Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 11:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 13:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 14:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 09:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

Празникът, който обединява

Вторник, 18 Февруари 2020г. 20:04ч.

savmestnaОбщините Ямбол и „Тунджа“ отново обединяват усилията си в организацията и провеждането на най-мащабното културно събитие в региона и една от най-зрелищните прояви, посветени на традициите в страната- Международния маскараден фестивал Кукерландия. Настоящото издание на фестивала носи едно много специално послание - фолклорът, традициите, българският дух не трябва да разделят, а да обединяват хората.

Продължение...

 
 

"Априлец" приема Държавния шампионат по бокс за младежи

Вторник, 18 Февруари 2020г. 13:32ч.

zala-diana-1Боксов клуб „Априлец“ от село Бояджик е домакин на поредния Държавен личен шампионат за младежи (17 - 18 години). Турнирът ще се проведе в спортна зала „Диана“ от 19 до 23 февруари. Входът ще бъде свободен и любителите на бокса ще имат възможност да наблюдават най-добрите боксьори от страната в тази възрастова група.

Продължение...

 
 

Осмо заседание на съветниците в Тунджа на 24 февруари

Понеделник, 17 Февруари 2020г. 16:58ч.

tundja-sgrada-1С представяне на „Програма за управление на кмета на Община „Тунджа“ за мандат 2019-2023 година“ ще започне Осмото редовно заседание на Общински съвет Тунджа, насрочено за 24 февруари. Съветът ще гласува по кандидатстване с проектно предложение във връзка с отворена процедура Финансов механизъм на европейското икономическо пространство 2014-2021г., Министерство на енергетиката и програма „Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност“ и Процедура „Рехабилитация и модернизация на общинска инфраструктура-система за външно изкуствено осветление на общините“, покана за набиране на проектни предложения, с номер BGENERGY – 2.001.

Продължение...

 
 

Гласуват новия бюджет на Община Тунджа след седмица

Вторник, 04 Февруари 2020г. 11:23ч.

tundja-sgrada-1Председателят на Общински съвет Тунджа Нели Славова насрочи за 11 февруари бюджетната сесия на местния парламент. Приемането на бюджета на Община Тунджа е първа точка в предварителния дневен ред на заседанието, което трябва да започне в 10.00 часа идния вторник. Заедно с това се очаква да бъде определен представител на съвета в Общинския съвет за намаляване на риска от бедствия.

Продължение...

 
 

Кметът на Община Тунджа е номиниран за член на УС на НСОРБ

Понеделник, 03 Февруари 2020г. 17:14ч.

brifing-2016-2На провелия се в края на миналата седмица делегатски форум за Югоизточен район за планиране в Бургас, организиран от Националното сдружение но общините в Република България, бяха излъчени кандидатурите за членове на Управителния и Контролния съвет на сдружението. Съгласно регламентите на организацията за членове се издигат представители на общините от съответния район за планиране по време на регионални делегатски заседания.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 374