Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Топло посрещане на кандидатите от "БСП за България" в Савино

Петък, 18 Октомври 2019г. 16:41ч.

gsg-savinoСлънчево и топло посрещна село Савино кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа. Редом до ремонтираното с европейски средства читалище и изградения с ентусиазма на местната общност християнски храм, тунджанци говориха за свършеното и за перспективата на утрешния ден. Малката и сплотена местна общност на Савино заедно формулира проблемите и приоритетите на селото, заедно ги заявява и отстоява.

Продължение...

 
 

Завой заяви подкрепа за Георги Георгиев и листата на "БСП за България"

Четвъртък, 17 Октомври 2019г. 17:06ч.

gsg-zavoiИ село Завой заяви подкрепата си за кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа. Кандидатът за кмет на селото Евгени Андонов представи ясна и убедителна управленска програма за новия мандат със силни приоритети в контекста на очакванията на местната общност. С фокус върху инвестициите в по-доброто качество на живот, в младите, в детето и семейството, във възрастните и хората с увреждания беше и тази среща с тунджанци. За необходимостта от стадион в селото, за доизграждането на църковния храм, за  нуждата от по-добра инфраструктура бяха изказванията на жителите на населеното място. С перспективата на новия мандат, с вярата в силата на отбора, с посланието ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ с номер 56, с прекрасните изпълнения на Фолклорен ансамбъл Тунджа завърши и тази сърдечна среща.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
 

Конструктивно за перспективите пред развитието на Чарган

Четвъртък, 17 Октомври 2019г. 08:14ч.

gsg-charganСело Чарган посрещна с цветя и с много добро настроение кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа. Красива песен на жените от Клуба на пенсионера даде началото на поредната конструктивна среща на тунджанци. За стореното през изминалия мандат и за перспективата на новия говори един от най-младите кметове на населени места Диана Илиева.

Продължение...

 
 

Търнава ще се довери на кандидатите от "БСП за България"

Сряда, 16 Октомври 2019г. 09:57ч.

gsg-tarnavaКандидатът за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа се срещнаха с жителите на село Търнава. Одобреният проект с европейско финансиране за дълго чакания ремонт на читалището беше основна тема на разговора. За политиките за хората, за човешкия облик на управлението на общината и на Търнава, за новоизградения величествен църковен храм в малкото и живописно тунджанско село говориха още присъстващите.

Продължение...

 
 

Нови възможности за младежка заетост в тунджанските села

Понеделник, 14 Октомври 2019г. 16:54ч.

tundja-sgrada-1Община „Тунджа“ кандидатства по Проект „Нова възможност за младежка заетост“, схема „Младежка заетост“, Приоритетна ос „Подобряване достъпа до заетост и качеството на работните места“ на Оперативна програма развитие на човешките ресурси 2014-2020г. В процедурата ще бъдат включени 14 младежи от селата Асеново, Сламино, Робово, Драма, Голям манастир, Хаджидимитрово, Коневец, Миладиновци, Генерал Тошево,

Продължение...

 
 

Страница 1 от 356