Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Суматоха
Суматоха

Две хиляди лева от лотарията с касови бележки

Вторник, 23 Октомври 2018г. 11:18ч.

lotariika42-годишен оператор на цифрови машини от Ямбол e късметлията, спечелил месечната награда от две хиляди лева от лотарията на НАП с касови бележки. Иван Балев и семейството му са събирали и регистрирали над 2 хиляди фискални бона, за да дадат по-голям шанс на късмета. До сега за участие във втората част на популярната игра на данъчните, жители на Ямбол и областта са регистрирали 462 хиляди фискални бонове на обща стойност 5,5 млн. лв. Над 15 000 от вече регистрираните бележки са от ПОС терминал.

Продължение...

 

Сигнализират за обезопасяване на изкоп в Зона Център

Сряда, 03 Октомври 2018г. 15:50ч.

balans-37Сигнал за проверка на новострояща се в центъра на Ямбол сграда изпратиха до Регионалния отдел за Национален строителен контрол, Инспекцията по труда и Кмета на общината представители на Инициативния комитет „Да спасим град Ямбол от Кмета“. „Отправяме този сигнал за проверка до вас поради реалната заплаха от самосрутване на изкоп на новострояща се сграда, намираща се на ул.“Йордан Йовков“ №2, който е със сериозно голяма дълбочина от около 6 (шест) метра или два подземни етажа.

Продължение...

 
 

БЧК приключи осмото издание на Лятното училище по плуване

Понеделник, 30 Юли 2018г. 12:04ч.

vodin-praznikЛятното училище по плуване в града, организирано от БЧК, завърши с вече традиционния Воден празник. В комплекс „Вега“ пред своите родители и гости, под формата на забавни игри, малките възпитаници показаха завидни знания, свързани с правилата за водна безопасност в естествени водоеми, на плувния басейн, на плажа, в къщи. Направиха и демонстрация по оказване на първа помощ при удавяне с манекен и поставяне на пострадал в странично стабилно положение.

Продължение...

 
 

Третокласник от ОУ "Л. Каравелов" с бронз от "Математика без граници"

Вторник, 03 Юли 2018г. 11:00ч.

gogo1Десетгодишният Георги Николов от Основно училище „Любен Каравелов“ спечели бронзов медал в своята възрастова група във финала на Международния турнир „Математика без граници“. Георги Николов, ученик в III "д" на ОУ "Л. Каравелов" през изминалата учебна година, записа отлично представяне в трите предварителни кръга на състезанието и стигна до финала на V-ия Международен турнир в Несебър.

Продължение...

 
 

Ремонт блокира улица "Преслав" до пролетта

Вторник, 12 Юни 2018г. 14:36ч.

2018-obshtina-3На 18 юни, понеделник, започват строително-ремонтните дейности по „Преслав“ в участъка между улиците „Благоев“ и „Акация“ (от площад „Боровец“ до разширението на улицата в подстъпите към циганската махала). Това става ясно от уведомление до жителите на района, подписано от кмета на Община Ямбол. От същата дата започва обособяването на цялата зона като строителна площадка със поставянето на съответните заграждения за ограничаване достъпа до строителния обект.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 68


Подробна 5-дневна прогноза