Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Суматоха
Суматоха

Подготовка за защита при бедствия

Четвъртък, 20 Юни 2019г. 10:21ч.

17Eкипът ученици от ПМГ „Атанас Радев“ започна подготовка за участие в Националното състезание „Защита при бедствия“, което ще се проведе от 26 до 28 юни в Стара Загора. В него представителни ученически отбори от цялата страна ще демонстрират теоретични знания и практически умения, свързани с оцеляването при бедствени и кризисни ситуации:

Продължение...

 

Рокерски събор край Ямбол от петък до неделя

Четвъртък, 09 Май 2019г. 16:25ч.

rokeriНа Бакаджиците край Ямбол в петък вечер започва първият за годината Национален мотосъбор. Събитието е организирано от Мото клуб The Riders MC и се провежда с подкрепата на община Ямбол. На Бакаджишките възвишения се очакват над 5 000 участници, мотористи от България, Гърция, Турция, Сърбия, Македония и Словения. Официалното откриване ще бъде дадено с гръм от черешово топче на 10 май в 18.00 часа, но най-атрактивната част от програмата е в съботния ден, когато ще се проведе и традиционната рокерска обиколка

Продължение...

 
 

БСП подари балони на децата за Първи май

Сряда, 01 Май 2019г. 18:39ч.

bsp-baloniiПространството около Регионалната библиотека почервеня от балони, които бяха голямата атракция в центъра на Ямбол. Всяко дете получи балон от младежите на БСП по време на организираната акция в чест на Първи май. Децата се надпреварваха да вземат балонче, някои от по-възрастните искаха да занесат подарък на своите внуци, а дори и едно куче се озова с балон, завързан за каишката.

Продължение...

 
 

Община Ямбол не допуска селските рейсове на автоспирките в града

Вторник, 30 Април 2019г. 16:33ч.

avto-driverС по-високи цени на абтобусните билети за междуселищния транспорт в региона и забрана за ползване от превозвачи и пътници на автоспирките в Ямбол започва месец май. В Община Тунджа бяха подписани договорите за междуселищен превоз с фирмите, които работят на територията на общините Тунджа и Стралджа. До споразуменията се стигна, след като Община Ямбол прекрати договорите си с превозвачите, считано от първи май, и спешната мярка на Областния управител за изменение на общинските квоти.

Продължение...

 
 

Апартаментгейт и в Ямбол!?

Сряда, 17 Април 2019г. 13:33ч.

apartgateПредставители на Инициативния комитет „Да спасим град Ямбол от Кмета“ изпратиха сигнал до Главния прокурор, ръководителя на Специализираната прокуратура и Министър-председателя по повод подадените декларации до Сметна палата и КПКОНПИ от кмета на община Ямбол Георги Иванов Славов и председателя на ОбС Ямбол Данаил Георгиев Ибришимов и декларираните в тях цени на придобиване на апартаменти с гаражи (в една и съща кооперация на улица в Централна градска част на Ямбол) значително под пазарните.

Продължение...

 
 

Страница 4 от 68


Подробна 5-дневна прогноза