Red Purple Black Blue
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Топ: Свободни работни места в Бюро по труда - Ямбол - Вторник, 22 Януари 2013г. 10:01ч.
Топ: Културен календар на Община Ямбол - Сряда, 20 Юни 2012г. 12:00ч.
Топ: НТС - Ямбол - предстоящи курсове - Понеделник, 14 Ноември 2011г. 13:24ч.
Топ: ВиК авариите днес, запасете се (и с търпение) - Четвъртък, 04 Ноември 2010г. 08:06ч.
Вие сте тук: Зона Ямбол Тунджа

Новини от Община "Тунджа"

map-tundzhaОбщина Тунджа е разположена в югоизточната част на Тракийската низина и е една от съставните общини на Ямболска област като заема северозападната й част.
Обширната територия, която обхваща я нарежда на второ място по големина сред общините в Република България. Община Тунджа е с площ от 1218.36 кв. км.
Граничи с общините Стралджа, Сливен, Нова Загора, Тополовград, Елхово и Болярово.
По своята териториална конфигурация и административно устройство, община Тунджа се отличава със своята уникалност. Характерно за общината е, че няма административен център. Обединаява 44 населени места от селски тип, разположени около общинския и областен център гр. Ямбол, които са равнопоставени от административна гледна точка.

В подкрепа на младите таланти от Община Тунджа

Вторник, 17 Юли 2018г. 16:17ч.

stodenkataНародният представител Кристиан Вигенин постави началото на нова инициатива в подкрепа на младите тунджански таланти. В сградата на Община Тунджа той връчи стипендия на стойност 1500 лв. за високи постижения в образованието на Марияна Василева, бъдеща студентка по специалността „Българска филология“ във Великотърновския университет. Марияна Василева Василева от село Козарево, завършила е средното си образование през учебната 2017/2018г. в Професионална гимназия по Икономика „Георги Раковски“. Била е пълна отличничка през целия период на обучение. Носителка е на множество грамоти, отличия и награди.

Продължение...

 
 

Кр. Вигенин връчва стипендия на новоприета студентка

Понеделник, 16 Юли 2018г. 14:14ч.

vigenin.kНа 17 юли от 11.00 часа в община „Тунджа“ народният представител Кристиан Вигенин ще връчи еднократна стипендия за високи постижения в образованието на Марияна Василева Василева от село Козарево. През изминалата учебна година Марияна завърши средното си образование в Професионална гимназия по Икономика „Г.С.Раковски“ Ямбол, с пълно отличие.

Продължение...

 
 

БЧК за повишаване квалификацията на педагозите

Петък, 13 Юли 2018г. 13:33ч.

veselinofkiУчители, психолози и други професионалисти в сферата на образованието от ОУ “Св.св. Кирил и Методий“ в село Веселиново получиха своите удостоверения за преминато обучение по програмата на  БЧК за придобиване на знания и формиране на базови и практически умения, свързани със защита на децата и учениците при бедствия и кризисни ситуации и оказване на първа помощ. В своето приветствие инж. Митко Филипов, директор на секретариата на Областния съвет на БЧК Ямбол поздрави всички за активното участие по време на обучителните модули и изрази специални благодарности към Стоянка Белчева, директор на училището и Ваня Георгиева, зам.-директор,

Продължение...

 
 

Шампионска титла в спортните танци

Четвъртък, 12 Юли 2018г. 14:41ч.

t-tancioriТанцовата двойка Николай Колев - Екатерини Кратира стана шампион на България в спортните танци в категория до 21 години в провелия се в Панагюрище държавен шампионат. Николай е от тунджанското село Хаджидимитрово, Катя е родена в гръцкия град Волос. Това е пореден успех за двойката, която участва и на Световното първенство в грузинската столица Тбилиси, провело се на 19 май, където те се класираха на полуфинал и заеха 10-то място в латиноамериканските танци сред 89 танцови двойки.

Продължение...

 
 

Празник в клуб "Надежда" в Бояджик

Вторник, 10 Юли 2018г. 13:59ч.

z-penc-tjРодените през второто тримесечие на годината пенсионери от Пенсионерски клуб "Надежда" в Бояджик, по създадена традиция, отпразнуваха рождените си дни, пише читалищният секретар в селото Руска Панайотова. Рождениците получиха най-искрени пожелания за здраве и дълъг живот. Наздравици, песни и народни хора огласиха празника.

Продължение...

 
 

Страница 9 от 313

abc-02-18