Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Стралджа
Стралджа

Вечер на успеха в Стралджа

Вторник, 11 Декември 2018г. 12:13ч.

z-talantiОптимизъм, увереност, сила, сигурност, надежда – такива са чувствата, които обземат човек, когато е сред млади, талантливи хора със знания и умения, заявка за сериозно бъдещо развитие. За първи път общината, съвместно с ОУ “П.Яворов“, организираха Вечер на успеха, в която пред обществеността на града бяха представени учениците - носители на награди от национални конкурси. Сред добрите думи, които прозвучаха, най-често повтаряната беше „успех“, защото тъкмо тази дума най-добре приляга и на „виновниците“ за вечерта на талантите от СУ“П.Яворов“.

Продължение...

 

Стралджански апаш влезе в следствения арест

Петък, 30 Ноември 2018г. 11:31ч.

cars-3Полицията в Стралджа задържа 25-годишен мъж, извършил кражби от търговски обекти. Преди дни в Районното управление е започнало разследване по сигнал за констатирана кражба на пари от игрална зала в града. В резултат на предприетите бързи оперативно-издирвателни мероприятия е установена съпричастността към посегателството на 25-годишен местен жител. Той е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Продължение...

 
 

Съветът в Стралджа се събира на 29 ноември

Четвъртък, 22 Ноември 2018г. 15:42ч.

straldja-01Общински съвет Стралджа ще обсъжда актуализация на бюджета в поредното си заседание, съветниците се събират на 29 ноември. Председателят Живко Ангелов е включил 16 точки в дневния ред. На първо място съветниците ще разгледат предложението за актуализация на бюджета. Поправката е последна за годината. Докладната записка на зам.-кмета Гроздан Иванов дава яснота за промените и необходимостта от тях. Съветът ще гласува и предложение за поемане на дългосрочен дълг на общината за закупуване на два високопроходими автомобили чрез лизинг, за нуждите на общинската охрана.

Продължение...

 
 

Талантливите деца са гордостта на Стралджа

Сряда, 14 Ноември 2018г. 16:09ч.

z-talanttitiСамо дни след официалното награждаване в София на учениците от СУ “П.Яворов“ за отличените разработки в ХХVІ-тия Национален конкурс “Родолюбие“ под надслов „110 години независима България“, заместник-кметът на общината Гроздан Иванов лично поздрави талантливите млади хора и техния ръководител Боряна Георгиева.

Продължение...

 
 

Младежко самоуправление в Община Стралджа

Сряда, 31 Октомври 2018г. 14:26ч.

IMG 16971Младостта дава криле, младостта обнадеждава, младостта влива сили. Такива са чувствата, когато едно ново поколение дава заявка за участие в бъдещото управление на Община Стралджа. Спазвайки традицията, в навечерието на Празника на Стралджа общината организира Ден на младежкото самоуправление, информира Надя Жечева. Екип ученици от СУ “П.Яворов“ постъпи „на вахта“. Разпределени по кабинети и отдели бъдещи кмет и зам.кметове, инженери, финансисти, специалисти по образование и култура смело навлязоха в проблемите, задаваха въпроси, даваха предложения в името и за доброто на родния град и общината.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 180

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза