Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Кметът на Община Тунджа Георги Георгиев, равносметката

Сряда, 21 Септември 2011г. 09:29ч.

 
Кметът на Община Тунджа Георги Георгиев тръгва към трети управленски мандат. Кои бяха основните приоритети на неговия екип през последните 4 години, най-важните идеи които намериха реализация и какво се крие зад цифрите по усвояването на европейски средства.g-georgiev-2 ВТОРА ЧАСТ НА ИНТЕРВЮТО
 
 

"18 плюс" пяха за Георги Георгиев

Вторник, 20 Септември 2011г. 09:09ч.

kalchevo-dneven-centar0Климатици, рампа за инвалиди и зрителна зала поискаха от кмета на община “Тунджа” Георги Георгиев възрастните хора от Дневния център в село Калчево. БСП издигна кандидатурата на Георги Стоянов Георгиев за кмет на община “Тунджа” за трети мандат на предстоящите избори. След като им обеща рампата до седмици, а останалото при първа възможност, ако е казал гласоподавателят. Кметът Георгиев бе почерпен с домашен хляб от богатата трапеза, която местните хора си бяха наредили. Те се готвеха за празник на гроздобера и му изпяха песен за добре дошъл. “Дневният център за пълнолетни лица “18 +” в с. Калчево общината изгради миналата година по свой проект.

Продължение...

 
 

Отново стипендии за младите таланти в Община Тунджа

Петък, 16 Септември 2011г. 15:27ч.

stipendii-15-09-11-1Ръководството на община Тунджа отново зарадва с жест и пожелания за нови успехи най-талантливите свои ученици. Стипендиите и еднократното финансово стимулиране за най-изявените в областта на образованието и спорт ученици и студенти от селищата в общината са вече традиция. В поредната сесия, комисия определи 30 деца, постигнали значими успехи всеки във своята област, сред които бяха разпределени над 3500 лева, събирани в благотворителни прояви през годината. Кметът на община Тунджа поздрави талантите и връчи наградите на специална церемония. Цветелина Михайлова от село Роза, Антония Димитрова от Калчево и Златина Василева от Кабиле получават трите шестмесечни стипендии по 50 лева, еднократни стимули по 200 лева заслужиха Елена Славова от Кабиле и Николина Тодорова от село Завой, сред наградените бяха и много от момчетата на Димитър Мутафов от БК Априлец.
 
 
 

Бургаски шофьор опита да подкупи тунджански полицаи

Сряда, 14 Септември 2011г. 10:52ч.

В Районно управление “Полиция” - Тунджа е образувано досъдебно производство за подкуп на длъжностно лице. На 13 септември в село Генерал Инзово полицейски екип е спрял за проверка товарен автмобил „Мерцедес”, собственост на софийска фирма, управляван от Д.И. на 34 г. от Бургас. В хода на проверката водачът е предложил и дал в дар банкнота с номинал 100 лева на полицейския служител, за да не извърши действие по служба, а именно да не му съставя акт за установено административно нарушение  по Закона за движение по пътищата. Работата по случая продължава.

 
 

Отвориха офертата за доставка на горива в Община Тунджа

Вторник, 23 Август 2011г. 12:03ч.

В община „Тунджа” беше отворена единствената постъпила оферта за участие в процедура по Закона за обществените поръчки за „Комплексна доставка на горивни материали за бюджетните учреждения - училища, ЦДГ и кметства на територията на Община „Тунджа” (брикети, въглища, газьол и дърва) за отоплителен сезон 2011/2012 г.” Под председателството на Пламен Панев – началник отдел „Стопанска политика” в общината и в присъствието на Антон Тонев – външен експерт, беше отворен плик № 1 и проверено съответствието на тръжните документи. Предстои на участника в процедурата да бъде изпратен протокол за състоянието на разгледаните документи и уведомяване за деня на отваряне на ценовата оферта. Комисията трябва да приключи своята работа в срок до 20 септември тази година.
 
 

Страница 295 от 321

abc-02-18