Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол
map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Работна среща в Община Тунджа

Сряда, 19 Юли 2017г. 10:33ч.

arab-sreshta-01На 18 юли 2017 година, в заседателната зала на община „Тунджа” се състоя работна среща с директорите на общински училища и детски градини. Срещата се ръководи от Георги Георгиев – кмет на община „Тунджа“ и в нея взеха участие заместник-кметовете Станчо Ставрев и Ели Василева, както и специалисти от общинска администрация. Дискусията бе посветена на няколко основни теми – реализацията на проекта „Желани пространства" - Комплексен модел на интегрирани услуги за ранно детско развитие и социално включване в малките населени места" – информация за изпълнение на дейностите;
 

Тунджанска делегация в международна работна среща

Понеделник, 17 Юли 2017г. 18:13ч.

valenciaОфициална делегация, в състава на която бяха заместник-кметовете на  община „Тунджа“ Ели Василева и Станчо Ставрев, участва в международна работна среща в испанския град Валенсия, във връзка с приключването на дейностите по Проект „Мост между културите: метод на необходимите политики и стратегии за включване на ромските ученици и техните родители в образователните системи“, финансиран по Програма на Европейския съюз, насочена към образованието, обучението, младежта и спорта Еразъм+.
 

Наши самодейци в Нео Манастири

Понеделник, 17 Юли 2017г. 15:05ч.

Rozza1Танцов клуб "Усмивка" при народно читалище "Светлина-1929“, с. Роза, заедно със самодейните състави от селата Ботево и Чарган представиха община "Тунджа" на Международния фолклорен фестивал  в Нео Манастири в Република Гърция. Всички колективи бяха очаровани от топлото посрещане и гостоприемството на хората от този край, чийто корени са от с. Голям манастир.
 
 

Безплатен интернет-достъп в сградата на Община Тунджа

Понеделник, 17 Юли 2017г. 14:59ч.

sgrada-liato-3Община „Тунджа“ осигурява от понеделник безплатна услуга в сградата на общината - достъп до безжичен интернет за своите жители и гости. Технологията ще позволи на всички, които посещават административния център на общината, да ползват безплатен интернет за информация, услуги и общуване с близки и приятели. От услугата може да се възползва всеки с мобилен телефон или преносим компютър, без да заплаща за генерирания трафик и независимо от мобилния оператор, който използва.
 

Високи добиви в жътвената кампания до момента

Понеделник, 17 Юли 2017г. 13:14ч.

zhetvaМного добри средни добиви в продължаващата жътвена кампания отчитат стопаните от Община Тунджа, стана ясно по време на традиционния за понеделник брифинг на общинското ръководство. Вече са прибрани близо 90 на сто от площите, засети с ечемик в региона, при среден добив 520 килограма от декар.
 
 

Страница 1 от 151

Реклама

vhs-2-dvd_125x125