Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

"Априлец" приема Държавния шампионат по бокс за младежи

Вторник, 18 Февруари 2020г. 13:32ч.

zala-diana-1Боксов клуб „Априлец“ от село Бояджик е домакин на поредния Държавен личен шампионат за младежи (17 - 18 години). Турнирът ще се проведе в спортна зала „Диана“ от 19 до 23 февруари. Входът ще бъде свободен и любителите на бокса ще имат възможност да наблюдават най-добрите боксьори от страната в тази възрастова група.

Продължение...

 
 

Осмо заседание на съветниците в Тунджа на 24 февруари

Понеделник, 17 Февруари 2020г. 16:58ч.

tundja-sgrada-1С представяне на „Програма за управление на кмета на Община „Тунджа“ за мандат 2019-2023 година“ ще започне Осмото редовно заседание на Общински съвет Тунджа, насрочено за 24 февруари. Съветът ще гласува по кандидатстване с проектно предложение във връзка с отворена процедура Финансов механизъм на европейското икономическо пространство 2014-2021г., Министерство на енергетиката и програма „Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност“ и Процедура „Рехабилитация и модернизация на общинска инфраструктура-система за външно изкуствено осветление на общините“, покана за набиране на проектни предложения, с номер BGENERGY – 2.001.

Продължение...

 
 

Гласуват новия бюджет на Община Тунджа след седмица

Вторник, 04 Февруари 2020г. 11:23ч.

tundja-sgrada-1Председателят на Общински съвет Тунджа Нели Славова насрочи за 11 февруари бюджетната сесия на местния парламент. Приемането на бюджета на Община Тунджа е първа точка в предварителния дневен ред на заседанието, което трябва да започне в 10.00 часа идния вторник. Заедно с това се очаква да бъде определен представител на съвета в Общинския съвет за намаляване на риска от бедствия.

Продължение...

 
 

Кметът на Община Тунджа е номиниран за член на УС на НСОРБ

Понеделник, 03 Февруари 2020г. 17:14ч.

brifing-2016-2На провелия се в края на миналата седмица делегатски форум за Югоизточен район за планиране в Бургас, организиран от Националното сдружение но общините в Република България, бяха излъчени кандидатурите за членове на Управителния и Контролния съвет на сдружението. Съгласно регламентите на организацията за членове се издигат представители на общините от съответния район за планиране по време на регионални делегатски заседания.

Продължение...

 
 

Начало на кукерските празници в Община Тунджа

Понеделник, 03 Февруари 2020г. 16:29ч.

kukove-chargКукерските празници в община „Тунджа“ стартираха в началото на февруари. През почивните дни кукери огласиха селата Калчево, Завой и Хаджидимитрово. В края на тази седмица са празниците във Веселиново и Победа, в средата на месеца (15-16 февруари) предстоят кукерски игри в Чарган и Кабиле, а на 22-23 февруари – в село Челник.

Продължение...

 
 

Страница 4 от 368