Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Страната

Откриват сезона за групов лов на дивя свиня в неделя

Петък, 29 Септември 2017г. 13:38ч.

avciВ неделя, на 1 октомври, се откриват груповият лов на дива свиня и ловът на местен дребен дивеч, като те ще продължат до втората неделя на месец януари догодина, припомнят от Министерството на земеделието, храните и горите. Групово и индивидуално ловуване на дребен местен дивеч се извършва в събота, неделя и в дните, обявени за официални празници, а на водоплаващ дивеч – след 1 януари и в сряда. Груповото ловуване се извършва само през деня – един час преди изгрева и един час след залеза на слънцето. Провеждането на инструктаж на участниците в него е задължително.

Продължение...

 
 

Опасно високи температури и в понеделник

Понеделник, 07 Август 2017г. 09:53ч.

parka-liatoПонеделник е поредният от много горещите дни през август в страната, предупреждават от Националния институт за метеорология и хидрология. Времето ще е предимно слънчево, като следобед ще се развива купеста облачност и на отделни места, главно в Северна България, краткотрайно ще превали и прегърми. Има условия за градушки.

Продължение...

 
 

50 милиона лева във ваучери за обучение на заети лица

Сряда, 14 Юни 2017г. 15:30ч.

hora-liato-2Агенцията по заетостта започва от 15 юни прием на заявления по проект „Ваучери за заети лица”, съфинансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Право да подават заявления имат заети лица, които са на трудов договор в предприятия извън държавната администрация и имат средна или по-ниска степен на образование. Документи се подават по електронен път или лично в Бюрата по труда в страната. Операцията ще предостави възможност на заетите да придобият нови или да разширят знанията и уменията си чрез придобиване на квалификация и ключови компетенции.

Продължение...

 
 

Обявиха продължение на "Училищен плод" и "Училищно мляко"

Понеделник, 15 Май 2017г. 15:13ч.

deca-plodoveВ периода от 15 май до 15 юни ще се приемат документи за участие в схемите „Училищен плод“ и „Училищно мляко“. Право да кандидатстват за доставки на плодове, зеленчуци и мляко в детски градини и училища в страната имат учебни заведения, производители на плодове и зеленчуци, производители на мляко и млечни продукти, организации на плодове и зеленчуци, групи производители на плодове и зеленчуци, еднолични търговци, търговски дружества и кооперации, както и общини с учебните заведения, които се намират на тяхната територия.

Продължение...

 
 

44-ото НС - със заявки за прозрачно управление, единение и повече морал

Сряда, 19 Април 2017г. 12:24ч.

parlament-glavchev44-ото Народно събрание започна своята работа днес. То бе открито от Тома Томов. Новите 240 народни представители положиха клетва, след което председателите на парламентарните групи прочетоха своите политически декларации.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 162


Подробна 5-дневна прогноза