Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Стралджа
Стралджа

На колене пред подвига на Ботев и загиналите за България

Понеделник, 03 Юни 2019г. 15:12ч.

botev-strНа Втори юни жителите на Стралджа за пореден път отдадоха почит и уважение към всички герои на България, към Христо Ботев и падналите за свободата на Родината. Пред паметниците в парк „Младост“ се събраха деца и възрастни, общественици, представители на учебни и социални заведения. С мисълта за този, който в името и за спасяването на Отечеството написа „Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата си на тъпан, главата си на бомба, пък ще да изляза на борба срещу стихиите!“

Продължение...

 

Малък празник на водата с БЧК

Понеделник, 03 Юни 2019г. 11:57ч.

zimnica-vodaБЧК организира „Малък праник на водата“ за децата от ОУ „Св.св. Кирил и Методий” в село Зимница. Инициативата беше заключителен етап от въведената в учебния план на училището програма за превенция на водния травматизъм сред деца „Приятели с водата” на БЧК. Празникът бе посветен на  Международния ден на детето – 1 юни и е своеобразен старт на дейностите на Червения кръст в Ямбол по повод Седмицата на водното спасяване, която тази година се провежда в първата седмица на месец юни.

Продължение...

 
 

Толкова много усмивки, надежди и мечти!

Неделя, 02 Юни 2019г. 14:59ч.

balon4etaИма ли деца, има и настроение, усмивки, радост, има надежда, щастливи разговори, незабравими спомени, има и вяра, че утрешният ден на Стралджа, на България, е в топлата ръка на детето до теб, в желанието му за сладолед, за шоколад, за плюшена играчка. А всяка сбъдната мечта вече е истинско детско щастие! На Първи юни децата на града празнуваха от сърце.

Продължение...

 
 

Ден за почит и признателност, за мълчание и размисъл

Неделя, 02 Юни 2019г. 10:05ч.

BotiovВсяка година на Втори юни цял един народ отдава почит към героите, паднали за свободата на България. Към Ботев, този титан на словото, който сля поезията с подвига, и за всички онези, които умираха с името „България“ и с мечтата утрешния ден да бъде по-добър. И днес Стралджа ще преклони глава пред тези, които ни дадоха своя пример за саможертва в името на Родината.

Продължение...

 
 

Община Стралджа поддържа добро финансово състояние

Четвъртък, 30 Май 2019г. 15:36ч.

straldja-liato-2Според анализа за изпълнение на бюджета през 2018г. Община Стралджа е поддържала добро финансово състояние. Общинският съвет одобри Годишния отчет за изпълнението на бюджета, представен от кмета на общината. През отчетния период в общинския бюджет са постъпили приходи в размер на 11 079 857 лв., което е 87.3% изпълнение на уточнения годишен бюджет.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 200


Подробна 5-дневна прогноза

Реклама

vhs-2-dvd_125x125