Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Страната

Как ще се гласува на 6 ноември

Четвъртък, 03 Ноември 2016г. 12:10ч.

izbori-2Бюлетината за избор на държавен глава ще се откъсва от кочан от член на Секционната избирателна комисия пред очите на гласоподавателя. Той може сам да реши дали да получи първо бюлетината за президентския вот или за референдума. Ако забрави да вземе някоя от тях в тъмната стаичка, следва член на СИК да му напомни, че има такава опция.

Продължение...

 
 

Пътна полиция започва Акция "Зима"

Понеделник, 31 Октомври 2016г. 09:04ч.

BD 2 QVgaПътна полиция започва Акция „Зима” с масови проверки на пътя. Както всяка година проверките ще са на три етапа. През първата седмица ще се следят велосипедисти и водачи на каруци. По време на втория етап на фокус ще бъде безопасността на пешеходците, а по време на третия - ще се проверява дали автомобилите са подготвени за движение при зимни условия.

Продължение...

 
 

Нови стимули за насърчаване на заетостта

Четвъртък, 27 Октомври 2016г. 14:19ч.

rabota-cehБезработни, които започнат работа на повече от 50 км от настоящия си адрес, ще могат да получават средства за покриване на разходи за такси за ясли, детски градини, наем и интернет. Това предвиждат приетите окончателно от Народното събрание промени в Закона за насърчаване на заетостта. Условието е безработният да бъде насочен към новата си месторабота от бюрото по труда. Месечната помощ ще се изплаща не повече от 12 месеца.

Продължение...

 
 

Поправките в Изборния кодекс минаха на първо четене

Петък, 21 Октомври 2016г. 14:40ч.

narodno-subranie-zalaСпешните поправки в Изборния кодекс бяха гласувани на първо четене в парламента след четиричасови дебати, в които акцент бяха предизборните разправии, агитацията и личните нападки. Очаквано мнозинството подкрепи таванът за секциите в чужбина да падне, но само за страните от Европейския съюз. За гласовете "Не подкрепям никого" на първо четене бяха приети два законопроекта.

Продължение...

 
 

Депутатите се отказаха от дългата си предизборна ваканция

Вторник, 18 Октомври 2016г. 13:01ч.

parlamentСъс 177 гласа "за", нито един "против" и 10 "въздържали се" депутатите решиха да отменят дългата си предизборна ваканция. Предложението за това бе внесено от депутати от БСП и ДПС. Миналата седмица мнозинството прие да почиват от 12 октомври до 4 ноември, но след намесата на премиера ГЕРБ решиха да я прекратят.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 156

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза