Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Образователни концерти на ансамбъл "Тунджа"

Понеделник, 22 Октомври 2018г. 12:05ч.

ansambleTJФолклорен ансамбъл „Тунджа” за поредна година изпълнява проекта си за работа с подрастващите в Община „Тунджа”. Ансамбълът представя образователни концерти в десетте тунджански училища, за да бъдат предадени и запазени народните песни и танци от подрастващото поколение. Образователните концерти стартираха на 16 октомври в ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ в село Бояджик.

Продължение...

 
 

Десет години Дневен център в Генерал Инзово

Понеделник, 22 Октомври 2018г. 07:48ч.

dnevensentarДесетата годишнина от създаването на Дневен център за стари хора беше отбелязана в Генерал Инзово. Създаден в изпълнение на проект, финансиран от програма ФАР и реализиран от ЕТ „Кармело” в партньорство с община „Тунджа”, а от 2008 г. като делегирана от държавата дейност, Дневният център всеки ден посреща своите 30 потребители.

Продължение...

 
 

Читалището в Ботево отбеляза важна годишнина

Петък, 19 Октомври 2018г. 10:15ч.

botevo-decaС тържествен концерт Народно читалище „Христо Ботев-1928” в село Ботево отпразнува 90 години от основаването си. Гости на празника бяха Георги Георгиев, кмет на община Тунджа, Станчо Ставрев, заместник кмет, Иванилина Йовчева, главен експерт в РЕКИЦ гр. Ямбол, представители на читалища от община Тунджа, библиотекари от Ямбол, спомоществователи, читалищни деятели, самодейци и жители на Ботево.

Продължение...

 
 

Редовното заседание на Съвета в Тунджа е на 25 октомври

Четвъртък, 18 Октомври 2018г. 08:31ч.

tundja-sgrada-1Общински съвет Тунджа ще обсъжда в предстоящото си редовно заседание след седмица предоставяне на финансови средства, под формата на временен безлихвен заем от бюджета на общината, по сметката за средства от Европейския съюз по проект „Обучения и заетост“ Компонент II. В дневния ред на сесията е включено и издаване на запис на заповед от Община „Тунджа“ в полза на Министерство на труда и социалната политика за обезпечаване авансово плащане по проект „Желани пространства“ – Комплексен модел на интегрирани услуги за ранно детско развитие и социално включване в малките населени места“.

Продължение...

 
 

Нов образователен проект в десет тунджански селища

Петък, 12 Октомври 2018г. 15:38ч.

z-pro-ciganiС начална пресконференция в залата на Община „Тунджа“ стартира изпълнението на проект „Заедно с родителите“- иновации в образователната система на община „Тунджа”, финансиран от Център за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства. Проектът „Заедно с родителите”- иновации в образователната система на община „Тунджа” е насочен към прилагането на ефективен, иновативен и устойчив механизъм за приобщаване на родителите към образователния процес в детските градини и училищата на община „Тунджа”.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 321

abc-02-18

Реклама

vhs-2-dvd_125x125