Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Суматоха
Суматоха

"Коледа за всички" в благородна инициатива

Сряда, 19 Декември 2018г. 13:39ч.

sarcetoПод мотото „Коледа за всички“ група от петима ентусиасти с различни професии организират благородна инициатива, с която да зарадват потребители на социални услуги в община „Тунджа“. Както заяви Георги Тодоров, един от организаторите, тяхната цел е инициативата да има резултат, а именно да зарадват хората в неравностойно положение.

Продължение...

 

Над 3000 подписа в допитването и немалко опити за сплашване

Вторник, 18 Декември 2018г. 16:06ч.

IK22Над три хиляди са вече жителите на града, които са се включили в подписката за провеждане на местен референдум по повод намерението на градската управа да поеме дългосрочен общински дълг в размер на девет милиона евро. Това съобщиха от Инциативния комитет за организиране на допитването. Всеки, който не е безразличен, може да се включи в подписката, гражданите заслужават да имат информиран избор как ще се харчат техните пари, посочиха от инициативата. В същото време организаторите съобщиха и за опити за насаждане на страх и посичане на инициативата.

Продължение...

 
 

Изгряващи звезди в спортните танци на осми декември

Сряда, 05 Декември 2018г. 15:58ч.

tanci-diana-cupРепубликански турнир по спортни танци „Изгряващи звезди Ямбол 2018“ организира Клуб „Тандем“ на осми декември. Състезанието е за спортни двойки във възрастовите групи до 9 години, до 11, 13, 15, младежи и двойки над 19-годишна възраст. Участие в турнира,

Продължение...

 
 

Апел към местната власт за опазване на обществения ред в "Бенковски"

Петък, 02 Ноември 2018г. 14:01ч.

vodonoski00100Група граждани изпратиха Декларация до Председателя на Общинския съвет и Кмета на Община Ямбол по повод гражданска подписка за предприемане на мерки за опазване на обществения ред в квартала в близост до ромската махала. „С тази декларация, пишат от гражданската инициатива в обръщение до кмета на града, изразяваме разочарованието си, че изобщо не пожелахте да отговорите на предните ни две писма от август 2017г. придружено с подписката на 272-ма жители от март 2018г., свързани с проблемите на квартала.

Продължение...

 
 

Инициативен комитет предупреждава за възможна опасност

Четвъртък, 25 Октомври 2018г. 11:21ч.

2018-bezistena-2Инициативният комитет „Да спасим град Ямбол от Кмета” сигнализира на гражданите и гостите на града, че посещенията в Културно-информационнен център Безистен са опасни. Изготвеното обследване на конструкцията от проф.Милев показва, че сградата е сеизмично неосигурена и в неустойчиво равновесие. „ИК „Да спасим град Ямбол от Кмета” е сигнализирал съответните органи и най-добронамерено информираме нашите съграждани като ги призоваваме да ограничат посещенията си в Безистена до укрепване и обезопасяване на сградата.

Продължение...

 
 

Страница 7 от 68


Подробна 5-дневна прогноза