Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Желани пространства: Интерактивни семейни занимания

Четвъртък, 12 Април 2018г. 13:11ч.

1-interAktiwniВ дните преди Възкресение Христово и в седмицата след големия християнски празник се проведоха три интерактивни семейни занимания с деца и родители от населените места на община „Тунджа“ по проект „Желани пространства“ - Комплексен модел на интегрирани услуги за ранно детско развитие и социално включване в малките населени места“, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

Продължение...

 
 

Стартираха "Тунджански литературни дни '2018"

Четвъртък, 12 Април 2018г. 09:21ч.

kapelevНачало на традиционните Тунджански литературни дни, част от проявите, посветени на Деня на Oбщина „Тунджа” – 22 април – Международен ден на земята постави срещата с Иванка Тонева и Илко Капелев в село Овчи кладенец. Тенко Тенев, председател на Дружеството на писателите в Ямбол, представи пред присъстващите последната книга на Илко Капелев „Постскриптум.

Продължение...

 
 

Отворени врати в Авиобаза Безмер на 12 април

Сряда, 11 Април 2018г. 10:29ч.

bezmer-suАвиобаза Безмер отбелязва Международния ден на авиацията и космонавтиката с Ден на отворените врати. В четвъртък от 09.30 до 12.30 часа за посетителите на авиобазата ще бъде организирано изложение на авиационна техника и въоръжение. Експозицията ще бъде представена от самолети Су-25, стрелково въоръжение и екипировка и специална техника.

Продължение...

 
 

Начало на програмата за Празника на Община Тунджа

Вторник, 10 Април 2018г. 15:42ч.

sgrada-liato-3С няколко театрални представления в различни селища, литературно четене и детски тържества под егидата на асамблеята „Тунджа, творчество и красота“ във вторник започнаха празничните прояви, посветени на предстоящия Празник на Община Тунджа. В периода до 22 април във всяко от 44-те населени места ще бъде проведена празнична проява, посветена на Деня на общината 22 април – Международен ден на Земята.

Продължение...

 
 

"Купи и сподели" преди Великден

Вторник, 03 Април 2018г. 13:57ч.

sgrada-liato-3Община „Тунджа“ ще се включи в акцията „Купи и сподели“, съвместно с Езикова гимназия „Васил Карагьозов“ Ямбол. Тя е част от тазгодишното издание на Националната кампания „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“, която се организира от институцията на омбудсмана. Идеята на акция „Купи и сподели“ е да даде възможност на хората с добри сърца да зарадват българските пенсионери за Великден, като закупят пакетирани хранителни продукти (олио, брашно, захар, ориз, макарони, консерви, боб, леща, бисквити, сухи пасти и др.), които да дарят в специално поставените колички, брандирани с логото на кампанията, на изхода в магазините.

Продължение...

 
 

Страница 6 от 299

abc-02-18