Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Суматоха
Суматоха

Боксова гала в Ямбол на Десети ноември

Петък, 25 Октомври 2019г. 14:47ч.

zala-diana-1Боксова Гала-вечер предстои в ямболската зала "Диана“ на 10 ноември. В боксовите срещи ще вземат участие звездите на Национална боксова лига "Ефбет“ и състезатели от няколко европейски държави. Галата се провежда тук в чест на 20-тата годишнина от създаването на Боксов клуб "Априлец“ от село Бояджик, община „Тунджа“, който успя за този период да се нареди сред водещите клубове в България и Европа.

Продължение...

 

Интервюта за работа в Германия в началото на ноември

Петък, 25 Октомври 2019г. 12:27ч.

kelnerka QVgaАгенцията по заетостта и EURES България в сътрудничество с EURES Германия набират кандидати за работа в туристическия сектор на Германия. Предлагат се работни места в сферата на хотелиерството и ресторантьорството в хотели и ресторанти, разположени из цяла Германия, както и работни места в областта на системната гастрономия. Заплатите са в диапазона 1600–2500 евро на месец в зависимост от професията, професионалната квалификацията, професионалният опит, региона и от колективните договори.

Продължение...

 
 

Ямболската гроздова вече е със защитено наименование в еврорегистрите

Петък, 11 Октомври 2019г. 08:39ч.

grozdovaЯмболската гроздова ракия вече е продукт със защитено наименование за географско указание, след като Европейската комисия одобри вписването й в официалния регистър eambrosia. Това означава, че наименованията "Ямболска гроздова ракия", "Гроздова ракия от Ямбол", както и еквивалентите им на латиница, могат да бъдат носени само от ракия, при която поне един от процесите на производство се извършва в определен район.

Продължение...

 
 

От редакционната поща: Да търсим ли агент Мълдър?

Вторник, 01 Октомври 2019г. 10:11ч.

osvetlenie-ulicaИзпращам ви снимки, от улицата на която живея, а именно ул. „Пети Януари“ и ъгъла й с ул. „Стефан Караджа“, пише до zonayambol.com Джени Караджова.

Продължение...

 
 

Силен земен трус край Истанбул, усетен и в Ямбол

Четвъртък, 26 Септември 2019г. 14:19ч.

trusСилен земен трус с магнитуд 5.7 по Рихтер беше регистриран в 13.59 българско време в акваторията на Мраморно море на 70 км западно от Истанбул. Земетресението беше усетено и по високите места в Ямбол. Съобщението е на Геофизичната обсерватория в Истанбул, цитирано от Европейския Средиземноморски сеизмологичен център.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 67


Подробна 5-дневна прогноза