Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Суматоха
Суматоха

Гражданско движение с апел и сигнал до прокуратурата

Вторник, 26 Септември 2017г. 09:07ч.

ObshtinataГражданското движение за защита на Ямбол от кмета разпространи сигнал до Окръжната прокуратура по повод качеството на изпълнение на проекта за обновяване на централната градска част. От гражданската инициатива се обръщат и със следния апел към националните и регионалните медии: „В Ямбол приложихме успешно апогея на българската правна мисъл - кражбите и злоупотребите, извършени от високопоставени служители, гравитиращи около ГЕРБ, не се преследват от закона.

Продължение...

 

Едва 273 бебета родени в Ямбол от началото на годината до днес

Понеделник, 28 Август 2017г. 13:30ч.

bebe-grijaМного сериозен спад на раждаемостта през първите седем месеца на тази година сочи регистърът на ражданията на Министерството на здравеопазването. От 1 януари до 31 юли 2017г. у нас са родени 32 820 деца, докато за същия период на миналата година те са били 35 011. Само за седем месеца намалението е с над две хиляди бебета, което се очертава като най-драстичния спад в раждаемостта в последните години.

Продължение...

 
 

Успение на Пресвета Богородица

Вторник, 15 Август 2017г. 08:00ч.

hram-avrenУспение на Пресвета Богородица, Успение Богородично или Голяма Богородица е един от най-големите християнски празници, честван еднакво и от православни, католици и от други християнски деноминации.
Този ден е посветен на смъртта на Божията майка или на успението й̀. Според преданието, на този ден апостолите се събрали от местата, където проповядвали, за да се простят със Света Богородица и да погребат пречистото й тяло.

Продължение...

 
 

Енчо Мишинев в Топ 20 на най-добрите информатици за всички времена

Четвъртък, 03 Август 2017г. 18:19ч.

misshinevНай-добрият ямболски информатик през последните години – абитуриентът от МГ "Атанас Радев" Енчо Мишинев, който през есента продължава образованието си в Кеймбридж, се връща с поредния си златен медал от престижно състезание, този път от Международната Олимпиада по информатика в Техеран. Българският олимпийски отбор спечели в турнира в Иран и три бронзови медала, съобщи Сдружението на олимпийските отбори по природни науки.

Продължение...

 
 

Пожар затвори магистралата от Зимница до Карнобат

Четвъртък, 13 Юли 2017г. 16:18ч.

am-trakia-5Пожар в земеделски имоти край магистрала Тракия затвори отсечката Зимница - Карнобат от аутобана в късния следобед в четвъртък. Край километър 311 от бургаския участък в посока към морето е избухнал пожар, обхванал посеви със слънчоглед.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 68