Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Суматоха
Суматоха

Апартаментгейт и в Ямбол!?

Сряда, 17 Април 2019г. 12:33ч.

apartgateПредставители на Инициативния комитет „Да спасим град Ямбол от Кмета“ изпратиха сигнал до Главния прокурор, ръководителя на Специализираната прокуратура и Министър-председателя по повод подадените декларации до Сметна палата и КПКОНПИ от кмета на община Ямбол Георги Иванов Славов и председателя на ОбС Ямбол Данаил Георгиев Ибришимов и декларираните в тях цени на придобиване на апартаменти с гаражи (в една и съща кооперация на улица в Централна градска част на Ямбол) значително под пазарните.

Продължение...

 

Медицински сестри от Ямбол на протест за достойно заплащане

Четвъртък, 21 Март 2019г. 15:41ч.

med.sestri01Медицински сестри от Областната болница в Ямбол се присъединиха към националния протест на професионалистите по здравни грижи. В три следобед пред административната сграда на болничното заведение се събраха близо 40 медицински сестри от различни отделения на МБАЛ „Свети Пантелеймон“.

Продължение...

 
 

"От рецептите на баба - с ръцете на внучето"

Вторник, 19 Март 2019г. 14:55ч.

pelmeniКулинарен конкурс, наречен „От рецептите на баба – с ръцете на внучето“, обяви Професионалната гимназия по Хранителни технологии и туризъм в Ямбол. Целта на кулинарната надпревара е да се съхранят и популяризират автентични рецепти от тетрадката на баба, за да бъде продължена традицията, да се възобновят и припомнят забравени рецепти, като участниците трябва да покажат своето кулинарно майсторство. Участие в конкурса могат да вземат всички желаещи ученици от града.

Продължение...

 
 

Катя Георгиева: Победа на Гражданското общество

Петък, 01 Март 2019г. 09:32ч.

podpisi-ref-zaemБлагодарим на ямболските граждани, които подкрепиха подписката за местен референдум, това е една победа на гражданското общество, една победа на демокрацията, която е дефицит в Ямбол през последните години, коментира на пресконференция преди предаването на подписите Катя Георгиева като член на Инициативния комитет. По време на тримесечната кампания са събрани общо 9051 подписа, но в Общински съвет бяха внесени 7627, които напълно отговарят на изискванията на Закона за прякото участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление за три имена, адрес и ЕГН.

Продължение...

 
 

Скандалната брошура "Любов без последствия" и последствията

Сряда, 27 Февруари 2019г. 11:40ч.

riokozСкандални брошури, посветени на предпазването от болести, предавани по полов път, са достигнали до две от ямболски гимназии. Дипляните, подготвени от Министерството на здравеопазването, са оставени от лектори от Здравната инспекция, след беседи сред учениците, посветени на сексуалното възпитание. Брошурата, наречена „Любов без последствия“, представя еднополовата любов, съдържанието е илюстрирано с недвусмислени фотоси на гей двойки. Девет от дипляните са оставени в медицинския кабинет на Езиковата гимназия.

Продължение...

 
 

Страница 1 от 64

abc-02-18


Подробна 5-дневна прогноза