Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Стралджа
Стралджа

Обединени за вярата, за храма

Вторник, 12 Юни 2018г. 08:17ч.

bl-konОрганизираният от Община Стралджа благотворителен концерт за набиране на средства за ремонт на подовата настилка в храм „Св.Архангел Михаил“ събра в читалището десетки стралджанци, които с готовност дадоха своята лепта. Сред публиката бяха свещеник Димитър, председател на Църковното настоятелство при храма, Атанас Киров, кмет на общината, Гроздан Иванов, зам.кмет, общински съветници, ръководители на учебни и социални звена.

Продължение...

 

Двоен празник във Войника

Понеделник, 11 Юни 2018г. 12:55ч.

z-vuinikaСилни, борбени, устойчиви на времето хора живеят в село Войника. Съхранили своята история от най-древни времена до днес, те остават пазители на миналото, родолюбци, които умеят да ценят наследеното от дедите. Доказаха го с участието си в празника, посветен на 160-годишнината от основаването на селото и 90-годишнината на местния духовен храм – читалище „Възраждане“. Гости на празника бяха заместник-областният управител на област Ямбол Христо Колев и кметът на община Стралджа Атанас Киров.

Продължение...

 
 

Най-добрите в надпреварата "Млад огнеборец"

Вторник, 29 Май 2018г. 13:06ч.

OS 5На Градския стадион в Стралджа приключи ХIX-то областно състезание на младежките противопожарни отряди  “Млад огнеборец“. Инициативата  бе организирана от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Ямбол. В комплексното класиране на първо място се класира отборът на СУ „П.К.Яворов“ - Стралджа, с което получи и правото да представлява областта на републиканското  състезание.

Продължение...

 
 

Стралджа приема Областната надпревара "Млад огнеборец"

Петък, 25 Май 2018г. 08:20ч.

ogneb-strСтралджа ще бъде домакин на 19-тото областно състезание на младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец”. Отборите ще премерят сили на 29 май от 09.30 на Градския стадион.Участие в надпреварата ще вземат победителите от районните състезания в областта. Младежкият противопожарен отряд при СУ ”П.К.Яворов” Стралджа също ще се включи в предизвикателството.

Продължение...

 
 

Съветът в Стралджа се събира в последния ден на май

Четвъртък, 24 Май 2018г. 11:33ч.

straldja-liato-1Общински съвет Стралджа ще обсъжда Годишния отчет за изпълнение на бюджет 2017. Това е една от темите в свиканото за 31 май редовно заседание на Съвета, насрочено за 10.00. Кметът на община Стралджа Атанас Киров ще предложи на съветниците да вземат решение за разкриване на една яслена група към ДГ “Здравец“ – Стралджа, считано от 15 септември тази година и закриване на самостоятелната до момента Детска ясла “Калинка“.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 159

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза