Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Начало на програмата за Празника на Община Тунджа

Вторник, 10 Април 2018г. 15:42ч.

sgrada-liato-3С няколко театрални представления в различни селища, литературно четене и детски тържества под егидата на асамблеята „Тунджа, творчество и красота“ във вторник започнаха празничните прояви, посветени на предстоящия Празник на Община Тунджа. В периода до 22 април във всяко от 44-те населени места ще бъде проведена празнична проява, посветена на Деня на общината 22 април – Международен ден на Земята.

Продължение...

 
 

"Купи и сподели" преди Великден

Вторник, 03 Април 2018г. 13:57ч.

sgrada-liato-3Община „Тунджа“ ще се включи в акцията „Купи и сподели“, съвместно с Езикова гимназия „Васил Карагьозов“ Ямбол. Тя е част от тазгодишното издание на Националната кампания „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“, която се организира от институцията на омбудсмана. Идеята на акция „Купи и сподели“ е да даде възможност на хората с добри сърца да зарадват българските пенсионери за Великден, като закупят пакетирани хранителни продукти (олио, брашно, захар, ориз, макарони, консерви, боб, леща, бисквити, сухи пасти и др.), които да дарят в специално поставените колички, брандирани с логото на кампанията, на изхода в магазините.

Продължение...

 
 

Тръгват нови проекти по инициативата "Заедно с Община Тунджа"

Вторник, 03 Април 2018г. 12:04ч.

sporazzumeniaКметът на Община Тунджа Георги Георгиев подписа споразуменията за реализация на още осем проекта от първия етап на Обществената инициатива „Заедно с община Тунджа“ в рамките на платформата „С „Тунджа в сърцето“. Проектите са на обща стойност 22 949.38 лева. Новите споразумения бяха сключени със следните бенефециенти: СУ „Св. Паисий Хилендарски“, с. Скалица за проекта „Еко-стая на открито“.

Продължение...

 
 

Титла за Даниел, бронз за Боян в еврошампионата

Понеделник, 02 Април 2018г. 15:39ч.

AsoveДаниел Асенов спечели титлата в категория до 52 килограма на европейското първенство по бокс за мъже до 22 години в румънския град Търгу Жиу, а брат му Боян завоюва бронзов медал в категорията до 56 кг. На пресконференция в община „Тунджа” кметът Георги Георгиев приветства Атанас Николов, член на Управителния съвет на БФБ и треньора на боксов клуб „Априлец“, с. Бояджик Димитър Мутафов.

Продължение...

 
 

Момчета от Завой за пример

Понеделник, 02 Април 2018г. 10:30ч.

zavoichaniНа пресконференция с представители на регионалните медии Кметът на Община Тунджа Георги Георгиев приветства Димитър Христов и Асен Борисов, ученици от „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Веселиново. В края на миналата седмица Димитър и Асен намерили изгубени лични документи и ги върнали на притежателя им. Димитър учи във втори клас, а Асен е от VII „б“ клас в основното училище във Веселиново, но двете момчета са от село Завой.

Продължение...

 
 

Страница 3 от 296

abc-02-18

Реклама

vhs-2-dvd_125x125