Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Страната

Чести грешки при дамското облекло

Понеделник, 26 Август 2019г. 12:07ч.

damsko-oblekloС течение на времето дамите значително подобряват личния си стил, но независимо от това, те често допускат грешки при избора на облекло и цялостното съчетание на дрехите и аксесоарите. Има и жени, които изпитват безразличие към модата или просто не им се получават успешни комбинации.

Продължение...

 
 

Аксесоари за мобилни телефони, които трябва да притежавате

Петък, 23 Август 2019г. 11:25ч.

mobilenМобилните телефони са неразделна част от ежедневието ни. В днешно време смартфоните се превръщат във важна част от нашия живот и ние предпочитаме да са стилни с модерни и функционални мобилни аксесоари, които да позволят ефективно им използване. Аксесоарите за мобилни телефони са новата необходимост.

Продължение...

 
 

Какво причинява сухата кожа при бебетата?

Четвъртък, 22 Август 2019г. 15:30ч.

bebeСравнително често новородените имат суха кожа. В повечето случаи сухата кожа е безобидна и има склонност да се изчисти без лечение. Кожата на бебетата може да реагира на алергени в различни  продукти или дрехи.

Продължение...

 
 

Какво е спирометрия?

Сряда, 21 Август 2019г. 11:50ч.

spirometryСпирометрията е стандартен тест, който лекарите използват, за да преценят колко добре функционират белите ви дробове. Тестът работи чрез измерване на въздушния поток във и извън белите дробове. За да направите тест за спирометрия, сядате и дишате в малка машина, наречена спирометър.

Продължение...

 
 

Вигенин отчете дейността си като председател на парламентарна комисия

Петък, 26 Юли 2019г. 11:19ч.

vigenin-radev-cvetaОтчет за работата си като председател на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове направи ямболският народен представител Кристан Вигенин. Той заемаше тази длъжност от 10 май 2017г. до 10 юли 2019г., когато беше избран за зам.-председател на Народното събрание. В неговия фейсбук профил е публикувана подробна информация за дейността на комисията за този период. За 2 години и 2 месеца комисията е провела 66 заседания, изготвила е 65 доклада по постъпили законопроекти, ратификации, стратегии, национални програми и др.

Продължение...

 
 

Страница 5 от 162


Подробна 5-дневна прогноза