Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Суматоха
Суматоха

Силен земен трус край Истанбул, усетен и в Ямбол

Четвъртък, 26 Септември 2019г. 13:19ч.

trusСилен земен трус с магнитуд 5.7 по Рихтер беше регистриран в 13.59 българско време в акваторията на Мраморно море на 70 км западно от Истанбул. Земетресението беше усетено и по високите места в Ямбол. Съобщението е на Геофизичната обсерватория в Истанбул, цитирано от Европейския Средиземноморски сеизмологичен център.

Продължение...

 

"Мъртви души" в избирателните списъци в Община Ямбол?

Сряда, 11 Септември 2019г. 16:03ч.

kr.stoichevСигнал до институциите за проверка на присъствието на „мъртви души“ в избирателните списъци в община Ямбол за изборите за Кмет и Общински съветници за мандат 2019-2023г. изпрати известният ямболски фотограф и галерист Красимир Стойчев, в качеството си на Председател на Инициативен комитет за провеждане на местен референдум. Сигналът, разпространен и до медиите, е адресиран до Главния прокурор, до Министър-председателя, Министъра на регионалното развитие, Председателите на ЦИК и ОИК Ямбол, до Специализираната прокуратура и Окръжна прокуратура Ямбол. Поместваме пълния текст на сигнала:

Продължение...

 
 

Инициативен комитет с Отворено писмо до ръководството на ГЕРБ

Четвъртък, 22 Август 2019г. 08:50ч.

2018-obshtina-2Гражданската инициатива „Да спасим град Ямбол от Кмета“ разпространи отворено писмо до Председателя на на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, неговите заместници Йорданка Фандъкова и Димитър Николов и до Етичната комисия на партията по повод поредната номинация на Георги Славов за кмет на Ямбол. Поместваме пълния текст на писмото, изпратено и до регионалните медии. „След разкритията на разследващите журналисти от „Свободна Европа“ за извършени злоупотреби и нарушаване законите на Р България от висши държавни и партийни величия при закупуване на жилища, къщи за гости и други корупционни практики, Вие декларирахте пред българската общественост, че ще отстраните извършителите от заеманите постове и няма да допуснете участието им в предстоящата предизборна надпревара.

Продължение...

 
 

Бизнесът настоява за сваляне на "блокадата" при Крушаре

Вторник, 13 Август 2019г. 16:02ч.

kroshariИндустриална стопанска асоциация – Ямбол изпрати писмо до министър-председателя на Република България, министъра на вътрешните работи, областния управител на област Сливен и кмета на град Сливен във връзка със затварянето пътя, свързващ градовете Ямбол и Сливен, край сливенското село Крушаре. Според бизнеса блокадата на пътя създава напрежение и натоварва трафика през селата, където интензивното движение създава опасност за живота и здравето на гражданите. Отделно от това, пътят се удължава с повече от 20 км.

Продължение...

 
 

Жълт код за опасно горещо време

Четвъртък, 08 Август 2019г. 07:46ч.

jega00100Жълт код за опасно горещо време е обявен за четвъртък в 16 области в страната, сред които и Ямболска. Предупреждението е в сила за Видин, Монтана, Враца, Плевен Ловеч, Велико Търново, Русе, Силистра, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Сливен Хасково и Ямбол. На места се очаква максималните температури да достигнат 38 градуса. По-ниски ще са температурите по Черноморието - между 28 и 31 градуса.

Продължение...

 
 

Страница 2 от 68


Подробна 5-дневна прогноза