Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Суматоха
Суматоха

Катя Георгиева: Победа на Гражданското общество

Петък, 01 Март 2019г. 09:32ч.

podpisi-ref-zaemБлагодарим на ямболските граждани, които подкрепиха подписката за местен референдум, това е една победа на гражданското общество, една победа на демокрацията, която е дефицит в Ямбол през последните години, коментира на пресконференция преди предаването на подписите Катя Георгиева като член на Инициативния комитет. По време на тримесечната кампания са събрани общо 9051 подписа, но в Общински съвет бяха внесени 7627, които напълно отговарят на изискванията на Закона за прякото участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление за три имена, адрес и ЕГН.

Продължение...

 

Скандалната брошура "Любов без последствия" и последствията

Сряда, 27 Февруари 2019г. 11:40ч.

riokozСкандални брошури, посветени на предпазването от болести, предавани по полов път, са достигнали до две от ямболски гимназии. Дипляните, подготвени от Министерството на здравеопазването, са оставени от лектори от Здравната инспекция, след беседи сред учениците, посветени на сексуалното възпитание. Брошурата, наречена „Любов без последствия“, представя еднополовата любов, съдържанието е илюстрирано с недвусмислени фотоси на гей двойки. Девет от дипляните са оставени в медицинския кабинет на Езиковата гимназия.

Продължение...

 
 

Празник с "Вила Ямбол" в неделя в Градския парк

Четвъртък, 14 Февруари 2019г. 12:39ч.

vila-jambolОбщоградски празник „Пазим духа на виното“ очаква жителите и гостите на Ямбол на 17 февруари, неделя, от 11.00 часа в Градския парк. За четвърта поредна година събитието, посветено на „Трифон Зарезан“, се организира по инициатива на „Вила Ямбол“, със съдействието на община Ямбол.

Продължение...

 
 

Трафопост горя в Аврена, стотици са без електричество

Петък, 08 Февруари 2019г. 08:07ч.

pojar-traf1Трафопост на ъгъла на улиците „Драма“ и „Галиполи“ избухна в пламъци в четвъртък около 19.30. Пожарът беше бързо загасен от ямболските огнеборци, но без електричество остава голяма част от квартал Аврен. Детска градина „Червената шапчица“ ще бъде затворена в петък, защото не може да осигури отопление и топла вода за децата, част от онези, които не могат да останат вкъщи, ще бъдат приети в сборна група във филиала на детската градина в ж.к. „Зорница“.

Продължение...

 
 

Недопустимо посегателство срещу доброволец за местния референдум

Петък, 25 Януари 2019г. 14:33ч.

bolnica-yambol-4Инициативният комитет за събиране на подписи за провеждане на местен референдум в Ямбол разпространи официална позиция по повод информациите за извършен побой над доброволец, събиращ подписи за инициативата. „Наш доброволец за събиране на подписи за иницииране на местен референдум е бил пребит на 23 януари около 18.30 часа, пишат от Инициативния комитет.

Продължение...

 
 

Страница 5 от 68


Подробна 5-дневна прогноза