Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Одобрен инфраструктурен проект за над един милион лева

Вторник, 16 Април 2019г. 08:36ч.

selo1234500Община „Тунджа“ е одобрена за финансиране по Програма за развитие на селските райони с проектно предложение „Изграждане и рехабилитация на улици в населените места на Община „Тунджа“, по процедура чрез подбор Улици „Строителство, реконструкция и/или рехабилитация на нови и съществуващи улици и тротоари и съоръжения и принадлежностите към тях“ по подмярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“.

Продължение...

 
 

Детските градини в интерактивни събития заедно с родителите

Петък, 12 Април 2019г. 15:54ч.

vodimbudПо вълнуващ и неповторим начин в Народно читалище „Прогрес 1936“ в село Дражево се проведе първото събитие, с което започнаха и тържествените прояви по повод празника на Община „Тунджа“. Най-малките жители на общината, техните родители и учители взеха участие в интерактивната инициатива в рамките на Дейност 7 „Водим бъдещето за ръка“ по Проект „Заедно с родителите” – иновации в образователната система на община „Тунджа“, финансиран от Център за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства.

Продължение...

 
 

В Деня на авиацията и космонавтиката

Петък, 12 Април 2019г. 15:16ч.

samoliotМладите художници Даниел Дубаров и Николай Димитров, с които община „Тунджа“ реализира поредица от творчески проекти в населените места, преобразиха по уникален и неповторим начин облика на един от самолетите в Авиобаза Безмер. С велопоход, посветен на Международния ден на авиацията и космонавтиката 12 април и на Деня на „Тунджа”, бе поставено началото на програмата за Празника на община „Тунджа” – 22 април.

Продължение...

 
 

Ново оборудване за социалните услуги в Община Тунджа

Понеделник, 08 Април 2019г. 11:34ч.

trapezaria-tundjaОбщина „Тунджа” внесе във Фонд „Социална закрила” проектно предложение за обновяване и модернизиране на кухненското оборудване в Дом стари хора и „Домашен социален патронаж” в село Болярско. По проекта ще се осигури подходящо професионално кухненско обзавеждане и оборудване, което ще създаде условия за ергономичен работен процес, подготовка и предлагане на храна с добри вкусови качества, при намалени режийни разходи с цел подобряване качеството на предлаганите социални услуги в специализираната институция и в общността.

Продължение...

 
 

Поредни успехи за Спортен клуб "Сила Тунджа"

Вторник, 02 Април 2019г. 13:42ч.

silov-triboi-3Състезателите от Спортен клуб по силов трибой „Сила Тунджа“ от село Чарган завоюваха осем златни, два сребърни и пет бронзови медала на Републиканското първенсто в София. За своите поредни успехи те разказаха на редовния седмичен брифинг в община „Тунджа“, представяйки спечелените медали. В състезанието са участвали 140 участнци, като „Сила Тунджа“ е сред клубовете с най-много отличия - общо 15.

Продължение...

 
 

Страница 5 от 339