Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Стралджа
Стралджа

Голямото кино се връща в малкия град

Вторник, 03 Април 2018г. 13:50ч.

straldja-03В изпълнение на поети ангажименти пред жителите на града и общината, ръководството на Община Стралджа, съвместно със СУ "П.Яворов" и ОУ "Св.Св.Кирил и Методий", организира прожекция на хитовия български филм "Нокаут"на шести април от 17.30 часа в салона на читалището. С тази прожекция се дава възможност на  почитателите на седмото изкуство да се насладят на едно развлечение, което се „връща“ в града след пауза от над 30 години. Цената на билетите е символична - само три лева.

Продължение...

 

Дарителски жест за възрастни хора от Стралджа

Вторник, 03 Април 2018г. 13:33ч.

straldja-liato-1Всички възрастни хора от Община Стралджа, които са потребители на услугата „Домашен социален патронаж“ ще получат като подарък козунаци за Великден. Дарението е лично от заместник-кмета на общината Гроздан Иванов. С пожелание за светъл празник и добра надежда, да бъдат щастливи на светлия християнски празник.

Продължение...

 
 

За безопасността на децата в училище

Неделя, 01 Април 2018г. 08:19ч.

teroraКогато става дума за безопасността на децата, вниманието е задължително. С тази идея в ОУ “Св.Св.Кирил и Методий“ в Зимница бе организирано учебно занятие. Предварително проведените разговори по темата дадоха ясна представа, че в днешно време заплахата наистина е реална. И човек трябва да бъде готов да реагира адекватно. В тази връзка второто за тази учебна година занятие по Гражданска защита в училището изигра своята роля.

Продължение...

 
 

Стралджа се готви за "Мараш пее '2018"

Вторник, 20 Март 2018г. 14:49ч.

maxresdefaultОбщина Стралджа е в подготовка за поредния народен събор „Мараш пее“, който по традиция се провежда в средата на месец май. Статутът на събора вече се разпространява, изпращат се покани към читалища, танцови колективи и фолклорни клубове за участие. Целите на събора са неизменни – съхраняване на българското народно творчество в неговото многообразие, богатство и колорит, стимулиране интереса и любовта към фолклорните традиции, осъществяване на приемственост към поколенията.

Продължение...

 
 

Ателиета по психосоциална подкрепа в СУ "Яворов"

Петък, 16 Март 2018г. 11:57ч.

psp1Доброволците от Младежкия Червен кръст в Стралджа стартираха ателиета по психосоциална подкрепа в Средно училище „П. Яворов“. Учениците имаха възможност да се запознаят с теми, посветени на емоциите, стреса и междуличностните взаимоотношения. Доброволците представиха различни теми чрез активното участие на учениците в дискусии, казуси и ролеви игри.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 153