Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Суматоха
Суматоха

0% лихва за стоки на изплащане от Хипермаркет "АВС"

Четвъртък, 15 Февруари 2018г. 14:19ч.

ABC1Строителен хипермаркет „АВС“ предлага на своите клиенти закупуване на стоки и на изплащане, при това с изключително изгодни условия. Ако сте планирали неотложен ремонт в предстоящите топли месеци, побързайте да се възползвате от специалното февруарско предложение - 0% лихви, такси и ГПР. Промоцията на новата услуга е валидна за всички стоки на стойност над 200.00 лева за шестмесечен период на изплащане и първоначална вноска, платима в момента на продажбата.

Продължение...

 

Приземиха ли щурмовиците Су-25 в Авиобаза Безмер?

Четвъртък, 18 Януари 2018г. 14:30ч.

bezmer-suФлотът от щурмовите самолети Су-25 от състава на българските ВВС е приземен, поради изчерпване на междуремонтния им ресурс. Последните полети са били изпълнени на 14 декември 2017г. в Безмер. За това информира авиационното списание „Аеро“. Машините са спрени от полети, защото в края на декември миналата година е изтекло поредното удължаване на неговия междуремонтен ресурс.

Продължение...

 
 

Проверяват решението на КЕВР за поскъпването на водата

Вторник, 19 Декември 2017г. 16:14ч.

vik-avaria-11-10Върховната Административна прокуратура се самосезира за повишението на водата в Бургас, Ямбол и Враца от водния регулатор, съобщи пресцентърът на прокурарурата. Проверява се законосъобразността на решенията от 30 ноември на КЕВР за одобряване на бизнес-плановете на "Водоснабдяване и канализация" в трите града, както и одобрените цени на водоснабдителните и канализационните услуги за 2018г.

Продължение...

 
 

Сигнал до Прокуратурата по повод инцидента в парка

Сряда, 08 Ноември 2017г. 15:28ч.

parkaИнициативният комитет „Да спасим град Ямбол от кмета“ изпрати сигнал до прокуратурата, централата на ПП ГЕРБ и медиите за проверка след инцидента в градския парк, при който пострада общинска служителка. „На пети ноември около 13.00 часа  в градската градина на Ямбол настъпи нещастен инцидент (портал, с който се заключва парка се е стоварил върху жена), при който пострада общински служител, като в последствие от широкото медийно отразяване на този инцидент в националните и регионални медии се разбра, че пострадалата е с четири счупени ребра и коремна травма.

Продължение...

 
 

Гражданско движение с апел и сигнал до прокуратурата

Вторник, 26 Септември 2017г. 09:07ч.

ObshtinataГражданското движение за защита на Ямбол от кмета разпространи сигнал до Окръжната прокуратура по повод качеството на изпълнение на проекта за обновяване на централната градска част. От гражданската инициатива се обръщат и със следния апел към националните и регионалните медии: „В Ямбол приложихме успешно апогея на българската правна мисъл - кражбите и злоупотребите, извършени от високопоставени служители, гравитиращи около ГЕРБ, не се преследват от закона.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 60

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза