Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Безплатна храна за още 570 тунджански жители

Понеделник, 04 Май 2020г. 14:28ч.

1-socВ 17 тунджански селища от четвърти май стартира проект „Целево подпомагане с топъл обяд в община Тунджа“ с капацитет 170 места, финансиран от Агенция за социално подпомагане. По проекта ще се предоставят дейности, свързани с осигуряване на готова храна. Освен това се предвижда и оказване на съпътстваща подкрепа на потребителите, като закупуване на хранителни продукти или вещи от първа необходимост, лекарства и др. със средства на ползвателите.

Продължение...

 
 

Допълнителни услуги в домашна среда

Вторник, 28 Април 2020г. 14:42ч.

soc-projeОбщина „Тунджа“ подписа с Управляващия орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ допълнително споразумение за изменение на Административен договор, с който се финансира проектно предложение „Център „Домашни грижи" - интегриран модел на патронажни медико-социални услуги за възрастни хора и лица с увреждания в малките населени места от селски тип в община "Тунджа".

Продължение...

 
 

Финансови стимули за ученици и студенти от Община Тунджа

Сряда, 22 Април 2020г. 14:20ч.

martin-mejdaВ община „Тунджа“ приключи първата за 2020 година сесия за отпускане на стипендии и еднократно финансово стимулиране на ученици и студенти с отличен успех по Правилата за отпускане на стипендии и еднократно финансово стимулиране на деца, ученици, студенти и младежи с постоянен адрес на територията на община „Тунджа“. Годишната стипендия за студент във висше учебно заведение за 2020г., в размер на 1200 лева, бе присъдена на Мартин Атанасов Атанасов от с. Межда, студент IІ курс в Аграрен  университет Пловдив, специалност „Растителна защита”.

Продължение...

 
 

Великден за самотноживеещи възрастни хора в тунджанските села

Сряда, 22 Април 2020г. 09:08ч.

velikdenzavseki1На един от най-големите християнски празници приключи кампанията „Великден за баба и дядо в община Тунджа“. Кампанията бе насочена към самотните възрастни хора, които най-много се нуждаят от нашата подкрепа в тази трудна, извънредна ситуация. Съпричастността на жителите и приятелите на община „Тунджа“ направи възможна нейната реализация за изключително кратък период. За по-малко от седмица от старта на кампанията на 7 април, бяха събрани средства в размер на 5000 лева, много дарения под формата на продукти, както и изработени специално за каузата сувенири.

Продължение...

 
 

Великденска кампания, която обединява

Петък, 10 Април 2020г. 12:38ч.

velikdenzavsekiКампанията „Великден за Баба и Дядо“, която община „Тунджа“ стартира на седми април вече има своите първи дарения - парични и под формата на продукти. Само за ден в банковата сметка са постъпили парични дарения на обща стойност 3120 лв. Един от първите дарители на Кампанията е кметът на община „Тунджа“- Георги Георгиев.

Продължение...

 
 

Страница 10 от 378