Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Стралджа
Стралджа

За безопасността на движението по пътя в Атолово

Вторник, 14 Януари 2020г. 18:47ч.

atolovoНови табели за вход и изход и изкуствена неравност, чрез която се ограничава скоростта на движение на моторните превозни средства - с това може да се похвали село Атолово в първия месец на новата година. Новите придобивки са осигурени от общинското ръководство след настояване на назначения преди няколко месеца кметски наместник Стоян Стоянов. Новият кметски наместник се надява, че чрез поставянето на гумираната изкуствена неравност на главната улица, в селото ще се реши един от основните проблеми – бързото преминаване на колите, което е предпоставка за пътни инциденти.

Продължение...

 

В работилницата на Дядо Коледа

Четвъртък, 05 Декември 2019г. 11:58ч.

straa-2019В навечерието на най-светлия християнски празник Коледа децата – потребители на социалните услуги в град Стралджа, ЦОП/Център за обществена подкрепа/, ЦСРИ/Център за социална рехабилитация и интеграция/, Проект „С отговорност и грижа за децата от 0 до 7 години“, съвместно с доброволците от БМЧК, организираха работилница на дядо Коледа.

Продължение...

 
 

Стралджа: Да засадим гора!

Сряда, 04 Декември 2019г. 16:21ч.

da-zasadim-goraОбщо 750 комплекта със семена от червен дъб и явор, еко-тор и рециклирани съдове за засаждане, етикети и указания получиха децата от детските градини и начален етап на училищата в община Стралджа. Връчвайки необичайния подарък Живка Йорданова, началник-отдел „Хуманитарни дейности“, поясни пред малките и техните учители, че семената са безвъзмездно дарени от Фондация „77“ и инициативата „Гората .бг – 100 000 садим гора“ – една чиста инициатива, която засажда нови гори и дървета за България, пред които община Стралджа е заявила желание за своето участие.

Продължение...

 
 

С грижа за младите в Община Стралджа

Петък, 15 Ноември 2019г. 10:38ч.

mitev-kirovОбщина Стралджа ще отпуска стипендии на студенти, обучаващи се в редовна форма по бакалавърски и магистърски програми във висшите училища по специалностите педагогика, социални дейности, медицина, журналистика, икономика , архитектура и строителство. Такова решение взе Общински съвет Стралджа. Целта е не само насърчаване на учащите се за постигане на по-високи резултати в обучението, но и завръщане в родното място, подпомагане развитието чрез квалифицирани и млади специалисти, които са нужни за просперитета на родния край.

Продължение...

 
 

Съветът в Стралджа се събира на второ заседание

Сряда, 13 Ноември 2019г. 11:54ч.

ivan-mitevВторото заседание от новия мандат на Общинския съвет в Стралджа е насрочено за четвъртък. Според дневния ред, определен от председателя инж. Иван Митев, съветниците ще започнат с избор на състава на Постоянните комисии в съвета. Митев е вносител и на следващите три докладни записки - за създаване на постоянна комисия за противодействие и за отнемане на незаконно придобито имущество, за определяне размер на основна месечна заплата на кмета на общината, за определяне възнаграждения на председателя на ОбС и на общинските съветници.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 200


Подробна 5-дневна прогноза

Реклама

vhs-2-dvd_125x125