Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Суматоха
Суматоха

Бизнесът настоява за сваляне на "блокадата" при Крушаре

Вторник, 13 Август 2019г. 17:02ч.

kroshariИндустриална стопанска асоциация – Ямбол изпрати писмо до министър-председателя на Република България, министъра на вътрешните работи, областния управител на област Сливен и кмета на град Сливен във връзка със затварянето пътя, свързващ градовете Ямбол и Сливен, край сливенското село Крушаре. Според бизнеса блокадата на пътя създава напрежение и натоварва трафика през селата, където интензивното движение създава опасност за живота и здравето на гражданите. Отделно от това, пътят се удължава с повече от 20 км.

Продължение...

 

Жълт код за опасно горещо време

Четвъртък, 08 Август 2019г. 08:46ч.

jega00100Жълт код за опасно горещо време е обявен за четвъртък в 16 области в страната, сред които и Ямболска. Предупреждението е в сила за Видин, Монтана, Враца, Плевен Ловеч, Велико Търново, Русе, Силистра, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Сливен Хасково и Ямбол. На места се очаква максималните температури да достигнат 38 градуса. По-ниски ще са температурите по Черноморието - между 28 и 31 градуса.

Продължение...

 
 

Нов протест срещу Стратегията за детето

Понеделник, 01 Юли 2019г. 15:55ч.

anti-strategyНов протест се подготвя в Ямбол срещу Националната Стратегия за детето. Този път инициативата, която събира съмишленици в социалните мрежи, предвижда протестно автошествие, което ще тръгне по улиците на града от паркинга на „Технополис“ в 18.00 часа на четвърти юли. Протести по същото време се организират и в други български градове.

Продължение...

 
 

Инициативен комитет опровергава аргументите на Общината

Четвъртък, 27 Юни 2019г. 14:51ч.

CumitetatС наближаването на местните избори кметът си позволява от трибуната на местния парламент да си прави PR с клеветнически и гнусни инсинуации. Така коментираха от Инициативния комитет за местен референдум по въпроса за дълга решението от последното заседание на Общинския съвет по предложението на кмета на града за преустановяване на процедурата по заема. Повод за този коментар са някои от аргументите в предложението на общинската администрация, с които представителите на гражданската инициатива изразиха категорично несъгласие.

Продължение...

 
 

Започва поредният Панаир на туристическите забавления и анимации

Петък, 21 Юни 2019г. 08:09ч.

gladiatoriteГладиаторски битки, представяне на бойни умения, бит, облекло, вярвания, храни и напитки на древните – това са само част от атракциите в осмото поред издание на Панаира на туристическите забавления и анимации. В археологическия резерват „Кабиле“ ще се срещнете с траки, римляни, илири, даки, средновековни българи и много други персонажи, представени от клубове от цялата страна, както и гости от Румъния и Хърватия.

Продължение...

 
 

Страница 3 от 68


Подробна 5-дневна прогноза