Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

До Бургас и Созопол по проект "Хоризонти"

Сряда, 23 Май 2018г. 07:55ч.

rozantsiУчениците от начален етап на обучение от основно училище „Св. Паисий Хилендарски“, с. Роза, заедно с техните родители, посетиха градовете Созопол и Бургас. Посещението беше част от дейностите по проект „Хоризонти“ - чрез образователна интеграция към пълноценна социализация в малките населени места от селски тип“. Учениците и техните родители имаха възможността да посетят архитектурни и исторически паметници край морето, разказва екипът от училището.

Продължение...

 
 

Дубаров и Димитров представят изложба в Кабиле

Вторник, 22 Май 2018г. 12:20ч.

ilz-mladiИзложба на артистичното дуо „SuperGteam“ - Николай Димитров и Даниел Дубаров, предстои в сградата на Общинския център за изкуства и извънучилищни дейности в село Кабиле. Двамата млади художници, обновиха фасади на сгради в селата Чарган и Кабиле, Кукорево и Ханово. Николай и Даниел са възпитаници на националното художествено училище за приложни изкуства в Сливен, България.

Продължение...

 
 

Престижна номинация за Община Тунджа

Понеделник, 21 Май 2018г. 15:12ч.

sgrada-liato-3Община „Тунджа“ е номинирана за наградата „Златната ябълка“ на Национална мрежа на децата. Наградата се връчва на хора и организации, които имат принос за правата и благосъстоянието на децата в България. Номинацията е направена от Сдружение „Дете и пространство“. В нея се казва: „В Община Тунджа е интегриран по един великолепен начин семейно ориентираният подход за грижа към децата.

Продължение...

 
 

Благотворителна кампания "Тунджа може"

Понеделник, 21 Май 2018г. 14:25ч.

mladej4etaMладите хора в Общинска администрация „Тунджа“ обявиха старт на благотворителната кампания „Тунджа може“. Целта на кампанията е набиране на пластмасови капачки за рециклиране. Със средствата, получени след предаването им за преработка, ще бъдат закупени нови мобилни ЕКГ апарати за спешните центрове в селата Скалица и Тенево.

Продължение...

 
 

Връчват наградите на Общината за 24 май във вторник

Понеделник, 21 Май 2018г. 11:29ч.

sgrada-liato-3На 22 май от 14.00 часа в залата на Държавен куклен театър „Георги Митев“ ще се проведе тържествената церемония по връчване наградите на изявени просветни и културни деятели от Община „Тунджа“ по повод 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Продължение...

 
 

Страница 8 от 306