Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Златна сватба в село Калчево

Вторник, 10 Юли 2018г. 06:29ч.

zlatnata„Златна сватба“, след 50 години съвместен живот, отпразнуваха семейство Недялка и Георги Панайотови от село Калчево, съобщиха от Община Тунджа. Да отбележат заедно това събитие, в Пенсионерския клуб на селото, се събраха близки и приятели. Пред тях бе представена емоционална презентация, проследяваща семейния им живот, от сключването на гражданския брак през далечната 1968 година, до настоящия момент.

Продължение...

 
 

Младите хора - 10 години заедно с Община Тунджа

Понеделник, 09 Юли 2018г. 11:39ч.

weselinowoМладежки форум на тема „Младите хора - 10 години заедно с община „Тунджа“ се проведе в хотелски комплекс „Екатерина“ по инициатива на неправителствената организация „Младежта – европейското бъдеще на Веселиново“. На форума присъстваха представители на младежките организации от Веселиново, Безмер, Козарево и Дражево, както и партниращи организации - Български червен кръст, Младежки информационно-консултативен център - Ямбол и община „Тунджа“.

Продължение...

 
 

Строителната програма на Община Тунджа работи в няколко направления

Понеделник, 09 Юли 2018г. 10:58ч.

brifing-2016-2Строителните дейности по изграждането на пристройката към Основното училище в село Веселиново с нови учебни помещения и физкултурен салон напредват и вероятно ще приключат през октомври. Това съобщи по време на традиционния за понеделник брифинг с регионалните медии кметът на Община Тунджа Георги Георгиев, който направи преглед на реализицията на строителната програма на общината.

Продължение...

 
 

Аплодисменти за самодейците от Козарево

Четвъртък, 05 Юли 2018г. 15:01ч.

kozzarevo 2Самодейците от село Козарево записаха престижно участие във фолклорния фестивал „Кехлибарен грозд“, който се проведе за девета поредна година в Община Любимец. Фолклорна група „Орхидея“ от Козарево за пръв път участва във фестивала, като представи местния обичай "Ивановство (Побратимяване)", няколко идентични колективни фолклорни песни, индивидуално изпълнение на Руска Бинева и едно незабравимо вълнуващо участие на Стефан Димитров - само на 11 години, с прекрасен глас и невероятен талант.

Продължение...

 
 

Кампанията "Тунджа може" набира ход

Четвъртък, 05 Юли 2018г. 13:49ч.

sgrada-liato-3Първите 266 килограма пластмасови капачки в рамките на кампанията „Тунджа може“ вече са предадени за рециклиране. Количеството бе събрано само за месец след старта на благотворителната инициатива. Тази благородна кауза увлича все повече участници. Вече е факт и първата съпътстваща благотворителна проява.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 313

abc-02-18