Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

90 години с читалище "Просвета" в Чарган

Сряда, 26 Септември 2018г. 13:16ч.

a-chargganНа 21 септември 2018 година НЧ „Просвета-1928“ село Чарган отпразнува своята 90-годишнина, превръщайки празника в неповторимо преживяване за жителите на село Чарган и техните гости. Празникът започна с тържествени слова прочетен от председателя на читалищното настоятелство Неделчо Стоянов, изказвайки поклон пред всеотдайния възрожденски труд на читалищните деятели допринесли за съхранението, популяризирането и предаването на богатото културно, певческо, театрално и танцово наследство.

Продължение...

 
 

Деца, родители и педагози под Дъгата на приятелството

Вторник, 25 Септември 2018г. 15:54ч.

z-irazmusДетска градина „Изворче“ от село Кабиле организира празник в парка на Генерал Инзово, чрез който популяризира педагогически практики, споделени в рамките на международните срещи с партньорите по проект по програма Еразъм. Проявата откри Георги Георгиев, кмет на община „Тунджа“, а сред гостите бяха Станчо Ставрев, заместник-кмет на общината, Росен Русев, кмет на с. Безмер, Тошо Тодоров, кмет на с. Хаджидимитрово, директори на общински детски градини, експерти от общинска администрация, жители на общината.

Продължение...

 
 

Хаджидимитрово празнува

Вторник, 25 Септември 2018г. 15:29ч.

z-hadziDimВ Хаджидимитрово се проведе традиционният събор на селото. Организатори на събитието бяха Народно читалище „Васил Левски-1950“, Клуб на пенсионера „Райна Княгиня“ и кметството. По случай празника беше организирана програма, в която участваха местните самодейци и Фолклорен ансамбъл „Тунджа“. Гости на празника бяха кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев и заместник-кметът на общината Станчо Ставрев. Кметът на село Хаджидимитрово Тошо Тодоров приветства гостите на празника.

Продължение...

 
 

Предстоящо в последната седмица на септември

Вторник, 25 Септември 2018г. 13:10ч.

tundja-sgrada-1На 26 септември 2018г. от 14.30 часа с водосвет за здраве ще започне храмовият празник на църквата „Свети Йоан Богослов“, с. Овчи кладенец. На 27 септември 2018г. от 19.00 часа с празничен концерт на Фолклорен ансамбъл „Тунджа“ ще бъде отбелязан празникът на с. Чарган.

Продължение...

 
 

Нови финансови стимули за ученици и студенти

Събота, 22 Септември 2018г. 12:34ч.

12-otlichiaОбщина „Тунджа“ продължава подкрепата си за ученици и младежи с високи постижения в областта на образованието, спорта и изкуствата и за поредна година им връчи еднократно финансово стимулиране. Церемонията по връчването се състоя в залата на община „Тунджа", като на нея присъстваха кметът Георги Георгиев и заместник-кметовете Станчо Ставрев, Ели Василева и Георги Чалъков.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 321

abc-02-18

Реклама

vhs-2-dvd_125x125