съветниците ще бъде и предложението за увеличение стойността на обект в поименния списък за капиталови разходи на общината през 2019г. от външен източник и компенсирани промени между показатели на капиталовите разходи, както и между отделни обекти, финансирани със собствени средства.

Продължение...

 
 

ЦСКА и ОФК "Поморие" играят контрола в Стралджа

Вторник, 03 Септември 2019г. 12:57ч.

cskaФутболистите на ЦСКА ще играят в събота в Стралджа контролен мач срещу ОФК "Поморие". Проверката, планирана заради паузата в първенството, е от 17.30 в събота, седми септември, на градския стадион в Стралджа. Селекцията на Люпко Петрович ще бъде без футболистите, ангажирани за предстоящите евроквалификации на националните отбори при мъжете и младежите.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 197