Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Регион Стралджа
Стралджа

Ефектен надпис посреща жители и гости на Стралджа

Събота, 10 Август 2019г. 10:29ч.

nadpis-straljaВсички, които пристигат в Стралджа от южния вход на града, през подлеза, отдалече забелязват новопоставения и изключително ефектен надпис „Стралджа“. Нощем той е светещ и приятно ориентира пътуващите, създава и самочувствие на хората от Стралджа.

Продължение...

 

Ползотворно юнско заседание в Стралджа

Петък, 28 Юни 2019г. 08:00ч.

straldja-liato-1Кандидатстване чрез подбор на три проектни предложения по процедура „МИГ- Стралджа 2019“ утвърдиха съветниците в общинския център. Те подкрепиха предложението на кмета Атанас Киров общината да осигури финансиране на проекти с важно значение. „Местни инициативи за заетост за търсещите работа и неактивните лица“ е първият, с близо 20 000 лв. минимален размер на безвъзмездната финансова помощ и 300 000 лв. максимален, който има за цел подобряване достъпа до заетост чрез различни форми за лица от всички възрастови групи.

Продължение...

 
 

Успехът и признанието

Четвъртък, 27 Юни 2019г. 19:53ч.

z-nagaradataС усмивка, с гордост и с пожелание за нови успехи кметът на Стралджа Атанас Киров връчи поредната награда на Ивайло Йорданов, ученик от СУ “П.Яворов“, класирал се на второ място в Националния конкурс „Мила, Родино“ под надслов „Минало и настояще – баба, дядо и аз“, раздел „Мултимедийни презентации“. „Браво, момче, продължавай да ни радваш и да предизвикваш заслужена гордост!

Продължение...

 
 

Литературен клуб в Стралджа събира творци и ценители

Вторник, 25 Юни 2019г. 16:22ч.

grozdan-litПовече от 40 са учредителите на новия Литературен клуб в Стралджа, който стартира своята дейност преди дни по идея на общинското ръководство. „В селище като нашето, с богата история, с хора, дали своя принос, доказали своето отношение към литературата и изкуството, днес живеят достойни продължители на тяхното дело. Нека заедно да сложим началото на един активен творчески клуб“. Така заместник-кметът Гроздан Иванов отправи покана към любители на художественото слово, автори на книги, краеведи, активни читатели от Стралджа и от селата на общината, посвещавайки събитието на 50-годишнината от обявяването на Стралджа за град.

Продължение...

 
 

Децата от ансамбъл "Въжички" с Диплом за вярност към традицията

Петък, 21 Юни 2019г. 10:56ч.

vazhichkiДетската формация на Фоклорен ансамбъл “Въжички“ се върна от успешно участие в организирания за първа година в Стара Загора Детско-юношески фолклорен танцов фестивал „С настроение под липите“. Децата от Стралджа се представиха с програма от три подгрупи: „Тропнете, да тропнем“, „Пеперуда“ и „Цветница“.

Продължение...

 
 

Страница 7 от 200


Подробна 5-дневна прогноза

Реклама

vhs-2-dvd_125x125