Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Суматоха
Суматоха

БСП подари балони на децата за Първи май

Сряда, 01 Май 2019г. 17:39ч.

bsp-baloniiПространството около Регионалната библиотека почервеня от балони, които бяха голямата атракция в центъра на Ямбол. Всяко дете получи балон от младежите на БСП по време на организираната акция в чест на Първи май. Децата се надпреварваха да вземат балонче, някои от по-възрастните искаха да занесат подарък на своите внуци, а дори и едно куче се озова с балон, завързан за каишката.

Продължение...

 

Община Ямбол не допуска селските рейсове на автоспирките в града

Вторник, 30 Април 2019г. 15:33ч.

avto-driverС по-високи цени на абтобусните билети за междуселищния транспорт в региона и забрана за ползване от превозвачи и пътници на автоспирките в Ямбол започва месец май. В Община Тунджа бяха подписани договорите за междуселищен превоз с фирмите, които работят на територията на общините Тунджа и Стралджа. До споразуменията се стигна, след като Община Ямбол прекрати договорите си с превозвачите, считано от първи май, и спешната мярка на Областния управител за изменение на общинските квоти.

Продължение...

 
 

Апартаментгейт и в Ямбол!?

Сряда, 17 Април 2019г. 12:33ч.

apartgateПредставители на Инициативния комитет „Да спасим град Ямбол от Кмета“ изпратиха сигнал до Главния прокурор, ръководителя на Специализираната прокуратура и Министър-председателя по повод подадените декларации до Сметна палата и КПКОНПИ от кмета на община Ямбол Георги Иванов Славов и председателя на ОбС Ямбол Данаил Георгиев Ибришимов и декларираните в тях цени на придобиване на апартаменти с гаражи (в една и съща кооперация на улица в Централна градска част на Ямбол) значително под пазарните.

Продължение...

 
 

Медицински сестри от Ямбол на протест за достойно заплащане

Четвъртък, 21 Март 2019г. 15:41ч.

med.sestri01Медицински сестри от Областната болница в Ямбол се присъединиха към националния протест на професионалистите по здравни грижи. В три следобед пред административната сграда на болничното заведение се събраха близо 40 медицински сестри от различни отделения на МБАЛ „Свети Пантелеймон“.

Продължение...

 
 

"От рецептите на баба - с ръцете на внучето"

Вторник, 19 Март 2019г. 14:55ч.

pelmeniКулинарен конкурс, наречен „От рецептите на баба – с ръцете на внучето“, обяви Професионалната гимназия по Хранителни технологии и туризъм в Ямбол. Целта на кулинарната надпревара е да се съхранят и популяризират автентични рецепти от тетрадката на баба, за да бъде продължена традицията, да се възобновят и припомнят забравени рецепти, като участниците трябва да покажат своето кулинарно майсторство. Участие в конкурса могат да вземат всички желаещи ученици от града.

Продължение...

 
 

Страница 4 от 68


Подробна 5-дневна прогноза