Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Ямбол Суматоха
Суматоха

"Вила Ямбол" донесе пет медала за България на Vinalies Internationales

Понеделник, 12 Март 2018г. 10:07ч.

vila-yambol-1Избата спечели единственото златно отличие за наше вино на международния конкурс

18 български вина бяха отличени с медали на тазгодишния конкурс Vinalies Internationales в Париж. От тях само един е златен, останалите 17 са сребърни.

Продължение...

 

0% лихва за стоки на изплащане от Хипермаркет "АВС"

Четвъртък, 15 Февруари 2018г. 14:19ч.

ABC1Строителен хипермаркет „АВС“ предлага на своите клиенти закупуване на стоки и на изплащане, при това с изключително изгодни условия. Ако сте планирали неотложен ремонт в предстоящите топли месеци, побързайте да се възползвате от специалното февруарско предложение - 0% лихви, такси и ГПР. Промоцията на новата услуга е валидна за всички стоки на стойност над 200.00 лева за шестмесечен период на изплащане и първоначална вноска, платима в момента на продажбата.

Продължение...

 
 

Приземиха ли щурмовиците Су-25 в Авиобаза Безмер?

Четвъртък, 18 Януари 2018г. 14:30ч.

bezmer-suФлотът от щурмовите самолети Су-25 от състава на българските ВВС е приземен, поради изчерпване на междуремонтния им ресурс. Последните полети са били изпълнени на 14 декември 2017г. в Безмер. За това информира авиационното списание „Аеро“. Машините са спрени от полети, защото в края на декември миналата година е изтекло поредното удължаване на неговия междуремонтен ресурс.

Продължение...

 
 

Проверяват решението на КЕВР за поскъпването на водата

Вторник, 19 Декември 2017г. 16:14ч.

vik-avaria-11-10Върховната Административна прокуратура се самосезира за повишението на водата в Бургас, Ямбол и Враца от водния регулатор, съобщи пресцентърът на прокурарурата. Проверява се законосъобразността на решенията от 30 ноември на КЕВР за одобряване на бизнес-плановете на "Водоснабдяване и канализация" в трите града, както и одобрените цени на водоснабдителните и канализационните услуги за 2018г.

Продължение...

 
 

Сигнал до Прокуратурата по повод инцидента в парка

Сряда, 08 Ноември 2017г. 15:28ч.

parkaИнициативният комитет „Да спасим град Ямбол от кмета“ изпрати сигнал до прокуратурата, централата на ПП ГЕРБ и медиите за проверка след инцидента в градския парк, при който пострада общинска служителка. „На пети ноември около 13.00 часа  в градската градина на Ямбол настъпи нещастен инцидент (портал, с който се заключва парка се е стоварил върху жена), при който пострада общински служител, като в последствие от широкото медийно отразяване на този инцидент в националните и регионални медии се разбра, че пострадалата е с четири счупени ребра и коремна травма.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 68