Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Дневният център в Скалица на четири години

Събота, 21 Април 2018г. 07:50ч.

horcetoДневният център за стари хора в Скалица, община отбеляза своя четвърти рожден ден. Тържеството премина под надслов „От малки до големи“, като представи приемствеността между поколенията и беше част от празничните прояви по повод Деня на община „Тунджа“ – 22 април. Празникът споделиха заместник-кметът на община „Тунджа“ Станчо Ставрев, общинският съветник от ОбС „Тунджа“ Костадин Костов и кметът на селото Митко Петков.

Продължение...

 
 

Незабравими спектакли на тунджанските самодейци

Четвъртък, 19 Април 2018г. 15:30ч.

bezmer-tiatroСелата Тенево, Роза, Безмер и Маломир се включват в Тунджански театрални дни със свои театрални постановки. Те се представят за пръв път с участието на местни самодейци, поставени в читалищата на селата Роза, Безмер, Тенево и Маломир, с помощта на неуморимата Жана Николова и актьорите Велика Видева, Кольо Пехливанов и Николай Вълканов. Представленията са част от празничните прояви по повод Деня на община „Тунджа“ – 22 април.

Продължение...

 
 

"Със смеха на Чудомир" на тунджанските сцени

Вторник, 17 Април 2018г. 10:22ч.

tri-tenoriМного и заслужени аплодисменти за авторския си спектакъл „Със смеха на Чудомир” събраха в залите на шест тунджански села актьорите Велика Видева, Звезделин Минков и Вартарес Минареджиян. Забавните ситуации и диалози, майсторски пресъздадени от триото, предизвикаха много смях и настроение сред зрителите в оживените салони на читалищата.

Продължение...

 
 

Тунджански литературни дни с неповторим колорит

Понеделник, 16 Април 2018г. 15:19ч.

kolt-turniОт 10 до 13 април 2018 година се проведе дванадесетото издание на тунджанските литературни дни, организирани от община „Тунджа”, издателство „Захарий Стоянов“ и Дружеството на писателите в Ямбол. Литературните дни са част от празничните прояви, посветени на Деня на община „Тунджа” – 22 април – Международен ден на Земята.

Продължение...

 
 

Гости от Русия и Украйна пристигат в Община Тунджа

Понеделник, 16 Април 2018г. 14:38ч.

tundja-sgrada-1Официални делегации от Рузски муниципален район в Подмосковието и град Болград пристигат за празника на Община Тунджа, стана ясно от брифинг с представители на регионалните медии в общината. Делегацията от Украйна води кметът на Болград Сергей Дмитриев, гостите от Русия ще бъдат представени от заместник-кметове на административен район Руза.

Продължение...

 
 

Страница 7 от 301

abc-02-18