Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Страната

Ананиев отмени заповедта за задължителните маски

Вторник, 31 Март 2020г. 12:26ч.

aninievМинистърът на здравеопазването Кирил Ананиев обяви малко след 12.00 във вторник, че току-що е подписал заповед, с която отменя заповедта си от вчера за задължителното носене на маски на закрити и открити обществени места. Решението си министърът мотивира с липса на обществен консенсус по темата. Държавата ще купи един милион защитни маски, които ще бъдат разадени на социалнослабите хора.

Продължение...

 
 

Гратисен период за задължителните маски до събота

Вторник, 31 Март 2020г. 09:41ч.

grip-hora-s-maskiГратисният период за покупка на предпазни маски е до полунощ в събота. Това каза началникът на националния оперативен щаб за борба с коронавируса Венцислав Мутафчийски на брифинг в Министерския съвет по повод заповедта на здравния министър за задължително поставяне на защитни маски от всички, които са на закрити или открити обществени места.

Продължение...

 
 

Парламентът прекратява редовните си заседания

Четвъртък, 26 Март 2020г. 14:05ч.

parlamentЗаради разпространението на коронавируса депутатите ще се събират единствено, за да приемат закони, свързани с извънредното положение, а парламентарният контрол ще се осъществява само писмено. Това, на практика, означава, че Народното събрание ще прекрати редовните си заседания.

Продължение...

 
 

Наложиха строги противоепидемични мерки

Петък, 13 Март 2020г. 17:13ч.

hrani-2Здравният министър Ананиев издаде заповед, с която въвежда противоепидемични мерки на територията на Република България. Срокът и обхватът на мерките може да бъде променян в зависимост от развитието на епидемичната ситуация в страната, съобщава Министерството на здравеопазването. Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 у нас и обявеното с Решение от 13.03.2020г. на Народното събрание извънредно положение, както и с препоръките на Националния оперативен щаб, министърът на здравеопазването Кирил Ананиев издаде заповед, с която се въвеждат следните противоепидемични мерки на територията на Р България до 29 март:

Продължение...

 
 

Затварят всички училища в страната до 29 март

Петък, 13 Март 2020г. 16:49ч.

paralelki00100Всички училища в цялата страна остават затворени до 29 март заради заразата от коронавируса COVID-19. "Преустановяват се учебните занятия и всички извънкласни мероприятия (занимални, клубове, зелени училища, екскурзии и други) в училищата, университетите и в другите обучителни институции и организации. При възможност се въвежда дистанционна форма на обучение", пише в издадена заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 162


Подробна 5-дневна прогноза