Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Суматоха
Суматоха

Ямбол излиза на протест на четвърти юли

Сряда, 03 Юли 2013г. 14:22ч.

22-10-maikiТри седмици след началото на протестните действия в столицата, към гражданските акции от четвърти юли се включва и Ямбол. Такава информация се появи в социалните мрежи, създадена е и група, наречена "Ямбол, събуди се!". Началото е в четвъртък от 19.00 часа, мястото - пред сградата на община Ямбол. "Протестът цели да изрази възмущението на гражданите на Ямбол от управлението на партийната олигархия в България, която буквално ни унищожава като народ", се казва в разпространената покана към хората от града. "

Продължение...

 

"Легион Скитика" превзема античния Кабиле

Събота, 15 Юни 2013г. 06:00ч.

skiti-300В 10.00 часа в събота в археологическия резерват Кабиле започва Четвъртият панаир на туристическите забавления и анимации. Атракцията тази година е участието на добричкия клуб "IV Легион Скитика", който ще се включи с демонстрации на римски бойни техники. Представленията на групата за възстановки, която пристига в пълно бойно снаряжение, са от 10.30 и от 16.30 часа. Предвижда се и неизбежният сблъсък на легионерите с тракийски бойци, след като в демонстрациите се включат и домакините от Клуба за исторически възстановки към ПГХТТ - Ямбол.

Продължение...

 
 

Ямболски ветеринар обменя опит в Обединеното Кралство

Понеделник, 10 Юни 2013г. 14:35ч.

plymouth-yankoБългарски ветеринарен лекар посети град Плимут, за да научи повече за британския опит в лечението на домашни животни, пише в последния си брой вестник „Плимут хералд”. Д-р Янко Георгиев е управител на ветеринарна клиника в град Ямбол, която обслужва голям брой домашни любимци на британски преселници. Преди дни той посети Болницата за домашни животни в Дерифорд, където се срещна с ветеринарния хирург Робърт Нюкомб. Ето какво споделя за изданието д-р Нюкомб: „В България има голям брой британци, които ползват ветеринарни услуги, очаквайки да получат същото лечение както в Англия.

Продължение...

 
 

Построеното от ГЕРБ блокира рокерското шествие

Събота, 27 Април 2013г. 14:07ч.

yambol-27-07-1Рокерското шествие по улиците на града, запазената марка на ямболския рокерски събор, трябваше да промени в последния момент маршрута си. Разположената край Безистена пътуваща изложба със стоте обекта на ГЕРБ се оказа непреодолимо препятствие за кавалкадата с мотори. За да запази безопасността (и построеното от ГЕРБ), полицията пренасочи мотористите и обиколката на Безистена не се случи. В събота бе поставено официалното начало на XIV-ия Национален рокерски събор край Ямбол.

Продължение...

 
 

Дъжд и силен вятър, кодът жълт

Вторник, 16 Април 2013г. 06:43ч.

dujd-novemberЖълт код за силен вятър е обявен за седем области в страната, обявиха от Националния институт по метеорология и хидрология при БАН. Кодът важи за областите Добрич, Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Хасково и Кърджали. В тези региони има опасност от силен север-североизточен вятър със скорост 14-19 м/сек, на моменти и до 20-22 м/сек. Жълтият код означава, че времето е потенциално опасно. "Прогнозираните метеорологични явления не са необичайни, но бъдете внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете", съветват от НИМХ.

Продължение...

 
 

Страница 25 от 68


Подробна 5-дневна прогноза