Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Суматоха
Суматоха

Нов протест срещу Стратегията за детето

Понеделник, 01 Юли 2019г. 14:55ч.

anti-strategyНов протест се подготвя в Ямбол срещу Националната Стратегия за детето. Този път инициативата, която събира съмишленици в социалните мрежи, предвижда протестно автошествие, което ще тръгне по улиците на града от паркинга на „Технополис“ в 18.00 часа на четвърти юли. Протести по същото време се организират и в други български градове.

Продължение...

 

Инициативен комитет опровергава аргументите на Общината

Четвъртък, 27 Юни 2019г. 13:51ч.

CumitetatС наближаването на местните избори кметът си позволява от трибуната на местния парламент да си прави PR с клеветнически и гнусни инсинуации. Така коментираха от Инициативния комитет за местен референдум по въпроса за дълга решението от последното заседание на Общинския съвет по предложението на кмета на града за преустановяване на процедурата по заема. Повод за този коментар са някои от аргументите в предложението на общинската администрация, с които представителите на гражданската инициатива изразиха категорично несъгласие.

Продължение...

 
 

Започва поредният Панаир на туристическите забавления и анимации

Петък, 21 Юни 2019г. 07:09ч.

gladiatoriteГладиаторски битки, представяне на бойни умения, бит, облекло, вярвания, храни и напитки на древните – това са само част от атракциите в осмото поред издание на Панаира на туристическите забавления и анимации. В археологическия резерват „Кабиле“ ще се срещнете с траки, римляни, илири, даки, средновековни българи и много други персонажи, представени от клубове от цялата страна, както и гости от Румъния и Хърватия.

Продължение...

 
 

Подготовка за защита при бедствия

Четвъртък, 20 Юни 2019г. 09:21ч.

17Eкипът ученици от ПМГ „Атанас Радев“ започна подготовка за участие в Националното състезание „Защита при бедствия“, което ще се проведе от 26 до 28 юни в Стара Загора. В него представителни ученически отбори от цялата страна ще демонстрират теоретични знания и практически умения, свързани с оцеляването при бедствени и кризисни ситуации:

Продължение...

 
 

Рокерски събор край Ямбол от петък до неделя

Четвъртък, 09 Май 2019г. 15:25ч.

rokeriНа Бакаджиците край Ямбол в петък вечер започва първият за годината Национален мотосъбор. Събитието е организирано от Мото клуб The Riders MC и се провежда с подкрепата на община Ямбол. На Бакаджишките възвишения се очакват над 5 000 участници, мотористи от България, Гърция, Турция, Сърбия, Македония и Словения. Официалното откриване ще бъде дадено с гръм от черешово топче на 10 май в 18.00 часа, но най-атрактивната част от програмата е в съботния ден, когато ще се проведе и традиционната рокерска обиколка

Продължение...

 
 

Страница 3 от 68


Подробна 5-дневна прогноза