Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Честваме Трети март в лесопарк "Бакаджик" във вторник от 12.00

Понеделник, 02 Март 2020г. 17:28ч.

tretimartПо случай Трети март - Националния празник на Република България и 142 години от Освобождението на България, кметът на община „Тунджа" Георги Георгиев, отправя покана към жителите на общината, нейните гости и приятели, да се присъединят към тържественото честване в памет на загиналите герои за свобода. Празничната церемония ще се проведе на 3 март от 12.00 часа пред Мемориала на загиналите руски войни и български опълченци в лесопарк „Бакаджик“.

Продължение...

 
 

Атрактивни занимания за младите фотографи от Веселиново

Сряда, 26 Февруари 2020г. 11:33ч.

totyФотографски клуб „Улови мига“ при Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в село Веселиново с ръководител Петя Василева, организира интерактивен урок „Тайните на фотографията“. С грамоти бяха наградени победителите от фото-конкурса „Моята коледна приказка. Дом и традиции”. В непринудена обстановка, с много практически примери, смях и настроение, фотографът Тоти Баджаков запозна малчуганите с чудния свят на цифровото снимане.

Продължение...

 
 

Предстои ремонт на училището в Бояджик с евросредства

Вторник, 25 Февруари 2020г. 18:56ч.

u-boajikДържавен фонд Земеделие уведоми Община „Тунджа“, че проектното предложение за основен ремонт на сградата и подмяна на отоплителната инсталация в Основното училище в село Бояджик е включено в списъка за финансиране. Одобреният размер на безвъзмездната финансова помощ е 523 219,30 лв. без ДДС, а срокът за изпълнение – 36 месеца от подписване на договора.

Продължение...

 
 

Три медала за младежите на "Априлец" в Държавния личен шампионат

Понеделник, 24 Февруари 2020г. 17:27ч.

box-unoshiСъстезателите на Боксов клуб „Априлец“ Бояджик спечелиха три призови места на приключилия в Ямбол Държавен личен шампионат за младежи (17-18 години). Златен медал в категория до 91 кг завоюва Георги Стоев, с бронзови отличия останаха Християн Ботев (60 кг) и Христо Илиев (81 кг). В неофициалното отборно класиране в турнира боксьорите на „Априлец“, с треньори Димитър и Тодор Мутафови, завършиха четвърти.

Продължение...

 
 

Нова социална услуга в Община Тунджа с грижа за възрастните

Сряда, 19 Февруари 2020г. 14:51ч.

bolnica-leglo-pacient-2На 20 февруари в село Миладиновци ще бъде представена най-новата социална услуга на територията на община „Тунджа“ - Център за настаняване от семеен тип за стари хора. Доставчик на социалната услуга е „Слънчев ден 7“ ООД. Домът за стари хора в село Миладиновци предлага услуги за възрастни, за хора с деменция, алцхаймер или които имат нужда от грижи и рехабилитация, поради напреднала възраст или прекарано тежко заболяване, имащи нужда от рехабилитация и раздвижване.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 374