Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

13 младежи започват работа по програма за заетост

Понеделник, 23 Декември 2019г. 16:04ч.

obshtina-zima-113 безработни младежи от различни селища в Община Тунджа започват работа от 23 декември за период от половин година по една от програмите за заетост. Те са назначени на длъжност „работник поддръжка“, като ангажиментът е и за девет наставници по Проект „Нова възможност за младежка заетост“, схема „Младежка заетост“, Приоритетна ос 1: „Подобряване достъпа до заетост и качеството на работните места“ на Оперативна програма Развитие на човешките ресурси 2014-2020г.

Продължение...

 
 

Открити уроци по пътна безопасност

Сряда, 18 Декември 2019г. 11:42ч.

32Ямболската червенокръстка организация продължава дейностите за превенция на пътния травматизъм. Темата е особено актуална с настъпването на зимния сезон, предстоящата ваканция за учениците и зачестилите пътни инциденти. По този повод представители на областната организация на БЧК Ямбол и сектор „Пътна полиция“ в ОД на МВР проведоха открит урок по пътна безопасност и оказване на първа помощ с ученици от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”в село Веселиново.

Продължение...

 
 

"С ръце и сърце", благотворителен базар в Роза

Вторник, 17 Декември 2019г. 11:22ч.

handsЗа трета поредна година ученици от Основно училище „Св. Паисий Хилендарски” в село Роза останаха верни на коледното послание за щедрост и милосърдие. Заедно със своите учители и родители подготвиха Коледен благотворителен базар „С ръце и сърце”, на който се предлагаха ръчно изработени коледни подаръци и сувенири. Събраните средства ще се използват за закупуване на книги за училищната библиотека.

Продължение...

 
 

Злато и бронз за Емил Кръстев от еврошампионата по силов трибой

Понеделник, 16 Декември 2019г. 17:30ч.

IMG 20191216 112402Емил Кръстев от Спортен клуб „Сила Тунджа“ се върна с два медала и европейски рекорд от приключилото в Литва първенство на стария континент по силов трибой. 22-годишният студент в Бургаския университет „Проф. Асен Златаров“ спечели златен медал в дисциплината „лежанка“ с рекордната щанга от 203,5 кг в категория 93 кг при младежите до 23 години. В многобоя в трите движения Кръстев завърши с трето място и бронзово отличие. Спортисти от над 20 държави от стария континент са участвали в шампионата в Литва, България е представена от петима състезатели, които се връщат с общо седем медала.

Продължение...

 
 

Мотористите от "Диана рейсинг" приключват успешна година

Понеделник, 16 Декември 2019г. 17:05ч.

moto-krosУспешна 2019 година изпраща Мотоциклетен спортен клуб „Диана рейсинг“. Клубът участва с шестима състезатели в дисциплините мотокрос и супер-мото на две първенства - републиканско и европейско. В дисциплината  мотокрос, в клас 85 куб. см, нашият Живко Иванов с мотоциклет КТМ, завоюва бронзов медал, като успя да участва във всичките девет кръга от Републиканският шампионат по мотокрос.

Продължение...

 
 

Страница 7 от 368