Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Великденска кампания, която обединява

Петък, 10 Април 2020г. 12:38ч.

velikdenzavsekiКампанията „Великден за Баба и Дядо“, която община „Тунджа“ стартира на седми април вече има своите първи дарения - парични и под формата на продукти. Само за ден в банковата сметка са постъпили парични дарения на обща стойност 3120 лв. Един от първите дарители на Кампанията е кметът на община „Тунджа“- Георги Георгиев.

Продължение...

 
 

Безплатни маски и още подкрепа за потребителите на социални услуги

Петък, 27 Март 2020г. 13:06ч.

grip-hora-s-maskiОбщина „Тунджа” осигурява безплатни маски за многократна употреба и други лични предпазни средства за потребителите на социални услуги в домашна среда с особен фокус върху най-уязвимите групи от местната общност- самотните възрастни и хората с увреждания. Активирани са всички общински и общностни ресурси в лицето на екипите и доставчиците на социални услуги, медицинските специалисти от учебните и детски заведения, здравните медиатори, образователните сътрудници и всички други общностни работници.

Продължение...

 
 

Административни услуги по електронен път

Петък, 27 Март 2020г. 12:21ч.

tundja-zima-sgrada2Във връзка с обявената от Световната здравна организация спешност за обществено здраве от международно значение по отношение на коронавирус Covid-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването, както и в подкрепа на усилието да се възстанови нормалната дейност на административното обслужване, Община „Тунджа“ препоръчва на лицата да използват възможността за заявяване на административни услуги по електронен път.

Продължение...

 
 

Заседанието на Общински съвет Тунджа - онлайн

Понеделник, 23 Март 2020г. 08:06ч.

tundja-zima-sgradaВ 10.00 в понеделник трябва да започне поредното редовно заседание на Общински съвет Тунджа. С оглед спазване на противоепидемичните мерки, свързани с разпространението на Covid-19, не се препоръчва присъствие на граждани, кметове на кметства, кметски наместници и представители на медиите.

Продължение...

 
 

Не сте сами, има кой да ви чуе!

Сряда, 18 Март 2020г. 15:57ч.

obshtina-zima-3Община „Тунджа” активира 12-часова ежедневна телефонна линия за психологическа помощ и подкрепа на самотни възрастни, хора с увреждания и други рискови групи от местната общност. Телефон 0884811549 е на разположение на хората от всички 44 населени места всеки ден от 08.00 до 20.00 часа. В тази трудна ситуация, наред с преформулирането на социалните услуги и консолидирането на целия наличен общински и общностен ресурс в услуга на хората, община „Тунджа” се стреми да окаже и емоционална подкрепа на своите жители, особено на онези от тях, които нямат с кого да общуват в домовете си.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 374