Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

В Тунджа обучават асистенти по новия социален проект

Понеделник, 20 Декември 2010г. 17:49ч.

72 са постъпилите в община Тунджа заявления за лични асистенти по Проект „Подкрепа за достоен живот”, обобщиха от общинската администрация. Класирани са 69 кандидати.

Продължение...

 
 

Кметът на Тунджа с престижно европейско отличие

Понеделник, 20 Декември 2010г. 17:19ч.

Кметът на Община Тунджа Георги Георгиев бе удостоен с високо европейско отличие на Четвъртия национален конкурс на Синдиката на българските учители в категорията „Най-добър социален партньор – КМЕТ – 2010 г.”

Продължение...

 
 

Съветът в Тунджа се събира на 21 декември

Четвъртък, 16 Декември 2010г. 15:41ч.

Четиридесет и петотo редовно заседание на Общински съвет Тунджа е насрочено за 21 декември, това реши председателският съвет в тунджанския парламент. Предварителният дневен ред включва 14 точки.

Продължение...

 
 

Коледни звезди на Тунджа в кукления театър

Вторник, 14 Декември 2010г. 18:27ч.

В препълнената зала на Държавен куклен театър „Георги Митев” се проведе традиционният празник „Коледни звезди на Тунджа” за децата от детските градини на община Тунджа. С топли приветствени думи към най-малките жители на общината се обърна кметът Георги Георгиев.

Продължение...

 
 

15. XII - краен срок за подаване на документи от учащи в Тунджа

Понеделник, 13 Декември 2010г. 16:15ч.

tundja-zima-sgrada15 декември 2010 година е последният срок за подаване на документи за кандидатстване в новата сесия за отпускане на еднократно финансово стимулиране на ученици с постоянен адрес в община Тунджа, напомнят от общинската администрация.

Продължение...

 
 

Страница 365 от 368