Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Страната

След частничните местни избори в неделя

Понеделник, 03 Октомври 2016г. 11:04ч.

23-10-04Частични местни избори се проведоха в неделя в 20 населени места в страната, в три от тях кандидатите за кмет ще се борят и на втори тур след седмица. Слав Стоянов Славов, издигнат от ГЕРБ, е новоизбраният кмет на тунджанското село Веселиново. ГЕРБ спечели кметските места в Градево, община Симитли, Петлино и Калоянци, община Кърджали, Капитановци, община Видин, и стигна до балотаж в село Петърница, община Долни Дъбник.

Продължение...

 
 

3 казарми стават нови лагери за бежанци

Понеделник, 12 Септември 2016г. 08:26ч.

bejanci-1Поне три бивши военни поделения в областите Бургас, Ямбол, Хасково и в Югозападна България се подготвят за бежански лагери, разкриха източници на "Стандарт". Тези дни районите са били посетени от експерти, които преценяват годността на постойките, необходимите ремонти за да станат обитаеми, както и доколко може да бъде осигурена сигурността в тях.

Продължение...

 
 

Почти 50 млн. лева ще ни струват референдумът и изборите за президент

Четвъртък, 08 Септември 2016г. 16:03ч.

izbori-2Правителството одобри 47,080 млн. лева за разходите по подготовката и произвеждането на 6 ноември 2016 г. на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и на националния референдум, предаде репортер на БГНЕС. Въпросите на референдума са: „Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?"; „Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите? и „Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори?". Постановлението се приема в изпълнение на разпоредбите на Изборния кодекс, Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление, както в изпълнение на решението на МС за подготовката и произвеждането на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и на националния референдум през 2016 г. Първостепенните разпоредители с бюджет се задължават да представят в Министерството на финансите отчет за направените разходи, в срок до 16 декември 2016 г. Средствата се осигурят от централния бюджет за 2016 година. /БГНЕС
 
 

Минчо Спасов в тандем с Татяна Дончева за изборите

Четвъртък, 08 Септември 2016г. 13:13ч.

mincho-spasov-3Татяна Дончева официално обяви, че се включва в президентската битка заедно с Минчо Спасов. Двойката ще бъде издигната от коалиция между нейната партия "Движение 21" и НДСВ, като те ще бъдат издигнати от Инициативен комитет. "С Минчо сме извоювали някак си правото да не бъдем мразени от народа, след като след излизането ни от парламента продължаваме да водим политическа дейност.

Продължение...

 
 

Полицията на крак през почивните дни

Сряда, 31 Август 2016г. 15:33ч.

PP proverki-300Във връзка с усложнената пътна обстановка и предстоящите почивни дни от 3 до 6 септември ГД „Национална полиция“ предприема допълнителни мерки и организация за осигуряване безопасността на движението, ограничаване предпоставките за настъпване на тежки пътно-транспортни произшествия и нарушения на Закона за движението по пътищата.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 155