Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Суматоха
Суматоха

БЧК приключи осмото издание на Лятното училище по плуване

Понеделник, 30 Юли 2018г. 11:04ч.

vodin-praznikЛятното училище по плуване в града, организирано от БЧК, завърши с вече традиционния Воден празник. В комплекс „Вега“ пред своите родители и гости, под формата на забавни игри, малките възпитаници показаха завидни знания, свързани с правилата за водна безопасност в естествени водоеми, на плувния басейн, на плажа, в къщи. Направиха и демонстрация по оказване на първа помощ при удавяне с манекен и поставяне на пострадал в странично стабилно положение.

Продължение...

 

Третокласник от ОУ "Л. Каравелов" с бронз от "Математика без граници"

Вторник, 03 Юли 2018г. 10:00ч.

gogo1Десетгодишният Георги Николов от Основно училище „Любен Каравелов“ спечели бронзов медал в своята възрастова група във финала на Международния турнир „Математика без граници“. Георги Николов, ученик в III "д" на ОУ "Л. Каравелов" през изминалата учебна година, записа отлично представяне в трите предварителни кръга на състезанието и стигна до финала на V-ия Международен турнир в Несебър.

Продължение...

 
 

Ремонт блокира улица "Преслав" до пролетта

Вторник, 12 Юни 2018г. 13:36ч.

2018-obshtina-3На 18 юни, понеделник, започват строително-ремонтните дейности по „Преслав“ в участъка между улиците „Благоев“ и „Акация“ (от площад „Боровец“ до разширението на улицата в подстъпите към циганската махала). Това става ясно от уведомление до жителите на района, подписано от кмета на Община Ямбол. От същата дата започва обособяването на цялата зона като строителна площадка със поставянето на съответните заграждения за ограничаване достъпа до строителния обект.

Продължение...

 
 

"Вила Ямбол" донесе пет медала за България на Vinalies Internationales

Понеделник, 12 Март 2018г. 10:07ч.

vila-yambol-1Избата спечели единственото златно отличие за наше вино на международния конкурс

18 български вина бяха отличени с медали на тазгодишния конкурс Vinalies Internationales в Париж. От тях само един е златен, останалите 17 са сребърни.

Продължение...

 
 

0% лихва за стоки на изплащане от Хипермаркет "АВС"

Четвъртък, 15 Февруари 2018г. 14:19ч.

ABC1Строителен хипермаркет „АВС“ предлага на своите клиенти закупуване на стоки и на изплащане, при това с изключително изгодни условия. Ако сте планирали неотложен ремонт в предстоящите топли месеци, побързайте да се възползвате от специалното февруарско предложение - 0% лихви, такси и ГПР. Промоцията на новата услуга е валидна за всички стоки на стойност над 200.00 лева за шестмесечен период на изплащане и първоначална вноска, платима в момента на продажбата.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 68


Подробна 5-дневна прогноза